Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Docela mě zarazilo tak nízké hodnocení. Vypadá to tak, že co český pořad, to špatné hodnocení. Neříkám, že se jedná o ten nejzábavnější pořad, který kdy vznikl, přesto na tak jednoduchém principu vznikl zajímavý soutěžně laděný pořad, který mě nějakou dobu bavil. Na druhou stranu jsem moc dílů neviděl, ale dovolím si hodnotit, pochybuju, že by se všechny díly od sebe razantně měnily. ()

MooNster 

všechny recenze uživatele

Aktuálně nejzábavnější TV pořad co můžeme na obrazovkách vidět navíc s výborně vyváženou porotou - tupý kuchař Martin Zounar, který se vždy spolehlivě ztrapní, naproti němu vtipný Bohumil Klepl. Krásná Alice Bendlová, která buď neví nebo řekne nějakou hloupost a Dana Morávková, která se snaží vypadat chytře. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

nechápu, jak tohle může někdo (a bohužel se i v naší rodině tací najdou) sledovat pravidelně... naskakuje mi husí kůže, jen jdu kolem TV! ale podobnými hrami se bavíme kolem třetí hodiny ranní v nonstopu... bohužel tady jsou všichni střízliví a myslej to poměrně vážně! jedna hvězda za díly, ve kterých má bendová aspoň odvážnej dekolt... :-) UPDATE: musím hvězdu přidat, minule jsem se ve slabší chvilce párkrát zasmál... :-) takže 40% ()

topol999 

všechny recenze uživatele

co se tu hodnotí, kvalita nebo to, že to natočila Prima s hercema z VKV??!! I přesto vše, se jedná o velmi slušný pořad, který mě prostě a jednoduše baví: Morávková je chytrá, Bendová krásná, Klepl vtipný a Zounar ujetý až někdy vtipný..... 80% jo a zapomněl jsem na pohodového a hláškujícího Péťu Vondráčka. Nechápu tu zášť... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Dana Morávková mě překvapuje svou intuicí a bystrostí, Alice Bendová zase tím, jak andělsky neustále působí, Bohumil Klepl mě irituje tím, jak moc se opakuje a Martin Zounar mě unavuje svým primitivním humorem. Petr Vondráček je "hrozně zajímavej" (to jsou jeho slova...), každopádně nestíhající vtipně a trefně reagovat na hadačskou čtverku, a svým nelogickým přístupem przní soutěžícím šanci k výhře. Nicméně se na to dá koukat, a občas je to i docela sranda. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama