Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

Dawid199 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White je mi jako herec velice sympatický od chvíle, kdy jsem ho poprvé viděl v Undisputed II. A jelikož mám filmy s tématikou bojových umění rád, tak jsem vyhledal tento. Příběh filmu je podlě mě spíše takový "jedodušší", ba i přesto dokáže zaujmout. M.J. White je zde opět v roli nepříliš mluvného, drsného, ale férového chlápka. Bojové scénky jsou efektně propracované, nicméně místy až neuvěřitelné (např. cca 15 na 1). Takže suma sumárum solidní nadprůměr :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší fičák. Michael Jai White není bohužel Scott Adkins, hraje o něco hůře, ale zato mu to parádně kope. Čistá esence ranných devadesátek. Nad takovou řemeslnou kvalitou bychom jako mladí nadšeně hýkali. Jenže něco tomu zkrátka chybělo. Ten příběh až moc vykrádá Lví srdce. Přesto film nehaním, bitky vypadají slušně a Michael je sympaťák. 60% ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný pouliční street fight film s v hlavní roli nabušenou muskulaturou Michael Jai Whitea. Film se zcela určitě točil kvůli soubojům, které vypadají nepřesvědčivě a až příliš hraně, i když pár scén mě nechalo s ústy otevřenými dokořán. S Jai Whitem v hlavní roli jsem viděl zatím jen Black Dynamite, kde tedy nebylo o co stát, tohle je alespoň malinký krůček k lepšímu. Dalším filmům s ním se bránit nebudu, ale zde jak říkám, nemastný neslaný zážitek. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Po té co jsem shlédnul Jai Whita v neporazitlný 2 jsem zápatral v jeho filmografii, co by od toho to držitele 7 černých pásku stálo za shlédnutí a musím říct, že tohle byl fakt nářez a tento herec ce mi zamlouvá čím dál více! Zápletka jednuchá, když opuští vězení dá slib kamarádovi, že najde jeho dítě a ženu a postará se o ně. Zůčastí se několika poluičních zápasů, po kterých stoupá jeho reputace, až dojde na zápas s neporazitelným hamermanem, kterého samozřejmě porazí a dostává se na večírek k mafiánskému bosovi, co drží jako svojí lehkou děvu právě přítelovu ženu. Získá jí na svojí stranu, avšak musí bojovat s nejlepším pbojovníkem světa, kterého odmítne a tak je vlákan do pasti, kdy nakonec nabídku musí příjnout a čelí tváří v tvář zápasníkovi... Bojové scény naprosto dokonalé, White(Bone) předvádí pěkné techniky a vymakané tělo! Prostě akční mlátička jak má být :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční kousek s několika opravdu povedenými bojovými scénami (zvláště pak souboj ke konci filmu). Příběh samotný už tak okouzlující nebyl, ale docela rychle to odsýpalo. Michael Jai White si své odvedl docela obstojně (jak herecký výkon, tak i soubojovou choreografii). Potěšila účast Juliana Sandse ve vedlejší roli i přítomnost nemotorného Boba Sappa – který nikdy dobrý herec nebude, ale na jeho zápasy v ringu jsem se párkrát podíval. Podívat se na to určitě dá, ale žádná pecka to tedy není. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)

Reklama

Reklama