Reklama

Reklama

Rok 1945. V Norsku v okolí Oksfjordu trvá už několik let německá okupace. Obyvatelé, kteří jsou nacisty mučeni, se rozhodnou s nimi krvavě vypořádat. Vyzbrojeni takzvaně co dům dal, vyrazí na Němce. Jedině skupince pod vedením poručíka Herzoga se podaří utéct do hor, kde je však přemůže krutý mráz. O mnoho let později se na toto stejné místo dostaví skupinka osmi studentů medicíny… (LIVINGDEAD)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

PĚKNÁ PIČOVINA!!!! Dnes další hodina a půl u filmu v piči.

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

Meli skusit heilovat, treba by sa snima skamaradili:D Ale jinak celkem dobry film. Ze zacatku me to jako komedie neprislo, ale pak sa to rozjelo:D

AngelusCZ

AngelusCZ (hodnocení, recenze)

metal.storm: je to vtipne, celej film je v podstate vtipnej :DDD teda alespon pro me :D

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

AngelusCZ: -jooooooooo :ň - mám ju strašne rada, a možno som jediná, ale príde mi to vtipné .... 

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

movieband: No, nič proti zombielandu, nieje to zlý film a solídne sa dá na tom pobaviť -ale Død snø sa mi páčil viac, alebo mám proste slabosť pre nacistických Zombíkov))

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

metal.storm: podle traileru to vypadá na větší řežbu než Zombieland :D 

Alice02

Alice02 (hodnocení, recenze)

Tohle je pro kluky z naší třídy, který se u toho klátí smíchy a navíc to debilně komentujou, hotovej balzám na duši... Nechápu to!

Her0.89

Her0.89 (hodnocení, recenze)

Po tom, co si ten frajer uřezal tu pravou ruku, tak jsem jenom čekal, že to skončí tak, že jak budou v pasti vydání na pospas veliteli nácků, tak ten druhý jako poslední možnost zvedne pravici a pozdraví ho tak, jak se to tenkrát dělalo a ten druhý nebude moct, tak ho zabijou a prvního pustí... ale i tak to nebylo špatné.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Naprosto jsem obdržel to co jsem nejel chtěl, ale i to co jsem dlouho očekával. Žádné trapné dialogy i když formát hororu -parta mladých na chatě k tomu svádí, gradace, vtip, nápad s náckama lezoucích ze sněhu. Paráda.

cubajz

cubajz (hodnocení, recenze)

Motte: existuje cosi jako nadhled a tím tenhle film oplývá až až...

Motte

Motte (hodnocení, recenze)

Tak toto uz tu bylo mnoho, mnohokrat, vyvrazdovacka kde je jiste i to "kdy presne se mate leknout". Film jsem dokoukal, ale ke konci jsem stale vice nechapal ubohou formu filmu. ODPAD!

lemings1

lemings1 (hodnocení, recenze)

Nechápem ako mohol tento film dostať vôbec čo i len jednu hviezdičku a hodnotenie nad 6 na IMDB aj CSFD. Je to druhý najhorší akože "horor" hneď po Hory majú oči aj keď miestami autori chceli z toho spraviť komédiu. Použili tisíckrát obohranú zápletku - parta študentov ide na chatu uprostred ničoho bez signálu a všetkých okrem jedného ich tam zabijú. To by bolo ešte v pohode. Ale že ich na horskej chate zabíjať nacistickí zombíci tak to už je len akože jaká novinka :-)

spivo

spivo (hodnocení, recenze)

Zbytečně moc přehnaný! Začátek vypadal celkem dobře,ale pak se to zkazilo:-(

RelaxMan

RelaxMan (hodnocení, recenze)

Začátek je trošku nuda , jakmile se , ale objeví na scéně "někdo z místních" a začne vyprávět příběh z II. světové , tak to začne mít dobrou horrorovou atmosféru . Film má opravdu dobrý originální nápad , ale posledních 20 minut je prostě "shit" , parodie na spoustů horrorů . Je to velká škoda . Mohl by to někdo v budoucnu předělat a udělat z toho novou lepší verzi bez zbytečných nesmyslných krvavích orgiích a stupidních dialogů .

R4D0

R4D0 (hodnocení, recenze)

Dnes si to pozriem v českom dabingu v kvalitnom obraze;))

valentaj

valentaj (hodnocení, recenze)

Střeva, střeva, střeva, to je to jediné co se dá o tomto filmu říct. Z počátku je to jak tuctový horor s partou přátel ale po polovině všude lítají hlavy a další kousky těla, shrnutím chci říct že na tento film bych se určitě znova nedíval a kombinace legračních prvků z mozkem na podleze se zrovna nepovedla (ale scéna kdy utíkají proti zombíkům je z celého filmu nejlepší a zaslouží shlédnutí ) .

genocide

genocide (hodnocení, recenze)

tak asi budu muset říct mámě že sněžnej skutr je lepší mixer než ten od horsta****

j0nathan

j0nathan (hodnocení, recenze)

3* V podstatě úplná blbůstka,ale uprimne -docela jsem se bavil.Par mrtvych nacku(ktere navic desne nesnasim),par metru strev,jeden mozek a jedna ku*va co obtezuje chlapa se sexem,kdyz je na velke....stejne chcipla jako první :-)))

4everMan

4everMan (hodnocení, recenze)

Akční | Dobrodružný | Komedie | Drama | Horor | Mysteriózní | Thriller = :D

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Film je skvělý, ale podtitulek "Eins, Zwei, Die!" považuju za vrchol v letošních filmových "taglines" :-)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Smrt čeká na Jeníčka a Mařenku

Smrt čeká na Jeníčka a Mařenku

11.09.2010

Jeremy Renner teď bude hrát ve všem. Ve čtvrté Mission: Impossible, v dobovém thrilleru The Raven, v komiksových The Avengers i v dramatu Paula Thomase Andersona The Master. A to zdaleka není všechno… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Reklama

Reklama