Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Lateef 

všechny recenze uživatele

I na potřetí poměrně zdařilý vyhulený výplach, který těch pětaosmdesát minut funguje asi tak, jak má, pár scén je vyloženě přestřelených, ale zase je fakt, že se pohybujeme v areálu s hustotou zajointování přibližně jeden joint na tři metry čtvereční. Zbytečně krátká a sestříhaná byla scéna s jeptiškami, tam se mohla kamera zkouřeného kameramana na chvíli zastavit nebo alespoň o trochu zpomalit. Jinak zde padla snad všechna klišé z top desítky nejklišovitějších scén ever a víc k tomu nemám co říct. Spíš ta padesátka by byla objektivnější, ale čert to vem. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar jsou zpět. Po druhém, nepříliš vydařeném díle, se vrací s vánočním dílem ve 3D, se kterým našli právě tu špeku invence a kombinace humoru a absurdity, která trestuhodně chyběla minule. I když se tak vánoční jízda dvou huličů místy opakuje a někdy i trochu otravuje, v celku funguje více než dobře. Rozhodně lépe, než byste čekali. Transformace pohodového hitu v zábavné a přitom jiné pokračování. Kde jinde byste viděli Santa Clause hulit z bonga trávu. A Ježíše vést noční klub v nebi. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Za prvé je asi opravdu nutnost se zhulit před projekcí, abychom pobrali ten nehorázný nájeb, co nám pan Schulson servíruje, ale co si budem nalhávat. Tohle je pro jasnou cílovku, není to osobitý šperk s pokusem vytvořit něco velkého nebo nového. Je to pouze pokračování zhulené ústřední dvojky, která tu paradoxně moc nehulí. 3*, protože jsem se celkem pobavil a akceptuju celou sérii a zacílení. Kdyby to byl ovšem samostatný film, tak je to skoro na odpad :-)). O ději raději nebudu spekulovat. Ve 3Déčku to mohla byt solidní šupa. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie zbytočné pokračovanie, postavené na jednoduchej zápletke a klišé, ktorá má tento krát prezentovať pravého vianočného ducha s pohľadov dvoch huličov. Tam, kde bol prvý film neuveriteľne zábavný, sa druhý a teraz už aj tretí diel snažia o príliš očividnú komerčnú zábavu. To ale neznamená, že sa tu nenájde pár skvelých scén. Zhulený Santa, decko na kokaine, alebo hod ping pongovou loptičkou. Nejedná sa o výborné scény, ale nedá sa im uprieť určitá dementnosť, ktorá filmu do značnej miery v mnohom pomáha. Inak je to rutinná záležitosť. Harold a Kumar by si zaslúžili poriadne trafený príbeh. Nie len náznaky hlúpostí a nelogickostí. O tom predsa prvý film bol. Určite poteší štek NPH, ktorý krásne vysvetlil mýtus okolo svojej osoby a dokázal si zo seba spraviť fantastickú srandu. Hlavne jeho stretnutie s Ježíšom je nezabudnuteľné. Priemerná komédia, ktorá neurazí a ktorá pripomenie fanúšikom, prečo sa nám prvá časť tak veľmi páčila. 3D efekty nevyužité, alebo až príliš samoúčelné, ale na to sa môžeš jeden vykašlať. Každopádne je to zneisteľné a úsmevné čo sa nedá povedať o mnohých súčasných komédiach. 50% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Naprostá a pro mě hodně nečekaná, kvatliní podívaná. Náramě jsem se u třetího dílu pobavil, kord když 3.díl byl v duchu Vánoc. Povedené a komické 3D scénky, dále Neil Patrick Harris, jehož filmová pasáž v tomto filmu byla fantastická. John Cho a Kal Penn vymýšleli opět samé "bejkárny", jak už jsme byli z předešlých dílů zvyklí. Scéna s neskutečně "propracovaným" plánem jak ukrást vánoční stromeček byla excelentní. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Po skončení filmování se John Cho a Kal Penn přednáškové turné po univerzitách v USA. (chelseaman22)

Reklama

Reklama