Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné. Ani nevím na čem bych film nějak elegantně zhodil, prostě to byla neuvěřitelně mile tupá podívaná, kde každý trik raptora, vyvolá úsměv na tváři. K tomu lovci nabodávající raptory na kůl, když marináci s kvérem nic nezmohli, drsný lukostřelec co skolí ptáka, kterej dávku ze samopualu vesele ignoruje a zvláště závěrečné náhánení raptora do tunelu v ulicích velkoměsta, pomocí sprintu. No prostě nebudu vám lhát, skvěle jsem se bavil. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji následnou úpravu oficiálního textu distributora; "Trikově zabité nonakční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si Griff Furst zahrával se sborníkem nápadů pacientů ústavu mentálně zaostalých jedinců tak dlouho, až se mu vše vymklo z rukou. Skupinka hnusných amerických žoldáků (proto český překlad názvu Jurské komando) se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let (proto originální název 100 Million BC), aby zachránila několik vědců-neandrtálců, kteří se zde ocitli vinou vlastní neschopnosti přečíst si předem scénář. Když se pak výprava vrátí domů, je už na všechno příliš pozdě... Film nezachrání ani přerostlé červené kuře, s naprostým přehledem nejinteligentnější tvor podílející se na vzniku jednoho z nejubožejších parazitování na jméně Stevena Spielberga." ()

Reklama

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol filmového neumětelství! Na tomhle paskvilu je špatně úplně všechno - od scénáře, přes amatérské herecké nevýkony až po samotné provedení filmu. Úplně nejvíc mě ale dorazily naprosto strašné efekty, které snad někdo vyrenderoval na staré kalkulačce z muzea. I v 50 let staré Cestě do pravěku vypadají dinosauři lépe, ale už jen tímhle srovnáním vlastně Zemanovu klasiku zbytečně urážím, takže pardon. Chudák Michael Gross, sice to je béčkový herec, ale to je na tom fakt tak špatně, že musí účinkovat v takovéhle katastrofě? ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

proč bych nemoch dát tehle sylumske příšeře "odpad", když jsem viděl vše říkající 2 minutový spot na YT ? a BTW. nechci tady dělat ze sebe křupana nebo generála, ale každý kdo tehle hovadině (ikdyž hovadina je tomuhle počinu vlastně složený kompliment) dá víc než odpad, nemá žadný vkus.... opravdu nemá... nezlobte se, ale 1* je třeba pro amerického ninju 2 a ne asylumským "sranda projektům".. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na pobavení a jedno zkouknutí to není nic katastrofálního, samozřejmě že to je levný a podřadný film, který nemá na vysoký hodnocení, ale je více drahých filmů, které jsou k ukousání nudné a nezáživné a já jsem se u tohoto filmu opět nenudil a docela jsem se i bavil, takže proč ty dvě hvězdy nedat? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama