Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (241)

venca163 

všechny recenze uživatele

Čučel jsem na to roky kvůli ségře a myslím, že se to celkem povedlo. Byla to sice taková MTV zábava po česku, ale ve své době to bylo z toho lepšího. Taky je záhodno dodat, že nebyly žádný (nebo pořádný) internety a tohle byl jeden z mála způsobů, jak vidět hudební klipy toho, co právě hráli v rádiu. Je to přehlídka televizní zábavy ve stylu 90. let a to se mi líbí. Tereza P. je ikona (i když jí moc nemusím). Navíc Mareš v období, kdy ještě nebyl trapnej. (55%) ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Moderovala to vyhastrošená troska, co si přivydělávala pornofotkama pro LEO, aby měla na fet, už to o něčem vypovídá. Ale krátce se v tomto pořadu objevily tři klipy tehdy mé oblíbené zpěvačky Michaely Paštékové - "Sprayer Frayer", "Nikdy nezober drogu" (že sis to, Pergnerko, nevzala k srdci!) a "Kam pláva moja posteľ", proto dávám alespoň 1 *. Jinak mi takovéto pořady plné komerční západní, výhradně anglicky zpívané hudby (mnohdy se o hudbě ani mluvit nedalo) absolutně nic neříkají. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Další nostalgická záležitost mého dětství. S Terezou Pergnerovou to byla docela sranda a vzhledem k tomu, že jsem v dětském věku ještě nebyla hudebně vyhraněná, tak mě to docela bavilo sledovat. Jakmile se objevil Mareš (v té době ještě "pán kožichů"), přestalo mě to bavit a Eso u mě upadlo do zapomnění. ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

každá sobota pred obedom v dobe keď som ešte nestihol dospávať po piatňajších diskotékach u mňa patrili Esu. nezabudnem ako tam na niekoľko rokov prvé miesta opanovali kelly familly. nedá sa zabudnúť na terezu, neskor si pamätám vítka havliša, yemiho a lunetic, potom som to už úplne prestal sledovať. z nostalgie 3*. ()

zurivymlok odpad!

všechny recenze uživatele

Čágo, bélo, šílenci. :-D No, co k tomu říci? Když to začalo, byl jsem malinký špugastl - asi 13 let. Do dnes si zhruba pamatuju jak hráli pořád dokola skupiny jako Twenty four seven, Scooter, Kelly Family (zde byl i talent, ale ta image byla příšerná), spousty chlapeckých skupin, ale pro mě to bylo naprosto nezajímavé. Už dřívějšího dětství jsem si pamatoval klipy Michaela Jacksona či Scorpions a sklabě tehdejší "moderní" hudby propagované Esem jsem prostě nemohl přijít na chuť. Došlo to tak daleko, že jsem hudbu přestal až do sedmnáctého roku úplně poslouchat - ovšem tehdy mi štěstěna zjevila tvůrce jako Vangelis, Mike Oldfield, Pink Floyd či Enigma a Enya a já se konečně hudebně našel. :-) Eso tedy nepomohlo formovat můj hudební vkus a celý formát a hlavně úzké hudební zaměření nestojí ani za jednu hvězdu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)
  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)

Reklama

Reklama