Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Vital 

všechny recenze uživatele

Samotný název nás láká na obrovitého hada,což zde také nalezneme,ale také je to obrovský mínus tohoto filmu,samozřejmě že myslím hada,děj není tak špatný,s hercema se v prní půlce tak nenudíte,maloměsto působí celkem klidně a děj je taky přizpůsobylý,ale ten had je něco fakt děsnýho,vytvořen digitálně,a proto že je to nízkorozpočtový snímek,tak je strašně umělej,a vůbec nezapadá do děje,při útoku na něj vidíte akorát,jak vojáci někam střílí,jako by ho tam viděli ale mi nevidíme nic,poslední půl hodina je fakt hrozná a předvídatelná a už to nezachrání ani herci, ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Když jsem naposledy viděl tenhle film, bylo mi o pár let méně a nohy mě ještě nebolely (né že by mě teď bolely, ale celkem se to sem hodí :D). Film byl zábavný, svižný a dialogy tak blbý, až byly dobrý, efekty tak hrozný, až se mi líbily, scénář tak zpatlanej, až mi přišel geniální a herci tak tragický, až jsem myslel, že to jsou filmové hvězdy. Hrozný horor, ale dobrá komedie. =D ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí dvojky som čakal, že originál tiež nebude mať nejaké vyššie ciele a samozrejme, že nemal. Tato kategória bečkových filmov je robená pre menšinového diváka, ktorý sa poväčšine nezaoberá hnusnými a lacnými trikmi či amatérskymi hereckými prejavmi. Toto všetko tu aj bolo, ale aspoň tu bol Robert Englund, ktorého si vždy rád pozriem v ktoromkoľvek filme. Film v pohode ubieha, bodycount je dosť vysoký a roztopene mŕtvoly mi strašne pripomínali nejaký film, kde bolo niečo podobné, ale už si neviem spomenúť, kde to bolo. Celkom nečakane som spokojný, čakal som oveľa horší priebeh Slabé 3*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Oni zavřou do dřevěné bedny z prkýnek obrhada, který máchnutím ocasu prorazí bok letadla... Inu, američtí vojáci v plné polní. V tom filmu sice hraje jen Robert Englund, ostatní se o to buď pokouší nebo přehrávají, ale alespoň je to docela zábavný film. Knírkem Caspera van Diena počínaje. A jsou tam lesby a nahá prsa. To stačí, ne? ()

902 10 

všechny recenze uživatele

python je tisickrat ohrane a stokrat videne schema s libovolnym prerostlym predatorem na uteku, ktere je nicmene stale jeste koukatelne bez vaznejsi ujmy na zdravi. tvurcum totiz spravne doslo, ze jejich behem vikendu sesmoleny scenar a priserne animovany had asi nebudou to prave, takze do kotle prihodili nekolik veselych postavicek (vykoksovany realitni makler v porsche je jednim z nich) a nechtene vtipnych hereckych vykonu, ktere z pythona delaji docela prijemnou a nenarocnou zabavu na dlouhe podzimni vecery. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)
  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)

Reklama

Reklama