Reklama

Reklama

Na cestě

(seriál)
Česko, (2006–2022), 255 h 19 min (Minutáž: 25–30 min)

Režie:

Jaromír Marek, Jiří Diarmaid Novák, Otto Kallus, Jana Počtová, Mojmír Kučera, Jana Boršková (více)
(další profese)

Série(24) / Epizody(587)

Obsahy(1)

Na cestě s Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem. (Česká televize)

Recenze (38)

Pesosek 

všechny recenze uživatele

I když se nabízí srovnání s obdobnými pořady, nerad bych se do něj pouštěl. Myslím si, že „Na cestě“ totiž má svojí vlastní kategorii. Taková malá krátkometrážní oddechovka, kterou si občas pouštím před spaním místo Simpsonů. Navíc je mi velmi sympatický komentář pánů Bartošky s Donutilem. Nevím co víc dodat, pro mě příjemné pohlazení pro moji cestovatelskou duši… ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Z té nepřeberné spousty cestopisů, co na televizních obrazovkách běží, jde o počin, který nejenže velmi výrazně zaostává, ale je vyloženě špatný. Celkové pojetí je natolik povrchní, nedokáže vtáhnout ani do těch nejlákavějších zákoutí světa, místo toho se zřejmě soustředí na rádobyvtipné a žoviální šišlání pánů Bartošky a Donutila, které má být s největší pravděpodobností i vtipné. Hezké kousky světa tam vidět jsou (ještě aby ne), ale tady nehodnotíme krásy světa, ale zpracování, s jakým je to převedeno na obrazovky. Proto dávám odpad, přestože se občas podívám. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož nejsem vládcem času, nesnáším dlouhodobé kodrcání dopravními prostředky a poněkud pohrdám upřímnou vírou v peníze, tak jedinou mou možností k poznání světa se mi jeví příležitost jednou týdně si na půl hodinky zagaučingovat u pohodového cestopisu a pak si na mapě zakřížkovat místo, kde už to znám. Kde já už všude nebyl. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé obrázky z většinou neprofláknutých koutů světa doplňuje dvojice Bartoška - Donutil vtipnými komentáři. Počet navštívených míst je velmi vysoký, struktura jednotlivých dílů se v podstatě nemění a to je jednoduchou příčinou toho, že i zábavný popis místních zvyků mi po čase poněkud zevšedněl. ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Donutil i Bartoška to berou humornou cestou, umí odlehčit, ale i naučit, nepostrádám zde vtip, zajímavosti, tempo, prostě se člověk zábavnou formou něco dozví o různých místech i kulturách. Navíc oba dva umí velice dobře vyprávět, čemuž pomáhají jak jejich zkušenosti, tak velmi přijemně zabarvený hlas. 70% ()

Galerie (4 187)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení dokumentu posloužilo jako způsob financování celoprázdninové expedice tří kamarádů na Nordkapp. (kukide)
  • Leží zde největší krytý zábavný park na světě Ferrari World s rozlohou 200 tisíc metrů čtverečních, ve kterém je nejrychlejší horská dráha. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)
  • Abú Dhabí je nejbohatší město světa, jeho majetek díky ropě v součastnosti činí 800 miliard dolarů. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)

Reklama

Reklama