Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyzeral tak všeliak, ale keď sa naša partia dostala do mesta a odhalila nemilé prekvapenie bola to skvelá jazda.Vtipné, vkuse sa niečo dialo a masky boli výborné tak isto ani krvou sa nešetrilo. Na moje prekvapenie chválim aj soundtrack ktorý sa ohromne hodil. Ja som sa bavil, hororová komédia ako vyšitá.Koniec skvelý. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Teď mně poslouchejte chlapi, tady je plán! : První co v týhle zemi uděláme, ochčijeme stromy, označkujeme svoje území! Pak najdeme bar a budeme pít, dokud nezapomeneme mluvit. Budeme komunikovat chrochtáním, jako jeskynní člověk, dokud se neskácíme v lese. Nějaký otázky? '' ----------- Pokud je vaše manželka nebo přítelkyně ,,nasraná feministka'' věřte, že to ještě není to nejhorší co můžete mít doma. Může totiž být ,,nasraná kanibalská feministka'' a to už je jiný level... A když takovéto ženy utvoří smečku, je nejlépe vzít roha. Partička kámošů středního věku si vyrazí bez manželek a přítelkyň dokázat si, že ještě nejsou tak domestikovaní jak už si i sami o sobě pomalu ale jistě začínají myslet a hodlají si víkend pořádně užít. Tetička jednoho z nich má ve vesničce čítající jen pár chalup domek a tam hodlají zakotvit i když většinu času chtějí strávit v tamní hospůdce. Už po příjezdu do vesničky ale tuší, že tu něco nehraje. Místo je podivně prázdné, bez mužů a první kontakt se starousedlicemi je více než šokujícíc! :-) . Doghouse není úplně tím nejlepším co zombie komedie nabízejí, ale nabízí svižný britský humor tvrdě bušící do dnešního přefeminizovaného světa. Ne vše bylo vtipné, přesto film celkem bavil a párkrát jsem se i slušně některým hláškám zachechtal. Škoda, že film funguje spíše v jednotlivých epizodkách a jako celek drží pohromadě velmi ztuha. Já dávám za 3 vysokofrekvenční vysílače a doufám, že se ten virus už přestal šířit! * * * ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Doghouse“ dovede pobavit, ale nesmíte od něj mít přehnaná očekávání. Není to film, který by měl dokázal vyloženě rozesmát. Možná se sem tam usmějete. A pokocháte se docela dobrými maskami, které si na sebe ženské osazenstvo natáhlo. Na ty se opravdu kouká dobře a dovedou i celkem vyděsit. Z hlediska hororové komedie je tohle ale v konečném důsledku spíše průměr. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Vtipné, místy horové, ale co si z toho vybrat? Já osobně nevím, nemám rád filmy, u kterých tvůrci nevědí, jakou cestou se vydají. A podobně dopadl i Doghouse zábava na entou je podporována nechápajícím chováním hlavních postav, což se prostě u hororu (i když z části) odpustit nedá. Byla to zábava, to především. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Evil Aliens se mi líbilo víc, taky to bylo vtipnější, ale i tak Doghouse rozhodně není špatným filmem, pobavit dokáže (když ne nahlas tak minimálně několika pousmání), je v něm pár zajímavých nápadů (i když teda v Evil Aliens jich bylo víc), hlavní hrdinové jsou celkem sympatičtí a až na pár chvil, kdy se to táhne a utnutý konec se na to i dobře dívá. Taková příjemná blbůstka, kterou nesmíte brát moc vážně (jako někteří uživatelé tady). Za zhlédnutí to rozhodně stojí, ale na víc jak hezké 3* to nevidím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama