Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 966)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 8.2/10] | me: Pohodová no-problem komédia, avšak žiaden prelom. Nestaviam sa do pozície kritika, ktorý pozerá na reálnost snímku, ale 80% fórov vychádza z prehnaných situácii. Ja viem, že dej vyplýva z toho čo sa dialo predchádzajúcu wild night a taktiež si uvedomujem, že situácie musia byť bizarné, aby bavili, ale celkovo to podľa mňa nestačí na to, aby to potiahlo celý film bez toho, aby sa divák presýtil extra zdivočelých situácii. Film ma svoje veľmi silné stránky, ale zvačša to sú gagy alebo krátke repliky, ktoré v jednotlivých situáciach vyznievajú veľmi vtipne, avšak týchto mohlo byť viac. V mnohých iných prípadoch podľa mňa film baví na základe nižšej formy humoru (vsádza na to, že sa divák ani na sekundu nepozastaví nad tým čo sa deje), ktorý vsádza na divočinu a prehnanosť, čo po istom čase už nemusí byť vtipné. Film nenudí, avšak nezabezpečuje permanentné pnutie bránice ... To najlepšie z filmu aj tak vychádza z hercov a toho ako to dokážu podať (Did you just eat sofapizza ?,.... Oh, you got color, I'm jealous..) a nie scén, ktoré ťažia z prehnanej extravagancie. Proste viac hereckého vyžitia a dobrých slovných fórov (ktorých je pomenej) by zabezpečilo výborné vyváženie oboch ingrediencií. Toľko moje pocity. Po všeobecných ohlasoch a hodnoteniach som asi čakal viac. Ako už raz niekto povedal, až taký zázrak v tvorbe komédii to nie je. Nadpriemer z iného súdka. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Komedii, ve které od začátku do konce souzníte s postavami, kde se nadsázka efektivně prolíná s věrohodně znějící historkou, kde naprostá většina humoru vychází z motivace postav a situací, ve kterých se ocitají, kde neznámí herci propůjčují svým postavám jedinečně vtipné charaktery, způsobem, jakým by to dokázala málokterá hollywoodská hvězda, komedii, jejíž příběh je vyprávěn vkusně a šíleně zároveň tak, že do sebe nakonec vše smysluplně zapadne... prostě, bych se výmáčkl - takovou komediim která mě rozesměje, pobaví, dojme a něco ve mě zanechá, takovou je dnes, přátelé, třeba hledat teleskopem. Díky pánům Lucasovi a Moorovi (scénář), Toddu Philipsovi a v neposlední řadě ústřední herecké trojici je na světě o jeden výše popsaný exponát více. Jděte a využijte ho. P.S.: A ať vás ani nenapadne odejít před koncem titulků, holoto. Připravili byste se o zážitek odpovídající intenzitě pravého háku Mikea Tysona. You spin my head right round, right round, when you go down, when you go down town... 90% ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hej, bolo to fajn. Ale žeby až taký zázrak? Hmm, ja neviem, možno mi celý zážitok pokazil ten chorobne otrepaný motív svadieb a rozlúčiek so slobodou (a Las Vegas). Som zaujatá? Možno. Ale mám pocit, že bielym Američanom klesá pôrodnosť (ostatne ako u nás) a romantické komédie chŕlia v rámci podpory rodiny. Ešte aj mimino tam napchali. Ako vravím, komédia to nie je zlá, ale jednoducho sa mi zdá, že veľká časť jej úspechu je proste hype. Alebo vzrušenie mužov v obývačkách, predstavujúcich si, že by zažili niečo podobné ;-) No nič, sorry, asi mám dnes nevhodnú náladu... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

POSRALI JSME TO…TA NAŠE ROZLUČKA SE SVOBODOU…TROCHU SE TO VYMKLO…. Krutej mejdan. Nebo spíš pořádná PAŘBA!!! Přitom to po 20ti minutách vypadá na takovou normálku. O humor se stará ,,retardovaný“ Alan, ničím neuráží a dokáže navnadit na ,,věci příští“. A snad i proto, že ten mejdan byl větší, než jaký jsem kdy zvládl já :-) je to nad očekávání zábavný. Místo trapných pokusů o humor se s troškou fantasie může jednat o film ,,pro nás chlapy“. Nebo alespoň pro všechny, kteří se chystají do Vegas! Se závěrečnýma titulkama na cestu jako bonus. Věřím, že se na ně taky budete těšit. PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $277,322,503Tržby Celosvetovo $467,483,912Tržby za predaj DVD v USA $166,000,149 //počet predaných kusov 9,183,499║ Mne jednoznačne nesedí štýl režiséra Todd Phillipsa, lepšie povedané nevidím nič na jeho réžii, po celý čas som sa ani len nepousmial, dalo sa na to pozerať ale na komédiu to bolo až príliš nevľúdne, akési bez skutočnej iskry, nechápem ako sa toto mohlo stať v USA megahitom, fakt záhada vkusu. Sucharina. /40%/ ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Keď policajné auto zastaví pred kasínom Caesars Palace, dvaja skutoční zamestnanci sa v pozadí hádajú o nakrúcaní filmu. (Zeker)
  • V prezentaci fotografií na konci filmu se objevuje fotografie, na které je zachycen orální sex ve výtahu. Zach Galifianakis (Alan) k tomu uvedl: "Možná si myslíte, že jsem byl jediný, kdo nebyl v rozpacích. Byl jsem extrémně v rozpacích. Opravdu jsem to tam nechtěl. Nabídl jsem asistentovi Todda mnoho peněz, jen abych ho přesvědčil, aby to z filmu vystřihl. Udělal jsem to. Ale stejně to tam dal." (dinamit_1)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama