Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

novoten 

všechny recenze uživatele

Zatímco sci-fi část mě zaskočila překvapivě výraznými logickými dírami, slepými dějovými uličkami a nedořešenou "mytologií" časových skoků, u romanticko-dramatické roviny jsem Schwentkemu zobal z ruky, Henrymu fandil a film pro sebe překřtil na Zakletý v lásce. Dlouho nikdo nebyl tak zbožňováníhodný jako Rachel McAdams coby Clare. 70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nudista Eric Bana často jezdí na služební cesty a když už je doma, tak se s cute manželkou Rachel McAdams na sebe dívají spíše bezradně než zamilovaně. Ulepen vazkými melodramatickými motivy v neobvyklém rámci jsem pokorně sdílel jejich rozpačitost a neprobral by mě ani Marty McFly, kdyby přijel na skateboardu a máznul mě s ním po hlavě.. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bruce Joel Rubin / Predloha: Audrey Niffenegger | Hudba: Mychael Danna | Produkcia: Nick Wechsler | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Plan B Entertainment | Rozpočet: 39 miliónov $ | Tržby: 101,229,792 $ || Filmy s tematikou cestovania časom sú vo vätšine prípadov problematickým materiálom už zo základu, hlavne čo sa dejovej korektnosti a fyzikálnej skutočnosti týka. Divák ale už dnes zhltne tieto nedostatky mihnutím oka, čo ale nemôže stráviť je plytký dej a nezodpovedaná otázka: čo tým chcel autor povedať. Možno sa tu stretávame jednoducho s kusom masovej výroby na bežiacom pási, bez nijakých extra ambícií. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdepak nemohu tam dát těch hvězdiček více, protože ve filmu se dle mého názoru vůbec nic neděje. To že náš hrdina cestuje časem je sice krásné, ale chybělo mi nějaké vysvětlení proč se tomu vlastně děje. Ještě více mi chyběl nějaký šokující zvrat ve filmu, který se prostě ne a ne konat. Takto film opravdu klouže JEN v romantické rovině a to je pro mě dost málo. 50 % ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Muž kvůli genetické poruše skáče v čase okolo zásadních míst/osob svého života a žena, která ho miluje a je mu manželkou v každém okamžiku. Jednoduché, ale zároveň velmi silné schéma. Příjemně civilní sci-fi romantický příběh, který má sílu a velmi dobré herce. Pár velmi zajímavých záběrů, kamerových toulek a jednoduchá příběhová osa potěší diváka. Je dobré vědět, že někdo umí spojit sci-fi a romantiku natolik šikovně, že obojího je ve filmu akorát a nic nepřebývá. Emoční síla samotného příběhu by možná mohla být hlubší, ale při zpětném zamyšlení je to jedna velká krása i tragédie zároveň, stejně jako každá velká a skutečná láska. PS: Rachel McAdams to hrozně sluší. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Spolumajitelem filmových práv k literární předloze z pera spisovatelky Audrey Niffenegger byla jeden čas (dokonce ještě před tím, než byla kniha vůbec vydána) i producentská společnost Plan B Entertainment, vlastněná Bradem Pittem a Jennifer Aniston. (curfew77)

Reklama

Reklama