Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

H34D 

všechny recenze uživatele

Pořad o hudbě? Fantazie! Možnost v době před youtube sledovat videoklipy našich oblíbených interpretů? Paráda! (ok, možná jsem měl slovo "oblíbených" raději hned dát do uvozovek, ať máme jasno) Jenže ups, první opaření vařící vodou přichází v tom smyslu, že Eso se ukrutně snaží podlézat mladému cool stylu. Chápu, že Nova chce maximální sledovanost namísto nějakých pokusů o spirituální vzdělání diváků, ale Eso je snad ještě více free-cool-in než banda 13 letých wannabe hiphoperů a skupinka pořezaných emařek dohromady. Ale neviním za to moderátory, jde spíš o jejich vedení. Pergnerka byla v pohodě a Mareš náhodou taky není vůbec k zahození... Druhá kudla do zad přichází v podobě samotné muziky - mainstream a jedině mainstream, vím, že o tom hlasuje lid, ale však už nominace jsou pořád o tom samém - aby se vyhovělo co možná nejširšímu obecenstvu, ach jo, trochu odvahy! 3/10 ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Mládí bez historek Terky Pergnerové, která v dokumentu Drop In povídala svoje peprné zkušenosti z mládí, její 30 minut trvající dementní předkus před Brisco county juniorem ani její fotky z Leo si nedovedu představit. Tento pořad formoval mou osobnost znatelným způsobem - formoval jsem si díky němu hudební vkus - protože jsem věděl, že takové sračky jakým se tam dávaly hlasy poslouchat nikdy nebudu a hle... Povedlo se... Terka hnije v pekle a já vím, co je dobré... ()

Reklama

Vital 

všechny recenze uživatele

Těch 5 hvězd není za dnešní Eso,které by mělo být hlavně o hudbě,ale paradoxně není,ale za dob Terezy Pergnerové,jsem nevynechal jedinný díl,a že se vysílal s ní vysílal nějakých pár pátků,Tereza byla prostě blázen,která dokázala míchat všechno včetně písniček,informacemi o hudbě i koncertech,i když,kdo ví zda-li to není tou dnešní dobou,kdy tolik nejde o hudbu ve videoklipech,ale co se v nich děje. ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Začal jsem koukat na ESO až v době, když tam byl Leoš MAREŠ a to byla asi velká chyba.Ze srdcového GAYE, který zpíval pořád o holkách typu Minuty se vlečou se stal arogantní nafrněný idiot, který v poslední době je neuvěřitelně namyšlený a myslí si o sobě, že je nějaký bůh.Už se docela začíná ztrácet i u lidí.Vrátím se ale k ESU.Kapely do studia byly furt ty samé a Mareš svým zoufalím smíchem a deset let starým účesem mě opět zklamal. ()

CerKar 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu prostě dát míň ... jak píše Boss321, za dob T.Pergnerové jsem každou neděli (myslím, že to byla neděla) vstával a chystal kazeťák na nahrávání nových pecek :o) Byla to regulérní závislost a společenská nutnost mít o čem mluvit ve třídě... Co se z toho stalo potom, to už nemůžu posoudit... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)
  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)

Reklama

Reklama