Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas sú tu genetické úpravy, zas sa tu niečo poserie a zas je tu na problém ťažký frajer David. Už bojoval s piranami, s lietajúcimi žralokmi a teraz pre zmenu z digitálnym hadom, kde je jeho dno, alebo uz je toto ono, može byť. Uz jednotka s Je Lo bola prepadák, už tam anakonda bola strašne hnusne digitálna a tuto to nie je inak. A ešte do toho ten všedný príbeh z tohto filmu robí solídne béčko, ktoré si pozrú už len priaznivci nízkorozpočtových kravín. Ale aspoň gore stránka bola celkom v pohode, odrhnuté hlavy, končatiny a tento had už aj bodá, tak pozor na neho, lebo tvorcovia sa inspirovali Vesmírnou pechotou.  Stále v pohode zábava, ktorá ma svojou spätnosťou nerozčuľovala, silné 2*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten případ. Film má docela blbý příběh, hloupé scény, nijaké postavy, ujetou kameru, ještě ujetější scény, je levný, tuctový, ultrabrakový, herci jsou k smíchu, digitální triky nula nula nic. Kdybych se měl stát filmovým kritikem, strhám na tom filmu tykřka všechno. Jenže já se na něj díval hlavně jako filmový divák a jako filmového diváka mě to navzdory všemu výše napsanému bavilo. Kupodivu. Užil jsem si to, bavilo mě to, nenudilo. Proč? Po tom se mi pátrat nechce, jen tento fakt radostně přijímám. Protože jsem to nečekal. 2,5* ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Az niekde na dno som dopadol a okolo same hady a krysy ako cernoch hovorik. Nez som mu dohovoril tak uz palil plastovou AK47. Kde je ta prsnata vedecka blondina? Aha uz ide a par tuctovych z ulice vzatych ludi. Baywatch tiez vyslal svojho zastupcu ale ten twist potom fanusikovia nerozdychaju. Skratka pre psychicke problemy do ustavu vzaty Don s cudnym priezviskom vytvara tak zbytocnu zlataninu tych najhorsich zaberov deja a akcie ze nie ste cudny ak tomu napalite trestne oznamenie. Hazardovanie s volnym casom je u neho nejaka zvrhlost. (Videne 10.12.2019, filmplus archiv) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Béčko nebéčko, za to gore si to nějaké kladné hodnocení zaslouží. A není ho ve filmu málo. I maskéři se vyřádili. Bohužel, digikrev v některých scénách to kazí. Samo, že jinak je to kravina jak bič. Ale v podstatě nemá hluchá místa a stále se něco děje. Za ten dějový spád také plus. Ale víc toho dohromady nedám. Ostatní triky na úrovni laciného, respektive free softu. 201310138441/8734 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film "Anakonda" ktorý bol natočený v roku 1997 a hlavnú úlohu v ňom stvárnila herečka Jennifer Lynn Lopez je v rámci snímkov o vraždiacích plazoch nadpriemerná záležitosť. Oficiálne pokračovanie z roku 2004 "Anakonda: Honba za krvavou orchideou" je na tom o trocha horšie. Znížil sa rozpočet, zmenil sa režisér a chýba aj sexi J.Lo. Ale i napriek tomu to bolo celkom fajn. No a v roku 2008 sa objavil diel s poradovým číslom tri - "Anakonda 3: Nová hrozba". Ten už však stojí tak najviac za jednu hviezdičku. * ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)
  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno