Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Skupinka lovců odměn pronásleduje nejnebezpečnější zločince galaxie. Ráda zachrání svět... pokud jí někdo dobře zaplatí. (Netflix)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (68)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně z toho mám podobný pocit jako ze Zaklínače. Adaptace kultovní předlohy, která ortodoxní fanboys spíš naštve, protože se vydala vlastní cestou, a nováčky zmate, protože netuší, co mají čekat. Stejně jako u Zaklínače je nakonec nejpříjemnějším překvapením casting: charismatický John Cho Spikeovu mnohovrstevnatou postavu utáhne naprosto skvěle a zbytek posádky je taky fajn, horší je to s představitelem záporáka Viciouse, který je šílenou karikaturou původní postavy. Větší problém ovšem je, že atraktivnímu chytání zločinců se seriál věnuje jenom první čtyři epizody a pak už jen řeší osobní linky členů posádky, tedy hlavně tu Spikeovu. Možným důvodem bude asi to, že strýček Skrblík Netflix odmítnul rozbít prasátko kvůli jakési retro/sci-fi/noir šílenosti a utrousil na dřevo jen pár drobných. Takže těch pohledných záběrů na vesmírné lodě je opravdu jen poskrovnu a obzvlášť v druhé půlce se děj přesune do interiérů a různých opuštěných lokalit, a proto zřejmě až příliš vytěžuje onen osudový vztah dvou zabijáků a jedné femme fatale. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Anime jsem viděl před lety - a tohle mě nijak neurazilo. Naopak bavil jsem se místy velmi a dal bych si s touhle trojkou hned víc, což mě až překvapilo protože ukázky mě spíš odrazovaly. Je vidět že autoři neměli moc velký budget a museli ho maskovat kreativitou, ale taky je vidět že mají tu látku rádi a snažili se ji vystihnout. A bez kompromisů, poslední seriál co jsem viděl že si takhle nebere servítky byla snad první řada Altered Carbon.  Za to jsem mnohem radši než díla s epickým rozpočtem co naturel svých předloh jenom znásilňují (dívám se na tebe Nadace). Fakt je škoda že seriál má jen deset dílů (anime 26 + film). Nejzábavnější momenty jsou ty kdy jen tak chillují na lodi, přátelsky se hádají a plní random bounty hunter zakázky - blíž k další Firefly už se asi nedostanem - ale s tím jak je málo času se musí hlavně v druhé půlce už hodně věnovat hlavnímu příběhu (klasický noir), a to je trochu větší nuda. Čemuž moc nepomáhá ani to že hlavní femme fatale je imho docela nehezká. 8/10 ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Anime Cowboy Bebop patří do mého TOP už hodně dlouho, možná bych ho označil i za svoje nejoblíbenější anime vůbec, takže jsem se obával, co se stane s hranou verzí... a překvapivě to nebylo špatné. Drží si to styl předlohy, herci jsou solidní, triky většinou na úrovni a samozřejmě, skvělá hudba obsahující většinu klasických fláků tomu přidává další hvězdičku. Jen jsem možná čekal, že si děj půjde trochu vlastním směrem a nebude se tak pevně držet originálu. Na binge-watching dobrý. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZASTŘEL JE DŘÍV, NEŽ ONI TEBE!…“   Vizuálně nadupá píčovina. V prvních dílech bylo dost (super) akce a hlášek, ale postupně to šlo všechno do hajzlu, vizuál se vočuměl, akce ubylo a mluvilo se a mluvilo… Navíc ten jejich (asi všech tří…) osudovej příběh je celkem nuda a asi od půlky mě pěkně sralo, že jsem se do toho pustil. O lásce o přátelství a parťáctví… Kdyby začali od konce… mělo to jen šest dílů, záporák měl víc prostoru, bylo víc akce a hlavně fórů… ale to už by asi byl jinej seroš, že? Takže (jestli bude) pokračování, tak beze mě!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neznám tohle japonský anime. 2.) Nesnáším „anime“ a přesto bych….  ///  Thx za titule „Jan Táborský“.                PŘÍBĚH  **  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Dobrá a vtipná oddychovka. Samozrejme, že je to plné nelogických vecí a akčných klišé, ale kto čaká viac od takého seriálu, robí sám sebe zle. Náš hrdina je predsa nebojácny, je to doslova jeho meno!...takže umrieť nesmie aj keď je oproti nemu najobávanejší zabijak s katanou a on má drevo... Fanúšikovia Firefly si prídu na svoje, lebo futuristickí kovboji sú top! 4* ()

Galerie (106)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně u Any (Tamara Tunie) lze podle záběru na Glock poznat, že jsou všechny zbraně na zdi airsoftové repliky. (UncleMorty)

Související novinky

Cowboy Bebop se zdrží

Cowboy Bebop se zdrží

19.10.2019

Herec John Cho (Star Trek) byl vážně zraněn na place chystaného seriálu Cowboy Bebop od Netflixu. Cho si poranil koleno a vzhledem k tomu, že má v hrané adaptaci slavného anime hlavní roli, musí se… (více)

Cowboy Bebop našel hlavního hrdinu

Cowboy Bebop našel hlavního hrdinu

05.04.2019

Hlavní roli Spikea Spiegela v chystané hrané adaptaci anime Cowboy Bebop nakonec ztvární herec John Cho (Star Trek, Pátrání). Desetidílný seriál produkčně zaštítí Netflix a kromě výše zmíněného herce… (více)

Tak už se rozhodni, Keanu!

Tak už se rozhodni, Keanu!

17.01.2009

Keanu Reeves toho během propagačních rozhovorů ke Dni, kdy se zastavila Země, navyprávěl o své budoucnosti opravdu hodně. Ve kterém z filmů jej tedy uvidíme? V „šéfkuchařském filmu“ Davida Finchera,… (více)

Reklama

Reklama