Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Fonda a Lucille Ball rozšiřují dimenze tohoto veselého a přitom pravdivého příběhu o vdově a vdovci, jejichž manželství zaplní jejich dům celkem dvaceti lidmi! ... (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Dale 

všechny recenze uživatele

Originál je podstatne vydarenejší ako remake s Quaidom a Russo a nielen preto, že pred 50 rokmi ešte nebola antikoncepcia na takej úrovni, takže takéto mnohopočetné rodiny boli občas aj reálne. Aj napriek tomu nejde o nejako extra zábavnú komédiu, no ani trápnu, takže sa to dá pozrieť bez ujmy na zdraví. Aj tie deti sú celkom v pohode, v porovnaní s dnešnými rozmaznanými capartami (nielen vo filmoch). Len to s tým 19. dieťaťom už bolo trošku moc, beriem, že niektoré ženy boli také plodné, že stačilo, aby okolo nich prešiel muž a už boli v tom, ale v 57-rokoch? ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie s klasickým tématem slučování dvou rodin, tentokrát hodně velkých... Logicky bych měl dát 4, ale podvědomě mi přijde, že tomu něco chybělo... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Zrovna tenhle typ starých filmu mi moc nejde, nuda a nuda, hromada lidí která se sama nudila. Velké rodiny se dávají dohromady, zapomněli přidat zábavu. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Hlava rodiny Henry Fonda a jeho systém rozdělování pokojů a ložního prádla v novém domě pro 18 dětí ve mě prostě vzbudily respekt. Dobrý film, sice s lehkou moralitou (nejen) na konci, ale pobavíte se. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

26. Zlatý Glóbus za rok 1968 - nominace (2) - Nejlepší film (komedie / muzikál), Nejlepší herečka (komedie / muzikál) - Lucille Ball ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Určitě mám radši remake s Quaidem, jelikož jsem ho viděla dříve než originál. To nic nemění na tom, že jako rodinná komedie je to fajn. ()

22matelko 

všechny recenze uživatele

škoda toh že ten film bol z doby z akej bol. Keby tomu nechýbal moderný nádych dávam jednoznačne plný počet už len kvôli tým hláškam ktoré boli bezkonkurenčné. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Tak trochu o ničem a ještě o něco víc postrádající vtip. Ale za bernou minci to moc neberte, starým americkým filmům obecně moc nefandím... Pokud to ovšem není film noir! ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Krásná milá komedie (a rozhodně podstatně lepší než remake s Rene Russo). Kdo zná dobře Lucy Ball, tak i zde se objeví pár klasických "Ballismů". Henry Fonda a Lucille spolu tvoří moc hezký pár a myslím, že je znát, že si sedli (Pěkně se jim spolu hrálo už dříve v The Big Street). Všechny děti jsou milé a šikovné, zváště malý Phillip. Film je hbitý a i scénář mi přijde sympaticky napsaný. A BTW, spočtěte si, kolik let bylo Lucille - ta paní snad neznala stárnutí! ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Ale jo, párkrát jsem se i usmál. Jen netuším, proč je to tak natahované a jak je možné, že má ta paní v šedesáti letech dítě. ()

marmota-b 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu mě těší a) Henry Fonda, který snad úplně všechno dokázal zahrát s grácií; b) Lucille Ball, kterou jsem před tím neměla tu čest poznat, ale po tomhle jednom filmu jsem velice rychle pochopila, proč byla tak populární; c) skutečnost, že je to velice příjemná rodinná komedie, která při vší přehnanosti nesklouzává k trapnosti a při všem moralizování nesklouzává k přehnanému patosu a klišé (jimiž se všemi americká filmografie nedávnější doby jen hemží). Zvláštní a mně vlastně dost sympatické je na ní asi i to, že je tak nějak mimočasová - na šedesátá léta vlastně dost tradiční, na americký konzervatismus projevující se výše zmíněným patosem zase vlastně dost... moderní? - a zkrátka mi sedla asi i proto. / Jen mě, jakožto fanynku Tenkrát na Západě, hrozně pobavilo, že se tady Fondova postava taky jmenuje Frank. :D ()

miqaella 

všechny recenze uživatele

Tento film je omnoho lepšia a zábavnejšia ako modernejší pokus. Zábavným štýlom ukázaná krutá skutočnosť o tom čo si deti myslia o nevlastných rodičoch a s čím si "nechcený" rodičia musia poradiť. Páči sa mi že sa s tým dokážu prebojovať všetci spoločne a popri tomto BOJI sa môžme na nich poriadne zasmiať. ()

viax 

všechny recenze uživatele

Protože znám remake a bavím se u něj, trochu jsem se tohoto původního zpracování obávala, že nebude vtipné, nebude hladce plynout, že stejné scény neobstojí před zubem času. Byl to omyl. Tohle je úplně jiný film. Zábavný po svém. Má vlastní tempo a vlastní hlášky. A stojí za to. ()

Reklama

Reklama