Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

sonnak 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že jde jen o nadprůměrnou teen komedii, jenže zatímco většinou je ve filmech tohohle žánru dobře napsaných a opravdu bavících postav pomálu, tenhle film nabízí: 1) neskutečně zábavného pošuka Rexe v podání Marsdena; 2) totálního pohodáře a sympaťáka Lance; 3) magory Andyho a Randyho; 4) krásnou, sympatickou a moc sexy slečnu Felicii; 5) mistra sarkasmu Greena a nakonec hlavního hrdinu, který mi sice příliš nesedl, ale ne zase tak moc, aby to zkazil. Navrch je tu samozřejmě pár trapných a fekálních scén a hlavní příběhová linie nestojí absolutně za nic, ale tak už to bohužel bývá. Tenhle film dělají "vedlejší" postavy a hvězdičky patří jim :) ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Doporučení na začátku unrated verze působí stejně směšně, jako okénko na pornostránkách oznamující jejich věkové omezení... Koho to zajímá? Kdo by dal na to doporučení a stáhl nejdřív cenzurovanou verzi? :D Ale dobře no... po zhlédnutí mám vážně pocit, že bych si vystačil i s rated verzí. Bez těch prostitutek, co sehnali někde na parkovišti a nesmyslně se promenádovali nahé na obrazovce, bych se vážně obešel. Nakonec největší kočka ve filmu je ta, která neukázala ani "blbé prso", za to ukázala charakter - a to mluvím o Felicii. Zkrátka největší plus tenhle film má za výběr hlavních postav, hlavně tedy za Felicii a za Lanceho. Není to zrovna film roku, ale já se většinou bavil a mám takový pocit, že bych to chtěl vidět znovu - třeba s přáteli při pití nějakého zázračného nápoje :) ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

[Unrated verze] Další teenage - road movie - komedie, tentokráte však s tunou koziček a bohužel i pánských genitálií navíc. Což o to, na množství poprsí je velice příjemné pokoukání a do obrazu jsou lepé děvy zakomponovány vtipně a chytře, výsledkem je však jen krátké pousmání, ve scéně běhu kukuřičným polem pak dokonce znechucení. Postavy jsou jako vystřižené z ostatních komedií a jen zakomponovány do obrazu stejně jako slečny. Ian z EuroTripu, Rex jakoby Stifflerovi z oka vypadl, měl však své momenty a byl to právě James Marsden, který Sex Drive kraloval. Já si však našel ještě jiného favorita - Pontiac. Nádherné, zbožňuju muscle cars... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Soudě dle nehodnocené verze, s kterou si tvůrci vyhráli opravdu do sytosti, ať už prvnotním "rantem" na téma rozdílů theatrical / unrated verzí, když v průběhu filmu prostě projde záběrem nahá ženská (jen tak, vložená green screenem ještě k tomu), když je občas slyšet štáb, jak se řehtá nebo jsou slyšet výrazy jako "cut" a podobné prorážení 4. stěny. Navrch toho je tu pohodová road movie, zjednodušená, tak jak to v dnešní době bývá, ovšem nijak ochuzená o vtipné scény. Plus skvělý popis "friendzoned" statusu. A full-frontal-nudity je zde použita převážně k tvorbě vtipu, nikoliv k... no však víte. Oddychová komedie, svým způsobem protipól klasických nefekálních teenage komedií, kde to ovšem není na škodu. Road movie kvalitní, se správně různorodými postavičkami, ačkoliv některé jsou vyloženě stereotypní. Z ostatních bych vypíchnul hlavně Setha Greena jako správného Amishe a ty dva týpky, co se snažej nabalit každou holku co potkaj. Ty jejich dialogy jsou fakt humot. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen-komedie se skvělym Pontiacem GTO a hromadou pěknejch buchet. Od začátku to svižně ubíhá k očekávanýmu finále, žádný velký překvapení se nekoná, ale to celkem nevadí. Prostě jsem se pobavil, i když se nemůžu ubránit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Jinak jsem viděl "normální" verzi, ale určitě se budu chtít časem podívat i na director´s cut... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • Seth Green (Ezekiel) i Katrina Bowden (Ms. Tasty) se před tímto filmem objevili v hudebních videích "Fall Out Boy". Seth Green v pohřební scéně "It Ain't a Scene, It's an Arms Race" a Katrina Bowden jako zlá holka tancující s Patrickem Stumpem v "Dance Dance". (c.tucker)
  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)

Reklama

Reklama