Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zakletý v čase není takový žihadlo, za který jsem ho měl. Je to jako kdyby Rosamunde Pilcherová už nevěděla o čem psát, což je dost možný a rozhodla se hlavnímu hrdinovi naordinovat neexistující generační nemoc, že kvůli nějakým špatně fungujícím článkům v mozku cestuje v čase. A ve filmu to prosím hází na nějakou obyčejnou, vymyšlenou nemoc. Tak je potom ihned nový příběh na světě, hodí do toho sci-fi a hned je to o to zajímavější. To je jako když v Tak jde čas už nevěděli, o čem mají po desetitisícím díle a tak se rozhodli do příběhu zamotat nejdřív ďábla, který pozabíjel půlku rodiny a z tý rodiny se pak stali zombíci, kteří povraždili druhou půlku rodiny... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Téma cestování v čase je pro filmové tvůrce velmi vděčné, a jde hlavně o to, jak k poměrně obehranému námětu přistoupí. A tentokrát na to šli velmi citlivou formou, která je doslova pohlazením po duši. Eric Bana a Rachel McAdams ze svých postav vydolovali vše, co jen šlo (i nešlo) a rozehrávají úžasný romanticko-milostný příběh o zrození, věčné lásce a umírání, a abych nezapomněl, hlavně o cestování v čase, které je tady tentokrát bráno za nevýhodu, či jakési prokletí pro hlavního hrdinu, nebo chcete-li genetickou anomálii. A světe div se, ono to funguje (možná je to tím, že nad vším neomylně dohlížel Brad Pitt, jež je pod filmem podepsán jako výkonný producent). Krásný snímek, kterých už se moc poslední dobou netočí. Asi proto mě celkem zaujal, ačkoliv má očekávání vlivem scénáristické topornosti (a občasné nelogičnosti, která se vloudila) a režisérově neochoty riskovat hlubší přesah, tak úplně nenaplnil. Velká škoda, protože tohle mělo nakročeno k výjimečné podívané. Ovšem nestalo se tak. Zůstal jen milostný příběh, který dojme k slzám, a jehož vnitřní síla zůstala uvězněna někde v časoprostoru. A po scifi stránce to bylo poměrně nedomyšlené. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nudista Eric Bana často jezdí na služební cesty a když už je doma, tak se s cute manželkou Rachel McAdams na sebe dívají spíše bezradně než zamilovaně. Ulepen vazkými melodramatickými motivy v neobvyklém rámci jsem pokorně sdílel jejich rozpačitost a neprobral by mě ani Marty McFly, kdyby přijel na skateboardu a máznul mě s ním po hlavě.. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Sice nevím, co Clare na Henrym tak viděla, hlavně když měl tu nejhorší vlastnost, co muž má a to kdykoliv a nečekaně zmizet a vrátit se, no prostě někdy :o) Ale nemůžu si pomoc, Rachel si umí vybírat, nejdřív si mě dokázala získat v Zápisníku lásky a teď v tomhle. Problém je v tom, že v Zápisníku lásky byl ještě k sežrání Gosling, tady žeru jenom ji, pánové prominou. Cestování vem čert, nejdřív jsem to chtěla pochopit a v horším případě ubírat hvězdy, ale kašlu na to, jediné za co beru hvězdu je to, že ty nudle na rukávě si musím vyprat sama!! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujimavy sci-fi film, aj ked romantika je tu na hlavnom mieste, ale to nic nemeni na tom, ze ma film krasne vtiahol do deja. Rachel McAdams je krasna a spolu s Ericom Banom ta laska proste fungovala a prial som im, aby boli stastni, takze akekolvek neprijemne prekvapenia som s nimi prezival. Premyslal som kazdu chvilu, ci je to ten starsi alebo mladsi Eric Bana, z ktoreho roku prisiel a do ktoreho sa zase dostal, zaujimava bola aj svadba, ci zmizne alebo nezmizne pred ocami navstevnikov, kedze zmiznutie nevedel ovplyvnit. Jednoducho toto su filmy, ktore ma velmi bavia a prekvapil ma aj Brad Pitt, ktory je podpisany pod produkciou filmu. Priznam sa, ze dlho som premyslal, ci dat 3 alebo 4*, ale nakoniec som sa rozhodol pre tu 4*. Nemecky reziser Robert Schwentke natocil aj thriller s Jodie Foster TAJOMNY LET (2005) o unose dcery v lietadle alebo aj akcnu komediu RED (2010) o byvalych agentoch CIA s Brucom Willisom, s Helen Mirren alebo s Morganom Freemanom. ________ Eric Bana - (Henry DeTamble) +++ Rachel McAdams - (Clare Abshire) +++ Michelle Nolden - (Annette DeTamble) +++ Arliss Howard - (Richard DeTamble) +++ Brooklynn Proulx - (Clare ako 6 a 8 rocná) +++ Stephen Tobolowsky - (Dr. David Kendrick) +++ Produkcia: Brad Pitt +++ ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Soundtrack k filmu vydala firma New Line Records pouze ve formátu MP3 na internetových portálech Amazon a iTunes, na klasickém kompaktním disku v žádné zemi oficiálně nevyšel. (curfew77)
  • Brazílsky distribútor v internetovej reklame na film nesprávne uviedol, že ho režíroval Brad Pitt, ktorý ho však iba produkoval. (misterz)

Reklama

Reklama