Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

Haitower odpad!

všechny recenze uživatele

Film do detailu dokonale strašný, obal s Májskou pyramidou, svatba a svatební "noc" ve chvíli, kdy celý Váš rod požírá kolem pobíhající počítačový ještěr, chaoticky a dokola pobíhající lidé, opakující se záběry ještěra. Poslední dobou jsem těmhle filmům přišel na chuť a jako odreagování po náročném dnu večer ve dvou, je to naprosto ideální film na zasmání, stejně jako další tvorba geniální společnosti Asylum. Kdyby zde byly pouze filmy od nich, dostal by dinosaurus 4****, protože Sharknado je ještě o třídu výš. Bohužel, zde se hodnotí kvalita filmu ve srovnání se vším ostatním co se tvoří a tak by bylo jiné, než-li odpadové hodnocení urážkou ostatních snímků (snad s výjimkou tvorby Tomáše Kučery). ()

Foxhound#1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem viděl cca posledních 30 minut a bohatě to stačilo. Animovanej dinosaurus zasazenej do filmu jak kdyby to dělali ve windows movie makeru, rádoby rozsekaná těla se stříkající krví a příběh o ničem. "Beverly" Stevea jsem tam ani nezahlídl, takže buď měl dokonalej make-up nebo jeho cameo moc dlouho nepřežilo, no žádná škoda. ()

Reklama

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Zlý film, ale bohužiaľ zlý tým najhorším možným spôsobom. Aztec Rex na prvý pohľad pôsobí, že by mohol zapadnúť do kategórie obludne nepodarených, ale geniálne zábavných céčok. Disponuje totiž slušnou zásobou perličiek, z ktorých za spomenutie stoja mrzké digitálne dinosaury, ktoré nezraníte výstrelom z dela, ale hŕstkou naostrených oštepov áno, partička príšerne prehrávajúcich conquistadorov v umelohmotných kyrysoch, ktorých modrooký vodca musí nosiť parochňu, aby aspoň čiastočne zakryl germánske rysy, nuž a samozrejme miestni domorodci pomaľovaní nemeckou trikolórou so skvostnými menami ako Matlal a Čokozin, vykonávajúci svoje obrady na vykachličkovanom oltári. Napriek všetkým týmto (a mnohým iným) chuťovkám je ten film natoľko neznesiteľný, že mi robilo problém dopozerať ho aj z púhej recesie. (0/10) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Trenchard-Smith je děsný hovado. Jak se mu podaří vždycky poslat neherce někam do pěkného prostředí a tam je nechat improvizovat. Celý prostředí filmu mi přišlo divné postavy tam neměly co dělat, a všechno vypadalo děsně divně. Efekty zmiňovat nebudu protože narozdíl od ostatních "znalců" vím že na efektech častokrát nesejde. Já takovýhle sci-fi od Syfy channelu mám rozhodně rád a nedávám je automaticky do odpadu. Tohle je další pokus o natočení filmu s dinosaurem, no není to povedené ale je to prostě ten typ filmu na který nejspíš rychle zapomentu, tak nevidím důvod tomu nedat 3*. ()

gurmanik odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych to neviděl odpoledne na jedné komerční televizi (nakonec jsem to ani nedokoukal), tak bych si myslel, že je to nějaký úvodník do zvrhlého dinosaurolidského péčka. Ty výkony herců byly příšerné, ještě horší efekty a ten tyranosaurus v tom filmu vypadal a pohyboval se asi tak, jako bych ho namaloval já. Přemýšlel jsem o 1* z toho důvodu, že jsem se občas dobře zasmál v těch chvílích, které měly být nejvíc napínavé, ale tomuhle prostě musím dát odpad! :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo na hawaiiském ostrově Oahu, stejně jako u seriálu Ztraceni (od r. 2004). (tomeek)
  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)

Reklama

Reklama