Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sice průhledné od začátku až do konce,ovšem taky velice zábavné.Po dlouhé době komedie,která se obešla bez v poslední době až moc na pilu tlačících vulgarit a prasáren a u které sem se královsky bavil.To vše doplněné velmi dobrým obsazením (Marsden vynikající,Amanda Crew k sežrání) a vynikající hudbou.Mám nutkání dát plných pět,ale ty prozatimní čtyři si opravdu,ale opravdu zaslouží...85% ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně zábavná (např. chodící Kobliha s penisem), jenže v té druhé to jde do háje. Kříží se to romantikou, nereálností, přejetým a později i umláceným zvířetem (nenávidím ubližování zvířat) a dokonce i trapným závěrem s Ianovo bratrem, který po celou dobu filmu imitoval Stiflera (Wtf?!) ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda neskutečná pecka a od dob Millerovi na tripu jsem lepší komedii snad neviděl. Sean Anders (Millerovi na tripu, Táta je doma, Instant family) natočil komedii, která má morálku někde hluboko v zadku a každou sekundu tady tasí hlášky, vtipy, neskutečně komické scény a když řeknu, že tady bylo přes sto holých zadků, ptáků a koz, tak je to ještě málo. Necenzurovaný, delší režisérský "Directors cut" je šíleně zvrhlý a když není na place co k vidění, jen tak do scény vběhne nahá ženská a za 2 sekundy zase zmizí. No bizár největšího kalibru. Na to, o jaký film jde, je to v jádru vlastně fajn road movie, která má hlavu a patu, dobrý příběh, výborné postavy, šikovně načrtnuté vzájemné vztahy a finále je už úplně za hranou. Fajn herci jako James Marsden, Josh Zuckerman a Clark Duke už jenom završují finální výsledek a já jsem teda spokojený a lepší komedii snad už ani nenajdu. Pro fandy Prciček/Millerovi/Machři a podobných věcí je to povinnost. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tezko rict jak vypada normalni theatrical version, ale unrated edit byl docela povedeny ulet. Vsude okolo naprosto randomne se promenadujici naked playboy girls s ultimate narazniky, obcas zaber na nejaky extra velky cerny penis (OK, tak bez toho bych se klidne obesel) a sem tam i backstage zabery aniz by to narusovalo beh filmu. Sice se vam na zacatku dostane vtipneho intra tvurcu o tom, ze byste se meli nejdriv podivat na normalni verzi, ale kaslete na to, tohle je good stuff. Sympaticti hlavni hrdinove, beautiful hlavni girl, sexy vsechny ostatni girls, dostatecny pocet vtipnych scen. Bohuzel se to misty nevyhne pro podobne filmy tolik typicke stupidite. Napada me prirovnani k memu oblibenemu Eurotripu, ktery ale ve sfere over-the-top sex komedii stale vede. 5/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ničim výjimečná předvídatelná tenn road movie, která si ale ani na nic víc nehraje a snaží se jen zabavit a to jí jde občas opravdu dobře. Krom toho 130ti minutová unrated verze je teda strašná úchylárna, kdy to scénáristi Sean Anders a John Morris pojali trošku po svým a místo aby se do děje snažili vložit nějaký kozy atd, tak tam jen tak do záběrů mimo jakejkoliv příběh, jakoukoli návaznost na nějakou situaci pouští nahý holky s pořádnejma melounama, což vlastně naznačili už scénkou na začátku a což je teda gut a vůbec mi to nevadilo, horší ale už bylo, že tam pouští i nějakou strašnou velkou černou klobásu, na kterou je většinou zaměřenej záběr a divák se může celkem nadlouho prohlídnout jak se houpe, teda jako né že by mě to strašně nezajímalo, ale přece jen bych uvítal menší výskyt. Ale na to že to mělo 130 minut a je to taková blboučká komedie, tak jsem se prakticky vůbec nenudil, by naopak sem se dokonce většinu času skvěle bavil ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Hoci putoval film do kín s prístupnosťou R, bol natočený podľa románu pre mladých. (Raccoon.city)
  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)
  • Ve filmu je překvapivé množství speciálních efektů, což si vyžádala skutečnost, že byl natočen na Floridě. Většina těchto speciálních efektů zahrnovala odstranění palem v pozadí. (veronikajel)

Reklama

Reklama