Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Vsadím se, že bys to rád vrátil!?......“ Nad Mikeovým osudem by jeden uronil slzu. Kde jen mohl být, kdyby…. Nemůžu si pomoct. Přestože vím, že je to děsně pitomej, několiksetkrát vohranej příběh, mě to bavilo! Intelektuálové prominou, ale taky občas potřebuju, aby mi Anděl strážnej ukázal správnou cestu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Užírá mě dosavadní život. 2.) Chodím na kurzy Elfštiny. 3.) Nemohu si vzpomenout na svá nejlepší rozhodnutí. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Kto z nás už niekedy nechcel vrátiť čas? Boli by sme nakoniec schopní naše chyby a omyly zmeniť? Celkom vtipne sa túto otázku podujali odpovedať Matthew Perry a Zack Efron, voči ktorému ja nemám vypestovanú žiadnu averziu, lebo jeho účinkovanie v High School muzikáloch si nikdy do prehrávača vložiť nemienim. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Je to blbé. Ani nevím, proč jsem si to v letadle pustil. Asi abych se přesvědčil, že to je tak blbé, jak jsem si myslel. Je. A ani to není vtipné. Snad jediné, co překvapilo, je pointa, vyznění filmu. Tedy že si Mike uvědomil, že se rozhodl správně a začal bojovat o svou ženu. To se mi líbilo. Jinak trága... 40% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděla poprvé tak jsem se hrozně smála a hrozně se mi to líbilo. Viděla jsem to od té doby už několikrát a já si nemůžu pomoct, je to moje srdcovka a jedna z těch nadprůměrnějších teenage komedií. Rozhodně nejvtipnější scéna bylo rande paní ředitelky s "tátou" Zacka. Trošku to nadhodnotím a dám 4* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak to někdo může srovnávat z Návratem do budoucnosti od Zemeckise, protože to s tím nemá nic společného. Pokud se nepletu tak hlavní hrdina omládnul do své doby a nikam necestoval ani autem ani vlakem. Sám jsem byl zvědav jak Steers vyřeší časovou smyčku a byl jsem překvapen co všechno se dá ještě vymyslet. Nakonec docela dobrá zábava, ale nechci být hnidopich, leč scény z Nedem ( Thomas Lennon ) byly zábavnější než ty ve kterých hrál Zac Efron. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • V severoamerických kinech film utržil 64,2 milionu amerických dolarů, v celosvětových 136,4 mil. (NIRO)
  • Film je plný přímých i nepřímých odkazů na slavné sci-fi a fantasy filmy. Nejvíce pak na série Star Wars a Pán prstenů. (Sidarius)
  • Zac Efron (Mike) zavolal Matthewa Perryho (dospelý Mike) na pomoc v napodobnení niektorých jeho pohybov a výslovností. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama