Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Co asi tak vede člověka k tomu, aby natočil film jako Run! Bitch Run!? Technickou stránku raději nebudu komentovat a ani samotný děj není nijak originální a překvapivý, ale stejně má tenhle snímek něco do sebe. Ať to je absence zábran v ukazování nahoty a sexu na mnoho způsobů, spíše jejich vyhledávání, tak i ultrabrutální způsoby zabíjení a vyžívání se v bolesti. Taktéž, i když jen v malé roli, potěšil "mladý Michael Mayers", , u kterého diváka napadá, co z toho herce asi vyroste když hraje zatím jen ve snímcích podobného rázu. Film by rozhodně mohl mít i na víc, ale i tak je to v určitém smyslu radost pohledět a pocit, který ve mně tento lehce úchylný film zanechal hodnotím na 4 hvězdy. Na druhou stranu pochopím, když někdo ohodnotí odpadem, ale nebudu se divit ani plnému počtu. Trailer sice navnadí více a vyčerpá většinu "zábavných" scén, ale i tak R!NR! považuju za obohacující zážitek, ovšem zřejmě jen pro silnější povahy...což už je dnes asi velká část místního uživatelstva. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor, nadsázka, násilí, sex a krev, chybí maso, ale to se dá u nízkorozpočťáku pochopit a rozhodně je to lepší než levné efekty. Hodně fajn je tu přehlídka rozličných koz, z toho některé se dají považovat za blockbusterové, k jiným se jako gentleman vyjadřovat nebudu, ale i ty měly svůj význam minimálně v rámci rozšíření pestré škály nabídky. Naopak vysloveně tragická mi přišla hudba, pořádnej fuckenroll by do toho rozhodně nalil víc života. Nepochopil jsem ani zmršenou (srovnání s německým soft pornem sedí) sexuální lesbickou scénu, zejména s ohledem na laškování se záchodovým zvonem nebo sleazy paní Lízy s tou hezčí ze studentek. Podtrženo a sečteno, rape část nevyvážená, v revenge převládá spíš to pozitivní, zejména grande finále s mačetou hraničilo až s dokonalostí. Dal bych tři, ale podobné nízkorozpočtové snímky by se měly podporovat a tak jen čtyři prstíky strčím a hned zase půjdu... Zhlédnuto při příležitosti filmového rande s IceQueen (podobnost s filmem je čistě náhodná, trávu jsme myslím nekouřili) ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek mě mile překvapil. Vykrádá sice všechny základní kameny v subžánru "rape and revenge", ale jelikož tak činí s lehkou grácií a nadhledem, je mi to celkem u prdele. Oproti Tarantinově rádoby grindhousu Auto zabiják se tu zbytečně dlouho nekecá, a když už, tak je to samý "fuck and shit". Taky tam nestrká ty nekonečný záběry bez jediného střihu jako ve španělském No moriré sola, i když jeho neortodoxní brutalita mu zase chybí. Máme zde sice rozstřelené mozky, znásilňování a jiné deviace, ale všechno se děje jakoby "jen tak mimochodem." Větší prostor tu spíš zabere vykreslení některých záporných postav (hlavně pak kurvička Marla) a přerod hlavní hrdinky z týrané a znásilněné oběti do role nelítostné mstitelky, beroucí zákon (v podobě bouchačky, skalpelu a mačety) do svých rukou. Každopádně je to hodně špinavý, má to super hudbu a v miniroli se tu objeví i mladý Michael Myers ze Zombieho remaku Halloween. ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

"No Clint, what we got is what my mom would call "Balls deep cluster fuck"" :)).Tak tohle se mi líbilo.Až na trošku nudnější prostřední část to pěkně odsýpalo, nechybí tady humor, je zřejmý nadhled tvůrců, super hlášky a skvělá hudba dělá z některých scén absolutní nářez.A pokud po mě někdo někdy bude chtít vyjmenovat nejlepší záporačky, co jsem viděl, určitě si vzpomenu na Marlu, páč to je mrcha No.1, šílená psychopatická zfetovaná čubka, která si to radši udělá záchodovym zvonem a chlapy spíš rozkrájí :).Každopádně povedená záležitost. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Marlo, už zas?!" Naporcovat, zabalit a vyhodit. Klasický příběh křivdy a pomsty ovšem v humorné rovině. Proč není u žánru komedie? Dvě mladé slepice prodávají Bible. Prodávají je v místech, kde Bůh momentálně není, a k tomu se chovají tak, že zaslouží zaříznout. Lehké sado/maso plné nahoty (i když ne každá ňadra za to stojí) a sem tam nějakého cákance je doprovázeno skvělou muzikou, která si zaslouží velkou hvězdu (i když máte pocit, že jste to všechno už slyšeli, ale k obrazu sedne jak zadek na hrnec). Jak se nakonec ukáže, tvrďák Lobo má nejradši anál, a zdravotní sestřička mu ho proto ráda poskytne. Za něj a za konec určitě hvězdy dvě. Jistě, mohlo to být drsnější, občas se tempo nepříjemně zpomalí, ale celkově hezké. Vidím to na slušivé 4*... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama