Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, udělat film o cestování v čase, když někdo nezachraňuje svět, nebo někoho a vůbec to není akční. Ta romantika funguje hlavně díky výborným hercům. Hlavně Rachel McAdams měla takovej hrozně přirozenej úsměv. Bohužel je to takové nedotažené. Vždycky se tam naznačí nějaký problém, nebo dramatická situace, ale vyřeší se za vteřinu, nebo vůbec. Stejně to má ale určité kouzlo a nenudil jsem se i když to bylo fakt divný. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, ze kniha je opat raz lepsia ako filmove spracovanie, musim skonstatovat, ze Zena cestovatela v case je velmi solidne spracovane dielo po vsetkych strankach. Mna samozrejme najviac zaujal pribeh, hudba a hlavne herecke obsadenie, ktore sem sadlo ako prdel na serbel. Rachel a Eric standardne patria medzi mojich oblubencov a dufam, ze ich uvidim castejsie v podobnych zanroch, do ktorych sa nesmierne hodia. Co sa tyka pribehu, ten ja skutocne sladky az az, ale kedze mam vyhodu precitanej knizky, tak to beriem s rezervou a musim len pochvalit, ako sa s tym scenarista a reziser popasovali. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Utrpné ... na značně vyšší úrovni než knižní předloha (bestseller - asi nepobírám mainstream knihy, ale alespoň je to čtitelné v originále :), režijně unylé až odfláknuté, maximálně přeslazené, bez herecké šťávy, jediné, co zůstává je nápaditá dějová konstrukce. Bohužel to klasifikuji jako promarněný filmový čas. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento sci-fi prvek mě skoro vždy dokáže zaujmout, ale v tomto případě je to naopak. Celé je to zmatečně natočené, téma cestování časem je tu spíš otravné, jednotlivé části na sebe divně navazují a celkově mě to prostě moc nezaujalo. Naprosto přesně vyjádřil veškeré mé pocity z tohoto filmu ve svém komentáři foundation! 50% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsem zmlsaný Banou v Kpomicích, kde předvedl fakt parádní show, možná proto jsem cítil takovou pachut topornosti (nejen) v jeho herectví. Od McAdams nečekám nic jiného než úsměv a její ostré rysy v tváři, o něčem jako "hraní" nemůže být ani řeč. To, že jsem celé cestování nechápal není úplně důležitý, nebylo by to poprvé, ale mám pocit, že se v tom ztrácejí samotní tvůrci, protože tolik nelogických pýčovin je proti přírodě. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)
  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)

Reklama

Reklama