Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina teroristů provede přepadení vojenského konvoje, který má převážet radioaktivní materiál k výrobě atomových zbraní. po otevření nákladu však přichází šok. V transportu jsou totiž přepravovány zvířata z genetických pokusů. Mutacemi byli vypěstováni pro studium jejich chování v současných podmínkách. Byla otevřena pověstná "Pandořina skříňka". (Vapet Production)

(více)

Recenze (15)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tu sa zrejme nasypalo do kasičky trochu viac zlaťákov a ostalo aj na pomerne slušnú akciu ( paradoxne však opäť neostalo na triky ). Big Boyovi Carnosaurovi tu opäť, ako v prípade dvojky, pomáha banda Raptorov, len aby ušetrila veľkému kámovi, zaslúžené hviezdne finále. Má to spád, má to ten správny béčkový look a pre mňa vrchol jednej biednej série. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Naposledy jsem to viděl tak v 15 letech, v té době to nebylo špatné, s dinosaury jsem žral všechno, ale dnes už bych se na to nepodíval, tragická režie, herecké výkony někde mezi Megan Fox a Josefinou Mutzenbacherovou. Lidi se chovají jako dementi a efekty jak z Asylumu, vlastně se divím, že to není Asylum. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tie dinosaury vyzerali fakt realne, az som si najprv myslel, ze su to skutocne zive tvory. Ale vazne, s chodiacich babiek v ktorych boli obleceni ludia ma ani v najmensom nevystrasili. Feelingom sa mi film podobal na filmovy klenot VOTRELEC a PREDATOR. Ale na tieto filmy ani zdaleka nema. Akcii bolo dost, ale ked mali ukazat dinosaurov, tak to len v takych chaotickych zaberoch, az som mal chut film vyhodit von oknom. Film urcite neni megasracka, da sa to v pohode pozriet do konca. ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Uá! :D Toto je dokonalá ukázka, jak plýtvat penězi. Debilní film s neskutečně špatnými efekty, scénář bídný a zpracování je HLUBOKO pod označením "B" :) Pamatuju si, jak jsme si tu kazetu asi 30x vraceli a smáli jsme se té kovové tyči, která po výbuchu tyranosaurovy (či co to vlastně bylo) hlavy zůstala trčet z krku, nemluvě o scéně, kdy dinosaurus vyráží hlavou dveře a viditelně se mu houpají jeho gumové nohy v kyčlích, protože rameno, které s ním vráží do dveří bylo pravděpodobně umístěno moc vysoko :D No skandál, ale s nostalgickým úsměvem... Odpad! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se snaží být ještě akčnejší a krvavější než jeho předchůdci. Místy se mu to i povedlo, ale na jedničku tenhle film prostě nemá. Scénář je plný nelogických scén, zbytečného natahování děje a místy i nudné atmosféry. Co se mi zde však líbilo asi nejvíc byly některé postavy a hlášky, které vypouštěl z úst především Rick Dean, který si zahrál už i v předchozím díle. Pohyb dinosaurů byl však opět hodně tragický, težko uvěřitelný a jediné co mě potěšilo byl fakt, že jsem nemusel na konci sledovat další souboj stroje s T-Rexem. Díky krvavým lázním dám o něco lepší hodnocení než minule. 4/10 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama