Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

Okara 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejzabitějších 60minut mého života, neboť jsem to naštěstí ve dvou třetinách vypnul. Parta aztéků utíká před rozpixelovaným čímsi, co se pohybuje rychlostí pět kilometrů za hodinu, pak na jednoho vylejou plechovku s červenou barvou, udělá Au a ostatní běží dál.....jedna hvězdička za nápad, ale k odpadu to daleko nemá. 15% ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem viděl ten úvod, tvářící se velkolepě ale očividně levnej až hanba, bylo mi jasný, že jsem trefil do černýho. A taky jo, učiněnej filmovej román z možná alternativní historie. Tak na úrovni dobrodružství Kačerů z Kačerova. Tohle bohužel ale není kreslený, není pro děti a není dobrý. Asi proto, že to natočili za odpoledne někde v parku před asi plastovou ale jinak zcela věrnou napodobeninou pyramidy. Věrnou, kdyby taková pyramida měla mít na vejšku metr a půl, takže je to vlastně takový pódium. A oni se z toho palouku fakt nehnuli, dokonce se nehnuli ani mezi scénami ve filmu, takže třeba jakýkoliv rozhovor v "táboře indiánů" (pár hadrů, klacků a židle) je jak přes kopírák. Režisér se ani neobtěžoval změnit úhel záběru nebo rozestavení osob. No a k těmto důmyslným kulisám, atraktivním lokacím a poutavým dialogům už pak jen přihodili nějaký bytelně hustý CGI efekty a veledílo se zrodilo. Já si teda myslím, že kdybych ty animace ještěra dělal já z vystřihovánky, vypadalo by to možná i o trochu líp, ale kdo chce kam... A to se nezmiňuju o pochybném poselství, které film přináší, tedy řešit všechno hrubou silou, zvláště když nevím vůbec nic. Těch aktuálních 12% zde je možná ještě přehnané hodnocení... ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Osoby a obsadenie: Ian Ziering v parochni zdedenej po Paľovi Haberovi a jeho 5 (!!!) (slovom päť) conquistadorov v plastových brneniach. Šesť pomaľovaných aztéckych týpkov, ktorí z nedostatku inej činnosti vo voľnom čase vytrhávajú ľuďom srdcia na betónovej (!!!) pyramíde o veľkosti manželkinej skalky na zadnej záhrade, hocikomu, kto ide okolo a dvaja ohavne animovaní tyranosauri (podľa filmárov azteca). Dej: Bohužial žiadny. Výsledný efekt po zhliadnutí: Lepší pocit ako po dopozeraní tohto filmu sa mi dostavil už len po rannej defekácii. Tak teraz tak nejak neviem, čo sa viac oplatí. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi levný a amatérský počin. Děj je klišé na klišé a logicky to skřípe tak, že musí být ten hukot slyšet až na Marsu. Prostě někam do přírody pod horami dejte pět maníků jakože španělských dobyvatelů, jednoho katolického kněze (kde se tam vzal, když má jít o první výsadek?), asi sedm Aztéků,a do toho se sem tam tajuplně zjeví dinosaurus, který sem tam někoho sežere a zase zmizí. A co byste řekli? Nakonec ho jedním malým prdlavým výbuchem zabijí. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se takhle nepobavil. Celá rodina jsme řvali smíchy, div nám netekly slzy. Je to příšerný film a objektivní hodnocení musí být odpad, ale index zábavy je na 5 hvězdiček. Je to tak krásně špatný a debilní, prostě "so bad it´s good". Edit: Já tomu zkrátka odpad dát nemůžu, alespoň jednu hvězdičku to ode mě dostane. Kam se na tohle hrabe The Room a Birdemic. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)
  • Natáčení probíhalo na hawaiiském ostrově Oahu, stejně jako u seriálu Ztraceni (od r. 2004). (tomeek)

Reklama

Reklama