Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Vôbec to nebolo také zlé ako tu na csfd koluje. Síce aj raiting na BD je prehnaný(7/10), ale stále ide o totálnu oddychovku o čom svedčí aj tretí rozmer. Prvý diel bol originálny, druhý zábavný. Ďalšie pokračovanie sa snažilo byt tiež už len zábavný... škrípalo to dosť, no pozerať sa naň dalo. Nezvratný osud 4 je opäť len ďalšia šialená jazda, ktorá sa na nič nehrá a ide jej o jediné tj. zarobiť na tretom rozmere a potešiť fanúšikov ďalšími vraždami. Už od úvodných titulkov som zistil na akú vlnu sa mám naladiť a film som si užíval. Zatiaľ čo v prvom diely boli vraždy, ktoré riadila nasraná smrť veľmi, ale veľmi "náhodné" tu sa veci hýbali samé od seba až mi to prišlo totálne uletené. Dej skoro žiadny resp. totálny xerox toho čo sme už videli. Vraždy boli stále funny a 3-D tomu pridalo na hviezdičke. [Videl v Kine] ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čtyřka je bohužel jen průměrnou a sterilní podívanou bez nových nápadů a výrazných překvapení. A pokud jeho nálepka 3D má být pro někoho záminkou kvalitnějšího filmu nebo vyššího hodnocení, kašlu na to a budu si trvat na svém. Létající šroubováky a pneumatiky jsou fajn, ale nesmí to stát jenom na nich. Přesto mohl výsledek dopadnout i hůř, nuda se díky slušnému bodycountu a krátké stopáži jen tak nedostaví a to se taky počítá. Varováním pro vás bude, abyste u něho vypnuli mozek a přistoupili na jeho pravidla. Pokud tak neučiníte, zůstane vám na jazyku jen nepříjemná pachuť a v peněžence zase o trochu víc místa. Jediní, kdo jsou tak opravdu spokojení, jsou jeho tvůrci. Díky balíku, co jsme zanechali v pokladnách kin, si nyní mnou ruce a přemýšlí už o dalším pokračování. Otázka ale je, jestli něco takového budeme chtít opět vidět. 5/10 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nejdriv byla originalni jednicka, potom krvavejsi dvojka, dale zabavna trojka a ted tu mame po ctvrte to samy a uz to tak moc neslape. Smrti je tu sice dost, slusne vynalezavy i krvavy, ale az na par vyjimek proste nejsou napinavy, navic postavy jsou cloveku vicemene u prdele, takze i kdyz neni jasny, kdo chcipne priste, je to celkem jedno. Pribeh je absolutne to samy, co minuly dily a tentokrat tvurci sazej na to 3D. Ja to ve 3D sice nevidel, ale prislo mi, ze takovejch tech zaberu, kdy na cloveka neco leti, tu zas tak moc neni a kuli zamereni na 3D tu nejsou uplne vypilovany triky. Navic ty prodlevy mezi jednotlivejma smrtma nejsou vubec zajimavy, takze ve vysledku nic extra, ale na to ze se jedna uz o ctvrtej dil, porad si to udrzelo urcitou zabavnost, takze 3* budou tak akorat. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dnes již zesnulý David R. Ellis, režisér druhého (IMHO nejlepšího z prvních čtyř mnou viděných) Final Destination, se propůjčil ke zpracování této už notně převařené nastavované kaše, a výsledek dopadl naproti očekáváním jakž takž slušného řemesla katastrofálně. V tomto "pokračování" nefunguje vůbec nic, protože i to jediné, co na něm mohlo zaujmout (ano, krev a Al Gore;)), je téměř bez výjimky prováděno extrémně os(t)udným CGI způsobem. Zarážející je, že s druhým dílem má čtyřka společného i scénáristu. Ten tentokrát absolutně nezvládl vymyslet něco, co by dokázalo i v notně posunutých měřítkách série "smysluplně" vyplnit varujících ani ne osmdesát minut stopáže. Jediné logické vysvětlení je, že rozkaz zněl jasně: za co nejmíň peněz s co nejmenším úsilím zajistěte co největší vejvar. Máte to o to jednodušší, že máte zavedenou značku:P Tohle je čistá straight-to-DVD záležitost (až na to, že nebyla) a do očí bijící producentský pokus vymačkat z už na slupku vyšťaveného krvavého grepu nějaký chechták. Nejstrašnější na tom je, že se to dokonale podařilo. Nechápu, kam se investovalo těch čtyřicet mega, co tahle zoufalost údajně stála. Jestli to bylo do herců, tak obří restek-p jejich agentům, protože hrají úplnou pí...sničku od Míši Foreta. Každopádně pokud by na to někdo šel za plnou palbu do kina, a pak někoho z hlavních tvůrců na revanš zabil, jsem si jistý, že promítání v soudní síni by mu zajistilo zprošťák;) 20% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Stačilo sa od úvodu správne naladiť a bolo to. Tu vyčítaná blbosť je prvoplánovaná a znamená to nadsádzku, takže s tým som nemal najmenší problém a radšej sa nechám unášať záživnejšími Ellisovými príspevkami ako nudnými Wongovými dielmi. Má to vraždy, sú krvavé, je ich dosť, herci sú sympatickejší ako v trojke, a že to nič nového neprináša? A čo tá záverečná halucinácia akú sme mohli do teraz vidieť len v úvode, alebo postava čo sa chce zabiť sama a nedarí sa jej to pretože smrť pre ňu má pripravený efektnejší odchod zo sveta. 3D necháva spomenúť na tie prvé „3D“ 80tkové horory ako Friday the 13th Part 3D či Jaws 3D kde sa všetko možné pchalo do kamery a rovnako protestujem jednou hviezdičkou navrch ako ešte väčší protestant choze. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Podobná udalosť s automobilovou nehodou sa stala 11. júna 1955. Došlo k veľkej havárii počas 24hodinových motoristických pretekov v Le Mans na okruhu Circuit de la Sarthe vo francúzskom Le Mans. Do davu vleteli veľké kúsky trosiek, ktoré zabili 82 divákov a francúzskeho pilota Pierra Bouillina a zranili takmer 180 ďalších. (Budisovie)
  • Severoamerické tržby byly 66,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 186,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama