Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Šílenost, která je ještě o stupeň šílenější a blbější, než její první díl. Nevím, proč jsem na to vůbec koukal. Snad jsem si asi myslel, že po návratu z hospody nebude nic lepšího, než film, u kterého se můžu blbě smát. Jenže já se ani nesmál. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

V podstate to trpi rovnakym neduhom ako predchodca, len vdaka ovela nizsiemu rozpoctu tento direct-to-video snimok nema ani na to, aby svoju lacnost zakryl, co okrem chudobnosti lokacii (tak do poctu, vybavenia a celkoveho osidlenia pribehu ludmi) ma za nasledok i obcasny homevideo look v akcnych pasazach. Do vod hlboko pod priemerom to vsak tiahne to nepodarene a zbytocne sedenie na dvoch stolickach - snaha o zabavnu "cool" jadzu versus konspiracna agitka s nasilu narubovanym presahom do realnych skutocnosti za hranicami celuloidu. Ani ryba ani rak, pomoze nam funebrak? ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Universal Studios Home Entertainment, Working Title Films, Always Split Aces Productions, Capital Arts Entertainment // ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ostudný bolehlav s pekelným scénářem (přidat explicitní soulože, bylo by to nadprůměrné a výtečně stylizované porno), amatérskými triky (LOL-výbuchy) a tempem, vedle něhož jsou i ty nejhorší jugoslávské arťáky rychlé jako sprinter ve vrcholné formě. Jedna hvězda za relativně slušnou přestřelku v baru... všechno ostatní vás rychle donutí vyndat disk z přehrávače, rozlámat ho malé kousky a ty pak pro jistotu zapálit. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sice horší pokračování hvězdně obsazené a lépe zafinancované jedničky, ale na druhou stranu celkem podařené akční béčko s několika vydařenými momenty a charaktery, které je mnohem zábavnější (pokud vypnete mozek), než by se odsud mohlo zdát. Jen ten konec je až moc překombinovanej (čti zpackanej), ale to už k těmhle filmům tak nějak patří. Každopádně to těch 90 minut slušně odsýpá. Nejolíbenější postava - vražedkyně se smrtícími polibky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mě zajímavé a od jedničky, s kterou to nemá moc společného, si dvojka vypůjčila zběsilé schéma, které se jí podařilo nápaditě naplnit. Divák se sice musí spokojit s tím, že 80 minut stráví ve společnosti hvězd nižší svítivosti, ale přehlídka různorodých charakterů, které představují, a k tomu zběsilý příval krvavé akce, které je víc, než v posledních třech filmech Quentina Tarantina, jsou pro něj nakonec dokonalou satisfakcí. Zabijáci jsou bývalí žoldáci, kteří prahnou po štědré odměně od tajemného muže jménem Hal Leuco, aby odstranili důležitého vládního informátora (Tom Berenger), který možná není tím, za koho se vydává, mají v zásobě nepřeberné množství střelného arsenálu a hlášek. Máme zde dvě pořádné mrchy, přičemž hispánku (Martha Higareda) vzhledem k tomu, že je expertkou na jedy, není radno líbat, a s tou druhou (Autumn Reeser), s vizáží pološílené rockerky nesoucí rysy pološílené psychopatky, je lepší si vůbec nic nezačínat. A co teprve její buranská rodinka, zabiják s trefnou přezdívkou Chirurg (Vinnie Jones) a v neposlední řadě zabiják, který je mistrem v měnění identit (Tommy Flanagan). Pestrá přehlídka záporných charakterů, a aby se to vyvážilo, nechybí zde jeden hodný a bystrý agent FBI (Clayne Crawford), který má chránit významnou figurku v této falešné hře, v níž mají místo i (možná) lehce "cinknuté" karty. P.J. Pesce je schopný režisér a spolu se třemi známými scenáristy namíchal koktejl plný zběsilé a krvavé akce až s absurdním vyzněním a jedním povedeným zvratem. Tohle mě bavilo a jedničku (pokud to mám srovnávat) i tak trochu překonalo. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film kopíruje první díl. Děj není špatný akce na konci hrozně prodloužená a suchá. Herecké obsazení Vinnie Jones jediný dobrý ostatní herci nesympatycký. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotka je kult. Pokračovanie je direct to video a vôbec sa za to nehanbí. Z počiatku to je síce trochu rozpačité, ale potom sa začne strieľať a strieľať... Akcia to nie je nijako extra dobre natočená, príbeh je značne triviálny - aj keď v určitom pohľade treba oceniť Carnahanov zmysel pre recesiu, že dohliadal na takýto druh béčkového filmu. Keby to malo lepšieho režiséra, bolo by to príjemná akčná jazda. Takto je to len suché béčko, ktoré malo potenciál byť omnoho zábavnejiše. Niektoré scény sú fajn... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu zdejší malé hodnocení. Sice je toto pokračování určitě slabší nežli jeho předchůdce, ale i zde je děj okořeněn o celou řadu nájemných zabijáků. Je sice pravda, že už jim zde není věnována zas až taková část filmu, ale tentokrát si to proti sobě alespoň pořádně rozdají. Jen škoda, že Vinnie nedostal více prostoru, protože ten začátek byl prostě cool. Pěkné herečky taky měly svoje kouzlo, ale na výbušné klauny neměly. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uz chaoticka jednotka ma nebavila, ale aspon ponukla divakovi stylovo natocene akcne sceny. Dvojka neponuka ani to. Jednu hviezdicku davam za sexi Autumn Reeser. P.J. Pesce by uz mohol prestat tocit mizerne pokracovania slavnejsich originalov. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie sa drží toho čo začal predchodca. Stále sa to oplatí pozrieť, ale je tam už cítiť menej peňazí v producentskej kapse. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ten film se tak krásně a líně vleče.... Sem tam nějaké vteřinové akce, třeba šroubovák v mozku, nebo nůž v krku a vše v takovém klidu. Hudba a dialog, to je podstata filmu. Je to takový klid před bouřkou. Libí se mi to dělení obrazu, jako v komiksu. V každém obraze vidíte současně záběr z několika kamer a dějů, nebo je vidět děj z několika úhlů. Škoda, že to nepoužili vícekrát. CITÁT : Nikdo ani hnout ! Zhluboka dýchat, suché dlaně. To vyřešíme. Všichni, kdo mě slyší, položí zbraň na podlahu. Pomalu..... Ve filmu je použito dvouch zvláštních zbraní. Jedna je " Bezbolestná " z filmu Predátor 1 : http://www.csfd.cz/film/6648-predator-predator/ a druhá má zvláštní náboje, je to cirkusové dělo, použité jako zbraň skorohromadného ničení. Táhnou to dělo za popelářským vozem, povedená souprava. ? Pyrotechnické výbuchy jsou dosti ubohé a díky nim se film propadl minimálně o jednu hvězdu ? Hudbu dělal Tim Jones a zde je malá ochutnávka : That´s the Way od Daniela Lenze : http://www.youtube.com/watch?v=LfCUThGUdLw nebo song Dance of Death od Andrew Bissell a třeba Sweet Sacrifice od Evanescence : http://www.youtube.com/watch?v=k1WqmTQMw_k a spousta dalších. 50% ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Sem v rozpacích. Na jednu stranu to mělo vždy skvělého Vinnieho Jonese, který se tam bohužel moc neoběvoval. Plus je tam i mazák Tom Berenger, na kterém se teda věk podepisuje zdatně, sou tam i hezké baby, krev. Na stranu druhou zde není moc akce, ta je spíše na koci. Plno nelogičností a scénář je černá díra. Občas mi vadilo, že sem byl celkem zmatený a nevěděl sem kdo koho zabil, nevím jestli to bylo množstvím postav které se ke konci pěkně rozrostli. Film se musí brát s nadsázkou protože jinak by se dala zkritizovat asi polovina tohoto svostného dílka. P.J. Pesce má na pažbě další pořádně béčkový zéřez. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Po celkom dobre síce divokej jednotke prichádza dvojka...D2D film hovorí za všetko...je to vlastne scenáristické peklo a obrovská divočina...obrazovo, akčne...strašný guláš som mal v tomto filme, a ani záverečná prestrelka bola tak prd platná..lebo celý film stál tak za nič...potešil akurát Vinnie Jones a záverečené titulky... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No nevím, stále čekáte, že se něco stane a ono se to stane, ale není to takové jako to čekáte (to je skoro filozofická úvaha :) tudíž mi přijde, že celý nápad filmu je docela nevyužitý a přece jen trochu odfláknutý. Někteří assasini měli svoje kouzlo, ale šance na úspěch tohoto béčka, je vážně mizivá... ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zatímco prvnímu dílu se nedala upřít řemeslná zručnost a jistá dávka zvrhlého humoru, dvojka je pouze směsice nesmyslné brutality a "zabíjení pro zabíjení". Přičemž se samozřejmě tváříme, že podřezat někomu krk skalpelem nebo tlouct lidem dláta do mozku je děsně Kůůl. Třemi adjektivy: Prázdné. Hloupé. Laciné. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Perfektně vymyšlené, přesto topící se ve vlastních chybách. Konec leccos vysvětlí, ale i tak akční scény jsou potupné. Jedna hvězdička za obsazení zabíjáků a nějaké zajímavé scény. Ale jinak nuda na entou. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zbytečná zhůvařilost, která parazituje na úspěchu původního Carnahanova filmu, který ale také nebyl bůhvíco. přestylizovaná kaše jakoby uvařená pejskem a kočičkou, kde jedna blbá scéna střídá druhou ještě blbější. Prostě jasná volba v nouzi nejvyšší... ()

Reklama

Reklama