Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

junxi91 

všechny recenze uživatele

Mě tento pořad jako mladého strašně bavil, měl jsem rád hlášky moderátorů a byla to pro mě jediná šance vidět videoklipy mých oblíbených písniček. Bohužel ty klipy strašně rádi zkracovali a to často dost nevhodným způsobem, takže jsem musel čekat na nějaký speciální díl, kde přehráli většinu videoklipu, který jsem si poté nahrál na videokazetu. Pořád mě prováděl současnou hudební scénou v dobách, kdy moderní hudba nebyla úplný odpad, plný modulovaných hlasů, disharmonie a vlezlých melodií. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Čágo bélo šílenci! Zdraví vás Wacoslav1 z Esa! Ale nééééé dělám si kozy. Jenom jsem na raných začátcích z Terezkou pervitin Pergnerovou vyrostl a mám k tomu určitý nostalgický vztah. Takže ok mám teď říct dospěl jsem? přehodnotil jsem?? stydím se za sebe??? MRDAT!!!!! Nic takovýho neudělám. Popík a disco let 90tých mě dost ovlivňovalo. Prostě jsem na tom kurva vyrostl a nestydím se za to, proto pod čtyři hvězdice nepůjdu, ale ani nad ně, páč ten hovadskej Mareš to v mých očích nenávratně zprasil... Takže to bude cca za 75% ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Další nostalgická záležitost mého dětství. S Terezou Pergnerovou to byla docela sranda a vzhledem k tomu, že jsem v dětském věku ještě nebyla hudebně vyhraněná, tak mě to docela bavilo sledovat. Jakmile se objevil Mareš (v té době ještě "pán kožichů"), přestalo mě to bavit a Eso u mě upadlo do zapomnění. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Špatně se hodnotí, protože se v moderování vystřídalo tolik lidí. Pro mě nejlepší a hlavně ikona Esa je Pergnerová, která může za moje vysoké hodnocení. Období Yemiho raději nekomentuju a za dob Mareše jsem Eso už nesledovala. Jestli mi někdo přišel ovšem docela zajímavý, tak to byla Partyšová, kterou "nikdo" neznal a vystupovala zde jako Rebeca (tuším že si tak říkala), dvojče Gábiny. Byla jsem zklamaná, když jsem se dozvěděla, že to byla jedna velká habaďůra :) ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

V té době mi bylo 8, tak jsem dával přednost pohádkám a disneyovkám, jen občas jsem zahlédl nějaký videoklip, který mě zaujal. Ale pravidelný divák, jsem rozhodně nebyl. Ten ,,moderní" pozdrav ,,Čágo Bello, šílenci!" , mi byl protivný! Přišlo mi povrchní, že to mnozí používali i ve škole, nebo na ulici. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)
  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)
  • Eso bylo tak populární, že to nejlepší z hitparády vycházelo jako kazeta nebo CD ve formě kompilace nazvané „Čágo belo šílenci!“ Celkem vyšlo neuvěřitelných 30 pokračování. Ještě více dílů měla druhá „alternativnější“ řada nazvaná „Čágo belo tekno!“ (později pouze „Tekno!“) zaměřená na elektronickou muziku. Řada byla ukončena na čísle 70 a samotné vysílání Esa přežila o 5 let. [Zdroj: plzenoviny.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama