Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tentokrát až do úplného absurdna...a to mám rád :) Akce, krev, děvky, dudy, řezání bradavek a prostřelené silikony (při téhle scéně opustil párek důchodců kino). Statham je namakanější a ostřejší, než v jedničce...a vlastně je ještě odolnější, ale koho by to překvapilo, no že jo? Jo a co za zvrhlého zmrda může u sebe pořád nosit TAKOVOU VĚC?! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hehehe, teda, prvú časť som ešte nevidela, ale toto bola taká šialenosť, že si 4 hviezdy zaslúži. Pokiaľ ide o štylizáciu, kameru, strih a podobné filmárske sračičky, odviazali sa tvorcovia viac než pri hociktorom komiksáku. A pokiaľ ide o dej, bolo to akčné, originálne ale hlavne zábavné! Priateľ mi hovoril, že prvá časť sa ešte snažila tváriť vážne, ale toto je brutálna komédia. A práve to je na Cranku 2 asi to najlepšie. Lebo keby sa takýto film chcel brať po druhýkrát vážne, určite by to neustál. Lenže takto je to nenormálne uletená oddychovka :-) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Upřímně se klaním všem, kterým se dokáže líbit chaotický bordel, kterým nám přichystala dvojice Neveldine/Taylor. Jason Statham dle mého soudu začíná potápět svou kdysi slušně rozjetou kariéru. Pokud mě série Kurýr dokázala třetím dílem bavit, čekal jsem něco podobného i u série Crank. Bohužel Cheliosovo pobíhání, dobíjení nebo osahávání stařenek mě kdovíproč nebaví. PS: Filmu by spíše slušel název VYPNI TO A PŘEŽIJEŠ. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kdo z průměrných návštěvníků kina vydrží u Cranku 2 do závěrečných titulků. Vysoké napětí nebude filmem pro milovníky "hezkých filmů s ponaučením", s jeho hrdiny se pravděpodobně neztotožníte, jakmile ovšem Neveldine s Taylorem vyšlou na scénu na*ranou asiatku, vytékající silikony a lidské suši, je vymalováno. Nadsázka z toho přímo čiší, pak vám prostě nikdo nemůže zazlívat smích u dalších a dalších zvrácených over the top momentů :-) Fakt, že se jedná vlastně jen o upgrade jedničky (pár scén je totožných) mi žíly netrhá, podobná zápletka si vybírá svoji daň (zvyšoval se adrenalin, teď se zvyšuje napětí). Říkám to potichu, ale... trojku sem! 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nadsázka místy funguje, s originalitou a vatou kolem je to už podstatně horší. Druhý Crank recykluje nápady z jedničky a tvůrci se zřejmě domnívají, že přes sprintující „děj“ divák neuvidí to ostatní, to špatné. Dvojka režisérů svůj talent už silně rozmělňuje, sice si stále dělá, co chce, ale drzý přístup, nekorektnost a černý smysl pro humor (vše nicméně na jedno použití) už prostě napodruhé moc neoslovuje. Jinak Jason Statham spolehlivý, Amy Smart výborná (pamatuji si, že mi v jedničce vadila, tady je to přesně naopak).. Jsem rád, že takhle nevypadá/nebude vypadat akční thriller budoucnosti!! Už jenom proto, že druhý Crank kvalitním AKČNÍM filmem jednoduše není!! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Na rozdiel od kino verzie sa tento film objavil na DVD and Blu-ray nosičoch aj s číslovkou v názve: Crank 2: High Voltage. (beso74)
  • "Kaylo" je v kantonštině slangový výraz pro homosexuála. (Othello)
  • Starostlivý můž, který se ptá Cheva (Jason Statham), jestli je v pořádku, je mistr bojových umění Keith Jardine. Na triku má nápis „MEAN 1“, což značí jeho přezdívku "The Dean of Mean". (Othello)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama