Reklama

Reklama

VOD (1)

Pracovník farmaceutické společnosti Denning, John Ferguson, který působí jako whistleblower a informuje o nepravostech této firmy, postřílí v sídle společnosti několik lidí a poté spáchá sebevraždu. Na případ Denning je přidělen právní zástupce Tom Miller. Ten ale ztrácí důvěru ve spravedlivý proces, protože Ferguson byl jejich klíčovým svědkem. Když pak Miller sepíše zprávu o jiném případu mafiánské rodiny Gambizzi, Alan Emmerich, jeden z partnerů advokátní kanceláře, ho vyhodí. Millerův kamarád Roger ten den zůstane v práci trochu déle. Emmerich poté pošle ostatní, včetně Millerovy přítelkyně Anny, domů dřív kvůli údajnému technickému problému s internetem. Když Miller opustí budovu, vidí podezřelého muže v obleku, který na zem položí kufřík. Tento kufřík si vyzvedne jiný muž, který s ním vejde do výtahu. Zvědavý Miller muže sleduje, díky čemuž vidí, jak si muž z věcí v kufříku sestrojí pistoli a zastřelí právničku Janine. Miller se schová na toaletě, kde objeví mrtvého strážného. Miller instruuje Rogera, aby volal policii. Než to Roger stihne udělat, vrah Rogera najde a uškrtí ho. Najde Millerův mobil v nabíječce a dojde mu, že v budově je ještě někdo a že ten někdo se jmenuje Tom. Podaří se Tomovi zachránit zbylé lidi… (TV Nova)

(více)

Recenze (18)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný, ale na mě až příliš jednoduchý thriller. Obrovská firma jeden vrah a schovávající se hlavní hrdina. Tempo je slušné, už od 10 minuty film našlápne na plyn a nepoleví až do konce, takže o atmosféru a napětí rozhodně není nouze, co mi však chybělo na vyšší hodnocení je lepší provedení vražd, či alespoň nějaký výrazný zvrat, který by mě potěšil, ale na večer ideální zábava. 60% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film, jehož veškeré atributy a charakteristiky smrsknete pod slovo "nezajímavý". To je vážně všechno, co se o něm dá napsat. Ne vyloženě špatný, už vůbec ne dobrý, zkrátka ve všech ohledech tuctový one-building thriller, který se hodí maximálně tak k prodeji za třicet kaček v trafice nebo k vysílání na Nově. Dopoledne. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Joe Johnston? Wtf??? Ide skôr o nízkorozpočtovú Smrtonosnú pascu, než o druhé P2. Film neobsahuje skoro žiadne napätie, zato obsahuje blbosti (chlapík chce zavolať pomoc. Podarí sa mu dostať sa k telefónu. Namiesto toho, aby zavolal políciu, zavolá manželke domov a tesne predtým, ako jej vyklopí, čo je vo veci, sa za jeho chrbtom objaví vrah a zabije ho.), hovadín (Druhý chlapík sa dostane k mobilu, vytočí 911... a vybije sa mu baterka.), somarín (hoci sa dej odohráva v súčasnosti, v budove sa nenachádza ani jedna bezpečnostná kamera; nielenže si prostredníctvom nej ochranka na prízemí nevšimne, čo sa deje hore, ale vrah sa tam bez problémov prechádza bez masky a na počkanie vraždí ľudí), urážok divákovho IQ (zabijak zistí, že sa niekto pokúšal privolať políciu prostredníctvom netu, preto rafinovane VYTIAHNE POČÍTAČ Z ELEKTRIKY) a všeličoho ďalšieho (hrdina bez váhania obetuje najlepšieho kamoša, na upratovačovi, u ktorého ledva pozná krstné meno, mu však nepochopiteľne záleží. Následne so zabijakom na seba pokrikujú na vzdialenosť cca piatich metov, NAPRIEK TOMU zabijak nie je schopný nájsť ho). Dá sa takýto film rešpektovať? No povedzte. Dá? Tak ja vám to poviem. Nedá. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladý úradník sa po vyhadzove zamotá dlhšie v práci, kde sa s ním po budove premáva ešte niekoľko oneskorencov, ku ktorým sa však onedlho pridá aj nájomný vrah. A tak, ako sa počet pracovníkov postupne znižuje, zužuje sa večerná hra na mačku a myš medzi mladým nešťastníkom a elegantným zabijakom. Vcelku príjemný, napínavý malý thriller, ktorý sa nepýši práve originalitou (podobný koncept už dávno do dokonalosti dotiahla napr. Smrtonosná pasca), ale kľudne sa môže pochváliť chytľavosťou, svižným spracovaním, fajn postavami a slušnou atmosférou. Finále by som síce uvítal iné, ale ináč som s tým nejaký problém nemal. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Skoro se mi až nechce věřit, že tak obyčejný a malý filmeček natočil režisér Joe Johnston.Přesně ten typ filmu, který si v klidu pustíte v neděli pozdě v noci, aby jste si ho v klidu užili a který vás příjemně nutí ho dokoukat, aby ste se pomalu ukolíbali těsně po jeho skončení k vytouženému spánku.Co napsat k ději?Tuctová a přímočará zápletka která zahrnuje pár plochých charakterů a neobsahuje žádný výraznější prvek, který by film vytáhl z rutinního průměru kromě výtečné hudby.Vražd mohlo být určitě víc a v řádění zabijáka se skrýval veliký potenciál a to i vmístě ve kterém řádí.Jen to asi chtělo nechat ve firmě víc postav a vymyslet něco efektivnějšího než pár nedomrlých výstřelů.Kdyby to natáčel nějaký začátečník ocenil bych jeho řemeslnou zručnost s tím, že co se týče napětí a akce se má ještě co učit, ale pokud takovýhle ''začátečnický'' film natočí legenda jako je Joe Johnston, těžko si tu jeho rutinnérnost vysvětlit.Mohlo to být mnohem lepší, potenciál to mělo jako hrom.50%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Důvěrně známé pracoviště, poklidná kancelář, se změní ve smrtonosnou past, pokud vás do něj zavřou po pracovní době. Bez nároku na proplacení přesčasu. A navíc ještě s najatým zabijákem. OK, není nutné rozčilovat se nad nepříliš originálním námětem. Atmosféra je dost slušná, hrdinovi se pomalu zužují možnosti úniku a on hledá nové cestičky, jak se zachránit. Potud to jde. Ale postupně se začne odhalovat, že objednavatelé byli šetřiví, takže najali námezdného vraha podřadné kvality, tudíž on všechno nejdříve vykecá a pak teprve koná a hrdina má čas se připravit. Není ani moc přesný ve střelbě a inteligenci si nejspíš zapomněl na vrátnici. Hrdina tak jeho útoky odráží poměrně snadno, čímž klesá hladina napětí i divákovy sympatie s hrdinou a celým filmem vůbec. Finál už je jen nepovedená a nezamýšlená klauniáda. /26. 6. 2017/ ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

On ten film zas není tak objevný a vzezřením i výkony mi přišel lehce béčkový, ale sedly mi a líbily se po hudební stránce kupodivu Batesovi úvodní (ty i nápad odvyprávět vlastně důvod příběhu nadcházejícího) a závěrečné titulky, nápad ten film také neměl vůbec špatný (nevracejte se po šichtě zpět do práce!) a moc se mi líbil Fieldův vrahoun, zahraný tak... britsky :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který využívá celkem obstojně klaustrofobní prostředí, ale jinak ničím moc nevyniká. Vrah v téměř prázdné administrativní budově. Je noc, ale není sám. Přežijí ti, co se tu zapomněli? A jaký dopad to bude mít na hlavního hrdinu? Trochu smutné je, že vás odpovědi na tyhle otázky vlastně ani moc nezajímají. Závěr už je nezvládnutým spletencem. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jako thriller slabé. 1)  Nepodařená napodobenina Smrtonosné pasti obsahuje mnoho logických lapsů, takže ji jako thriller nelze brát moc vážně. Navíc už od začátku tak nějak tušíme, jak to dopadne. Vlastní konec už logiku úplně splách do odpadu a divákovi nezbývá, než se útrpně pousmát._____ 2)  Ale film má i své dobré stránky. Pro mě tou nejlepší je můj vysoce oblíbený herec 29letý přitažlivý Max Minghella (právnický asistent Tom), zde v nepříliš sexy ohození. Rovněž 36letý šarmantní JJ Feild (vrah), kterému krátké tmavé vlasy sluší, stojí za podívanou. No a vzhledem k tomu, že většina filmu je víceméně soubojem těchto dvou postav, o hvězdičku navíc je postaráno. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Opravdu film na odpočinek,ale se Smrtonosnou pastí bych to nemotal.Docela to odsejpá,ale pro tuhle dobu moc předvídatelný,šedivý,prostě odsouzený k zapadnutí.Ale vodpad ani náhodou ,ty vole.60%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný thriller, který sice není nic extra, má několik nelogičností (to tam nikde nejsou kamery?) a úplně na hlavu postavený závěr, ale zase na druhou stranu je celkem dost napínavý a má sympatického hlavního hrdinu. Sice to opravdu nic nového nepřináší a na víc jak průměr to nemá, ale podívat se na to dá úplně v klidu, navíc napětí a atmosféru to má, přičemž napětí je docela slušné, dokonce jsem ani nepřetáčel, když už se to konečně rozjelo. 3* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po budově jakési farmaceutické firmy se prochází chlápek a namátkově tam zabíjí lidi co tam neměli být.  Je to takový light slasher docela nechápu, že si režisér , který později natočil mimo jiné Kapitána Ameriku Prvního Avengera, s tím špinil ruce  postavy jsou debilní a usnadňují mu to děj taky (nemají tam na kameru ačkoliv tam na začátku někdo vystřílel jednu kancelář tak hlavně, že mají internet to je důležitější) a zabiják taky za moc nestojí navíc se o něm nic nedozvíme. Docela by mě zajímalo co je ve verzi Unrated. Konec má otevřené dvířka pro pokračování, které třeba někdy vznikne. 40 procent někde na Barrandov nebo na Čt ideálka. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Obecne režírovaný jednoduchý thriller. Samotný scenár, ako aj postavy, sú celkovo primerný, ale celkový koncept by určite mohol byť lepšie zvládnuteľný. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Smrtící důkazy je televizní thriller po všech stránkách. Námět obyčejný, zpracování šíleně nudné a nezáživné, herci víceméně neznámí, takže žádné oslnivé výkony rozhodně nečekejte. Jediná výhoda spočívá v docela svižném tempu, tudíž se hned od začátku něco děje, nějaké to napětí se také občas projeví, takže v tomto ohledu je film v pohodě. Bohužel toho zas až tolik nenabízí, takže i když je svižný a relativně dobře natočený, zoufale mu chybí více dějových zvratů, ocenil bych i lepší herce a mnohem více násilí. Do televize asi dobré, příště si už ale asi naladím něco jiného. 4/10. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Celou dobu člověk čeká, jak ta blbá hovadina dopadne a pak přijde konec úplně na hovno. Tohle si divák nezaslouží, když už obětoval tolik svého času na takovou blbou komorní chujovinu o dvou šulinech. (18%) ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Na to,že tam nehráli žádné velké hvězdy,tak jsem byl velmi příjemně překvapen.Film měl napětí a zápletku a celkem slušný spád.Za mě velmi slušný thriller... ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné jak se podle zdejších recenzí zdá. Zejména první půlka fimu je fakt zajímavá a dokáže navodit příjemně napínavou atmosféru. Faktem je že s blížícím se koncem se postavy chovají jako totální idioti. ()

Reklama

Reklama