Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem hledal film, který jsem viděl jednoho jarního večera u kamaráda, při partičce pokeru. Dokázal totiž to, že odpoutal mou pokerovou duši od karet a možných výher. Dokázal totiž to, že si mou pozornost udržel dalších několik dlouhých minut. Několik dlouhých minut jsem s otevřenou pusou zíral jak je tohle možné. Ty minuty byly dlouhé, ale bylo jich všeho všudy jen pár. S otevřenou pusou jsem zíral, protože něco tak hnusnýho na pohled jsem v TV neviděl ani v GoGo šou. A to, že jsem ten večer prohrál 400,- nebyl ten nejhorší zážitek. Slovo ODPAD na CSFD má své opodstatnění. 0 procent. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Naozaj to bola riadna hovadina. Teraz ľutujem že som si nepozrel najprv hodnotenie. Technické efekty - nula bodov, herecké výkony - nula bodov, príbeh - nula bodov + kopec dier v deji, jediné čo si zaslúži jednu hviezdičku je námet. Ale tyranosaurus bol v meste už v jurskom parku 3, a to že bol prefíkaný bola naozaj kravina. nikomu to neodporúčam pozerať, ale kto nájde odvahu a vydrží to do konca klobúk dole. Ja som to vydržal iba kvôli taliančine... ()

Reklama

kluzo odpad!

všechny recenze uživatele

Toto hodnocení nedávám často, ale tohleto je fakt moc. Trapné triky, trapné dialogy, trapná zápletka. Z filmu čiší nedostatek peněz. Jak jinak si vysvětlit, že když stříleli ze samopalů, tak nezabírali ústí hlavně a třepáním zbraní simulovali střelbu. U akčního filmu to je dost velký trapas. Ještě tak parodie, ale i tam by to byl trapný frk. Kdyby to natočili ochotníci z Horní Dolní, bylo by to jinak, ale jako profi film to je hodně velký trapas. 40min až nad hlavu. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na pobavení a jedno zkouknutí to není nic katastrofálního, samozřejmě že to je levný a podřadný film, který nemá na vysoký hodnocení, ale je více drahých filmů, které jsou k ukousání nudné a nezáživné a já jsem se u tohoto filmu opět nenudil a docela jsem se i bavil, takže proč ty dvě hvězdy nedat? ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Horolezkyně, horolezčata, bacha na popruhy. No, ale měl jsem to tušit, že s prasklým popruhem, to je o držku. O přesdržku to vlastně bylo od začátku po konec. Co taky, 49 a holky jak z loňského katalogu. Kolik že? 6let života v pustině? To na ten kus kovu nikdo nešlápl? Hod granátem na ptákoješterku bylo vrcholem okamžiku ... Armádní centrum a kde jsou vojáci?? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama