Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film "Anakonda" ktorý bol natočený v roku 1997 a hlavnú úlohu v ňom stvárnila herečka Jennifer Lynn Lopez je v rámci snímkov o vraždiacích plazoch nadpriemerná záležitosť. Oficiálne pokračovanie z roku 2004 "Anakonda: Honba za krvavou orchideou" je na tom o trocha horšie. Znížil sa rozpočet, zmenil sa režisér a chýba aj sexi J.Lo. Ale i napriek tomu to bolo celkom fajn. No a v roku 2008 sa objavil diel s poradovým číslom tri - "Anakonda 3: Nová hrozba". Ten už však stojí tak najviac za jednu hviezdičku. * ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem byl rozhodnut dát alespoň jednu hvězdičku. Ale po tom výkonu co předvedli tvůrci tohoto "superdíla" sem musel priority přehodnotit. Ty triky bych poslal do kopru, sedět v autě a nechat se prznit před plátnem, ne díky. A ty nereálné probodávání hadím ocasem? Proboha proč se tohle točí? Každopádně musím uznat, že předchozí dva díly byli luxusní! 0% ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Čože sa nám to tu urodilo? Tehotné, geneticky upravené anakondy s papuľou plnou ostrých tesákov veselo odkusujúcich hlavy mariňákov a vedcov, s bodcom namiesto chvosta, veselo hltajúce jedného človeka za druhým (bez toho aby sa ich obťažovali vyvrátiť - česť jednej výnimke), peklene rýchlo sa plaziace v lesoch jedného bližšie nešpecifikovaného štátu vo východnej európe. A ako čerešnička na torte - "hláškujúci" drsoň a lovec v jednej osobe David Hasselhoff ("Kde je krv, tam bude viac krvi") :))))))))) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Béčko nebéčko, za to gore si to nějaké kladné hodnocení zaslouží. A není ho ve filmu málo. I maskéři se vyřádili. Bohužel, digikrev v některých scénách to kazí. Samo, že jinak je to kravina jak bič. Ale v podstatě nemá hluchá místa a stále se něco děje. Za ten dějový spád také plus. Ale víc toho dohromady nedám. Ostatní triky na úrovni laciného, respektive free softu. 201310138441/8734 ()

Romeo5 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesyceni lacinými i kvalitními filmy, už s nepotřebou shlédnout vše co vypadá zajímavě a zajímavé je, se po spuštění Dětí Anakondy během chvilky sešla konečně má rodina a společně se výborně bavila. :) Co nejvíc zaujalo? David H. s pistolkou, mířící z okna jeepu, nejspíš hledající 20 m dlouhou anakondu :) ,jedna z členek komanda po zjištění že jí z nohy čouhá přelomená kost, pronesla do vysílačky" asi mám zlomenou nohu" :) a konečně opět David H. stopař, po nálezu krve na listech , nás konečně usadil nadobro "kde je krev- tam je hodně krve".No a šli jsme do kolen všichni :) .Jinak po cestě autem v pozadí puštěná ubíhající krajina, také nebyla k zahození. :) Moment když David říká "kryj mě" ona odpoví "dobře" a jeden moment mu míří na kostrč je taky megahustej :) Opravdu vše velice komické, groteskní a trapné :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)
  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)

Reklama

Reklama