Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je snad ještě horší než Disaster Movie a to už je co říct. Tolik nelogičností, efekty nerovnající se roku 2008. Na popsaní chyb by nestačíla ani kniha o 100 stráncích, jen pro příklad - Tyranosaurus vypadá jako směšný flek na obrazovce, který neustále řve, zemětřesení v důsledku běhu predátora je pouze chvění kameramana, hlas poručíka skupiny se dá srovnat s hlasem mutujicího 13-letého puberťáka, scénař psal někdo na WC při své ranní potřebě, nejvíc srandovní je skok čtyř ztracených a znovu nalezených lidí z helikoptéry na zem z 10 metrů na nohy to už jsem šel fakt dokolen a smál se Griffovi....a tak dál bych mohl pokračovat.... Prvních 3 minuty se dají, pak je to jen shit.... ()

mirec88 odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, keby som mal dať nejakému filmu titul najdebilnejší film všetkých čias, bolo by to asi toto. Vedel som, že sa idem pozerať na výsmech filmovému svetu, tak som si myslel, že sa aspoň zasmejem ako napríklad vo Varanovi vs. Kobra a podobne. Ale tu sa nedalo ani smiať. Ale 2x som sa zasmial - keď naša partia hrdinov vyskočila z helikoptéry z výšky cca 15 metrov na zem a priamo na rovné nohy :) a druhý "zázrak" - náš hlavný dinosaurí hrdina vyskočil asi tiež 15 metrov do výšky a zničil helikoptéru. Ale žiaľ, nestačí to ani na pol hviezdičky. ()

Reklama

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu jsem se dostal tak, jak to měli tvůrci v úmyslu. Přehlédl jsem se a myslel si, že to je Emmerichův film. Pak jsem hledal titulky, ale na mou verzi pasovali jen slovenské titulky. Nu což, do čerta, tak jdem na to. :-) Hm, cestování v čase, ok. Hm, parta vojáků, kteří mají dohromady IQ 60 při 7 lidech, ok. Hm, kříženec T-Rexe s Godzillou, který skáče při svých 20. tunách do výšky 50 metrů? To už není ok. Ostatně celý tento film je jeden velký OMYL!!! Věděl jsem, že jdu do sračky, tak jsem předpokládal, že se alespoň zasměju, ale tohle nebylo ani vtipné!!! Tohle je přesně ten typ špatného filmu, kterému náleží jen jedno jediné možné zařazení, na odpad! filmového dna! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 0/10/// +časové paradoxy a hrátky s časem mě baví v každém filmu, ta skupinka z minulosti je aspoň trochu schopná -oproti těm současným "mariňákům" kteří se tváří jak airsofťáci v lese a abych neurazil, tak vlastně i hůř, takové lamy jen tak neuvidíte, efekty a triky jsou tak otřesné, že by bylo lepší aby tam vůbec nebyli, přece když to neumím, tak to nedělám, herci jsou tak neuvěřitelně bídní, že asi vytáhnu partu a půjdeme si sami zahrát na jurské komando/// Musím se smát. Něco tak směšného jsem už dlouho neviděl. Všechno je tu tak amatérské a špatně udělané. Opravdu nechybělo moc a poslal bych film do úplného odpadu./// Celkem 16%/// ()

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol filmového neumětelství! Na tomhle paskvilu je špatně úplně všechno - od scénáře, přes amatérské herecké nevýkony až po samotné provedení filmu. Úplně nejvíc mě ale dorazily naprosto strašné efekty, které snad někdo vyrenderoval na staré kalkulačce z muzea. I v 50 let staré Cestě do pravěku vypadají dinosauři lépe, ale už jen tímhle srovnáním vlastně Zemanovu klasiku zbytečně urážím, takže pardon. Chudák Michael Gross, sice to je béčkový herec, ale to je na tom fakt tak špatně, že musí účinkovat v takovéhle katastrofě? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)

Reklama

Reklama