Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Maty85 

všechny recenze uživatele

J. Chan už není nejmladší a jde to bohužel docela znát. I když zrovna v tomdle případě má na tom větší vinu samotnej scénář a celkové pojetí snímku. Takže na můj vkus málo legrace, málo akce a všech těch dovedností kolem co jinak vždycky Jackie předvádí....tady byl zkrátka omezován dětičkama, což mě rozhodně příliš nebere. Btw. už se moc těším na nového Karate Kida... to bude určitě jiná písnička ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Slabá nudná rodinná komedie s trochou průměrné akce. Scénář plný hloupostí, herecky vysloveně slabé, vždyť v tom hraje Billy Ray Cyrus, a Jackie už je samé neviditelné lanko. Dvě hvězdy z piety a za mňam Amber Vallet. Mít něco zábavnějšího na práci, například poslouchání dechovky na večírku stoletých , tak to nesleduji. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale mě to překvapivě dost bavilo. Asi proto, že jsem očekával další srajdu typu "akční hrdina si musí vydělat na nájem, tak musí v jednom filmu hlídat děti". Z této kategorie jde ovšem o film velmi snesitelný, přece jenom nemusel Jackie klesnout tak hluboko jako Diesel nebo Hulk Hogan (i když ten je v háji pernamentně). Titulková scéna sestříhaná z Jackieho předchozích filmů je sice wtf, pak už je to ale celkem příjemná zábava pro celou rodinou se snesitelnými dětmi a opět nápaditou choreografií.50% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak úchvatně kompaktní akční rodinnou komedii jsem už dlouho neviděla. Dokonce mi nepokazila dojem ani obvykle předimenzovaná hudba a kupodivu i český dabing sedl v tomto případě jak sada pávní na ruského záporáka. Ať šlo o ruskou mafii, rodinné střety, rodiče a děti, děti mezi sebou, vtipné akce a skvělého Jackie Chana, pro mě to vše dohromady šlapalo jak ruské kolo čínské výroby na americkém trhu..."Halloween mám nejradši. Coltne, co je Halloween?" Ještě, že jsem neměla předem ani tucha, jak nízké hodnocení toto zdařilé dílko má, možná bych prošla zbytečně bez povšimnutí a to by byla náramná škoda. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Není to perfektní film a našlo by se dost věcí, za které by se dal shodit děj i postavy, od ruských záporáků přes logiku po děti. Obdivuji ale, že Jackie se dal do natáčení rodinného filmu a skloubil to se svými bojovými schopnostmi, protože jako rodinný film o špiónovi (Chanův otec byl ve skutečnosti také špión) to funguje. Prostě příjemný film, který jsem čekal, i když ne úplně pro ty nejmenší. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno