Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

MooNster 

všechny recenze uživatele

Aktuálně nejzábavnější TV pořad co můžeme na obrazovkách vidět navíc s výborně vyváženou porotou - tupý kuchař Martin Zounar, který se vždy spolehlivě ztrapní, naproti němu vtipný Bohumil Klepl. Krásná Alice Bendlová, která buď neví nebo řekne nějakou hloupost a Dana Morávková, která se snaží vypadat chytře. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Petr Vondráček je lepší muzikant než moderátor, ale ujde narozdíl od hadačů, kteří si myslej jak jsou chytří, a hrajou si na strašný profíky, že všechno a každé povolání znaj. Zounar je blbej už od pohledu a nebaví mě se na něj ani dívat, Bendová vypadá jak tranvestit, Klepl je maximálně trapnej jako vždy a Morávková jediná normální, ale zase je maximálně nudná. Ale občas to je i zábava, když přijde nějaká ta naše "celebrita" a někdy se nestačím divit co je možné mít za různá povolání. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nebudu až tak kritický, třebaže s výroky typu "herci pokročilého veku sa zabávajú na vlastných vtipoch" (Flipper) vcelku souhlasím. Ale to, že je ta soutěž jednoduchá, nekomplikovaná, to mi vůbec nevadí. Americká předloha What´s my line? je velmi zábavná a udržela se na obrazovce asi 18 let. Pojďme si říct proč asi a co jí česká mutace zůstává dlužna. 1.) John Daly, průvodce originálem, nebyl jen moderátor-maňásek, nahraditelný kýmkoli jiným. Ne nadarmo se tato disciplína honosí majestátním výrazem quizmaster. O hádaných profesích předem leccos věděl a u panelistů (hadačů) měl přirozenou autoritu. To stačilo k zamezení situací, kdy se dlouze řeší, zda se dá na otázku říct ano nebo ne a zdržuje se spád pořadu; stejně tak se v originále nestávalo, že by se panelisté natolik zapovídali mezi sebou, že by se na hosta zapomnělo. Petr Vondráček mi nijak nevadí, ale podobnou autoritu a nezbytnou schopnost udržet soutěž v daných kolejích nemá. 2.) Panelisté originálu měli sice smysl pro humor, ale taky pro pravidla hry a svým způsobem ji brali vážně. Zounarova parta se válí po stole, navzájem se překřikuje a bodře popichuje jako někde v hospodě a celkově z ní mám dojem, že se snaží jen mnoha - jakýmikoli - slovy zaplácat vyhrazenou stopáž. Pak ale není třeba žádné soutěže, žádných pravidel atd. Stalo se totéž co dříve v pořadu Nikdo není dokonalý, který brzy rezignoval na ankety, těžiště slovenského originálu, a proměnil se v upocenou žvanírnu s historkami z výprodeje. Hádej, kdo jsem! je bohužel tentýž případ. 3.) Přece jen je třeba vzít na vědomí, že originál pořadu se v USA vysílal v letech 1950-1967. To, co tehdy stačilo na prime-time, je dnes zkrátka trochu málo. Myslím si, že kdyby ten pořad běžel někdy kolem 18. hodiny a trval půl hodiny, byl by i na ČSFD přijat shovívavěji. 40% ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení nechápu ! Mě tenhle pořad vždy pobaví a příjemně naladí. Zejména, Bob Klepl a Martin Zounar jsou opravdu jistotou dobré zábavy...ale samozřejmě, že ani Bendová není špatná. Jenom, ta Holubová mi tam nějak "neštimuje". To ovšem ale nijak nesnižuje hodnocení -- já s naprostým klidem dávám 4 hvězdy !!! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

V poslední době sleduji tento pořad poměrně pravidelně a rád se na něj vždycky podívám. Jistě, není to o žádných vědomostech, spíš takové trošku soutěžení ve více lidech, kdo uhodne jako první ono povolání. Hodně mě zde překvapila paní Morávková, která uhodne, řekl bych, tak dvě třetiny povolání a 90 % známých osobností. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama