Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné pitomé pokračování nezvratné série, které dělá všem předchozím dílům pěknou ostudu. Nevim teda, kam se poděla většina rozpočtu, ale ty příšerné digitální efekty, co tady jsou, by se nehodily ani do pětiminutové animace dělané osmiletým děckem. O hercích a charakteru postav se snad ani rozprávět nebudu, nebo se moc naštvu. Jsou hrozní(é). Tohle je naprosto stupidní díl a tu jednu hvězdu dám jen za gumpovského Mikelti Williamsona, který představuje jedinou dobrou věc na tomhle jinak odpadovém filmu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pakliže je něco nezvratného, pak pravděpodobně proto, že to nelze zvrátit. Rád bych ovšem všechny ubezpečil, že v případě čtvrtého dílu nekonečné ságy o pubertálních vizírech toto neplatí, jelikož ta několik let prošlá filmová břečka mě lechtala v krku ještě dlouho. Kdyby se sháněl scénárista pro šestku, ať se mi ozvou. Ségra kamaráda má dcerku, která se za chvíli bude učit psát. (Filmfest Hurghada 2012, 18/67) ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Je libo smrt hned, nebo si ji necháte naservírovat během následujících dní? Přesně o to jde v téhle sérii, která se k dnešnímu datu dočkala už pěti dílů. Tenhle film je o tom, že každý máme na výběr. Jak už nás naučily předchozí díly, smrt nikdo z nás neoblafne, a tak jde jen o to, jestli uvěříme zvěstem proroka, který nás varuje před tragickou smrtí a rozhodneme se z místa budoucí tragédie odejít, a nebo jestli zůstaneme na místě a budeme to mít za sebou rychle a bezbolestně. Být to na mně, tak si asi raději vyberu tu bezbolestnou smrt, protože způsoby, jakými v tomto filmu umírají lidé, kteří přežili na základě varování hlavního hrdiny tragédii na závodním okruhu, nejsou ani trochu pěkné a už vůbec (tedy v některých případech) nejsou bezbolestné. Toliko vyjádření k tomu, co bych dělal, kdyby se mě to týkalo. Jako divák však musím konstatovat, že rozhodně bylo nač se dívat, a že některé způsoby smrti byly opravdu velice rafinované a neotřelé, například smrt na koupališti nebo smrt v autodílně určitě stály za to. A apokalyptická představa z nákupáku byla jedna z nejúděsnějších vizí a z nejstrašidelnějších scén, jaké jsem kdy v hororech viděl. Zkrátka tohle byla nadprůměrná jízda, která si lepší tři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

pohodlně se usaďte, začíná moje nezvratná touha napsat nesmyslný komentář :-) podívejte se vlevo, kde sedí dvě slečny, kterým ani omylem není 15 let, jestli Vás počůrají strachy, vymáhejte vrácení peněz a odškodnění.. vpravo na Vás kouká prosebně přítel, který se modlí, aby dneska Váš smích nepřesáhl frekvenci zvuku.. teď zpozorujte dvě slečny sedící před Vámi, které přišly se slovy: „Jestli se budu bát, budeš chytat můj popcorn!“ a za sebe se raději nedívejte, co kdyby se jim nelíbilo Vaše jednání při filmu, jejich nohy končí tam, kde máte sedací partie :-) Nasaďte si 3D brýle a zábava může začít :-) Film nás seznámí se sympatickým mladíkem, který jako v předchozích dílech má vidinu nehody, při kterým zemře mnoho lidí.. hystericky to vykřičí kamarádům a způsobí tak malou potyčku díky které z místa nehody „zachrání“ i pár lidí navíc.. a tím nám vznikne skupina na hraní :-) během pár minut si vyberete své oblíbence u kterých se nemůžete dočkat až umřou.. pro pánské osazenstvo si pan režisér vybral opět velice atraktivní slečny.. a Paní Smrt nám opět dokázala, jak umí být vysoce kreativní.. Pokud čekáte duchaplný příběh se srdce rvoucími dialogy, vyměňte si 3D brýle za růžové brýle a utíkejte hledat duhu, ale pokud jste naladěni na stejnou vlnu jako já a přišli jste se jen pobavit a podívat jak nás dneska Smrt přechytračí, tak přeji příjemnou zábavu :-)Nezvratný osud 4 mě mile překvapil, že jsme i schopna odpustit toho hnusného hada, co mi syčel u hlavy i tu dost patrnou chybu v logice (schválně jestli víte, jakou myslím?) tak pokud jste odvážní sednout si vedle dvou holek, které při odchodu museli ze sedaček seškrabávat.. přetrpět stále mačkání stehna rukou svého přítele, který se snažil najít vypnutí zvuku, chytat popcorn slečny před Vámi, protože kamarádka se nemohla pustit sedačky a i občasné kopnutí těch za Vámi.. pak je to film právě pro Vás :-) ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Série NEZVRATNÝCH OSUDŮ má sestupnou tendenci (výborná ozvláštněná žánrovka - jednička, překombinovaný sled černohumorných a propracovaných úmrtí - dvojka, zpět k původnímu modelu, ale bez uvědomělosti, zato se zdáním interaktivnosti na DVD - trojka) a čtvrtá část na osudu těchto slasherů nic nezvrátí. S prvním dílem natočeným pro 3D dochází k naprostému vyprázdnění původního konceptu do podoby sledu nepříliš nápaditých a propracovaných atrakcí, které přibližují hraný film více animované tvorbě, především SOUTH PARKU (ústřední parta je plná Kennyů, nechybí ani policisté či lidé, kteří po úmrtí prohlásí "tady není nic k vidění"). Je mi sice sympatická uvědomělost (předtitulková scéna definující cílového diváka, úvodní titulky rekapitulující předchozí úmrtí, 3D film ve 3D filmu, intertextové odkazy na předchozí části), i když ta je až příliš transparentní, ale uvědomělá sračka zůstane uvědomělou sračkou. Kdo se cítí být cílovým divákem (jde mu o splatterová úmrtí, nikoliv průběh dění či lidi, a má rád zvuk hodně hlasitý, aniž by si cpal do uší tampóny), nechť si k mému výslednému hodnocení přičtě hvězdičky podle své libovůle, protože NEZVRATNÝ OSUD 4 opravdu nabízí krev, kozy a krev, nic jiného. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Hladina vody v pohári počas scény v kaderníctve sa každú chvíľu mení. Od takmer prázdneho pohára v okamihu, keď je pokladaný na stôl, cez poloprázdny počas strihania až po takmer plný, keď okolo neho "prejde" lak na vlasy. (ČSFD)
  • Podobná udalosť s automobilovou nehodou sa stala 11. júna 1955. Došlo k veľkej havárii počas 24hodinových motoristických pretekov v Le Mans na okruhu Circuit de la Sarthe vo francúzskom Le Mans. Do davu vleteli veľké kúsky trosiek, ktoré zabili 82 divákov a francúzskeho pilota Pierra Bouillina a zranili takmer 180 ďalších. (Budisovie)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama