Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 966)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající vtipná komedie s perfektními charaktery a dobrým scénářem. Kéž by bylo takových filmů více. Ústřední čtveřice (Alan, Doug, Stu a Phil) jsou naprosto perfektní osobnosti, hlavně Bradley Cooper je přímo dokonalej. Potěší vtipné cameo Mike Tysona, který se poslední dobou objevuje ve filmech často. Jinak je film doslova napumpovaný nezapomenutelnými hláškami a zábavou, že to snad pobaví každého ...90%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavnej film, kterej jede podle jasně daného schematu a je poslepovanej ze scének, které samy o sobě jsou docela klišovité, ale je to tak šikovně udělané, že to vůbec nevadí. Příběh není složitej, ačkoliv se to tak na první pohled může zdát. Ve skutečnosti je to jednoduchá historka ozvláštněná tím, že je v syžetu velká mezera, kterou si divák může doplnit pouze tak, jak si to přeje režisér, který postupně distribuuje kousky informací (ale aspoň chronologicky). Některé věci mě potěšily, jako třeba účast Mika Tysona (ačkoliv Lou Ferrigno v "I Love You, Man" je větší borec). Jenže kvarteto hlavních hrdinů mi sympatické zrovna nebylo, ani ne tak hereckým projevem, jako prostě svým vzhledem. Režisér docela dobře ukočíroval fakt, že po počátečním šoku dokázal ukočírovat následující slepenec scén, který by mohl rychle omrzet. To se naštěstí nestalo a tak může všechno směřovat k povinnému happy-endu. Jo a ještě něco: není to tak ulítlé jako huličské komedie, což je pravděpodobně jeden z důvodů tak vysokého hodnocení tady (86% dle 2460 lidí). ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Bolavá hlava, žaludek na vodě, zvracení, bouchání do dětí, děti s paralyzátory, vygumované vzpomínky, nadávky, nahatí asiati, fotky! Musím jít ještě jednou, abych všechny vtipy vstřebal, protože napoprvé tuhle palbu prostě nejde pobrat. Nic sprostějšího a vtipnějšího letos v kině nenajdete. Todd Phillips zválcoval Kevina Smithe se vší parádou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $277,322,503Tržby Celosvetovo $467,483,912Tržby za predaj DVD v USA $166,000,149 //počet predaných kusov 9,183,499║ Mne jednoznačne nesedí štýl režiséra Todd Phillipsa, lepšie povedané nevidím nič na jeho réžii, po celý čas som sa ani len nepousmial, dalo sa na to pozerať ale na komédiu to bolo až príliš nevľúdne, akési bez skutočnej iskry, nechápem ako sa toto mohlo stať v USA megahitom, fakt záhada vkusu. Sucharina. /40%/ ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po delší době pořádně sprostá a nahláškovaná komedie, která mě dostala do křečí. Hangover je prostě něco neuvěřitelného a naprosto nečekaného...takovou nálož nemůže očekávat prostě nikdo. Ale on se ten děj odehrává ve Vegas a po brutálním ožeru se špetkou těch drog...takže se to vlastně tak nějak očekávat dá. Přidejte si k tomu bandu kámošů k pohledání (nebo taky k posrání...dement Alan a pan učitel Phil jsou fakt výborní), tygra, slepici, nafukovací prase.... a takhle bych mohl pokračovat dál a dál.... a dostanete největší humorný náser léta. Ještě bych se chtěl poklonit panu překladateli, bo takovou zásobu vulgarit nemám ani já (a to je co říct, kurva) a jeho obraty skvěle dokreslovaly už tak výborný film. A pokud by se rozdávaly ceny za nejlepší závěrečné titulky...Hangover by byl jasný favorit (BJ)!!! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Pôvodne sa na scéne s taserom mal použiť skutočný taser, ale právnici z Warner Bros. požadovali, aby štáb používal rekvizitu. (Zeker)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 277,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 469,3 mil. (NIRO)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno