Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

castor 

všechny recenze uživatele

Už námět stojí za starou belu, respektive ho s nadšením přijmou snad jen omezení násilníci a nekrofilové. Rozhodně to nehodlám označovat za nějakou současnou kritiku společnosti, tohle je prostě jen povečírkový nápad rádoby scénáristy, jehož „znepokojující“ látku si vzali pod svá ochranná křídla dva bezvýznamní režiséři. Nahá holka připoutaná ke stolu, roubík v puse, v ní neposedné zuby a dost nasraný výraz. A jaksi nesmrtelný kořínek. To je však pro bandu dospívajících hošanů jen druhotná informace, hlavně, že se ženština moc nehýbe a stačí jí roztáhnout nohy. Podivný slepenec několika žánrů nám z toho vykukuje, ještě do průměrnějších vod ho však utápějí mizerní herci a dialogy, které vypouštějí z úst. Docela hloupé a docela hodně bez účinku. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Konečně se někdo rozhodl ty zombie pojmout trochu netradičně, až nápaditě (originalita je možná silné slovo). Spíše takové až psychologické drama než ryzí horror, na němž se mi líbilo, že je prostor věnován hlavně jednotlivým postavám (byť se nevyhnou až kýčovitému stereotypu – ku prospěchu však je, že jsou v rámci možností zahrány relativně dobře) než tomu samotnému horrorovému prvku, který tu prostě je, ale není nijak vysvětlen a nijak se v něm film nenimrá. Pár kluků prostě najde mrtvou dívku, která se však hýbe – a co teď? O tom je právě ten film. Možná je zbytečně moc dlouhý. Možná jsou scény ze sanatoria zbytečně moc tmavé. Vzpomněl jsem si při něm na román Joyce Carol Oates jménem Zombie. V něčem trošku podobné. ()

Reklama

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Další z rádobykontroverzních zvrácených slátanin se sexuálním podtextem, ovšem postrádající jakoukoliv smysluplnější myšlenku. Navíc mizerně zahrané, plné naprosto stupidních dialogů, a o absenci atmosféry, napětí či strachu je také zbytečné se rozepisovat (snad jen scény ze psem stojí za zmínku). Prostě zbytečnost s velkým ZET. SPOILER- btw. opravdu si nedokážu, kterého zoufalce by soulož s touto rozkládající se "slečnou" mohla uspokojit :D, ovšem narozdíl od chlapců v tomto hororu, mám asi dost mizerný vkus, jinak si to nedokážu vysvětlit. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé. Sice to občas působí jen jako nějaký poloprofesionální pokus o film, ale celkově z toho nakonec vzejde poměrně originální (dávejte bacha na spoilery a nechejte se překvapit, co se z toho vyklube) a velice netradičně uchopený horor (hlavní hrdinové jsou pěkní prevíti), který mohu doporučit. Tvůrci dobře pochopili, že nějakým obyčejným slasherem nebo exploiťákem dnes už nemají šanci výrazně zaujmout (ne s tak evidentně nízkým rozpočtem), a tak svůj snímek pojali jako zvlášť zvrhlou (představte si to... :-/ ) multisubžánrovou směsici, jejíž námět je, jak jsem musel po počáteční skepsi uznat, originální a velmi znepokojující. Dokonce se by se tam dala najít i nějaká společenská kritika, ale nejsem si jist, zda-li je záměrná. Abych jenom nechválil, tak téměř všechny postavy jsou strašně nesympatické (ale v podstatě i to má svůj účel...) a z některých dialogů vyloženě bolí uši. Jinak pro mne byla Deadgirl nečekaným příjemným překvapením. Pro horrorfans, kteří chtějí mít přehled, je to povinnost. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Dvojka extrémně nesympatických pubertálních výrostků ze střední školy jednoho dne místo školy jde dělat bordel do opuštěného blázince, kde najdou spoutanou zombie ve sklepě. Přinejmenším zajímavý nápad, ale to co se ve filmu děje dál je prostě příliš hloupé. Ve filmu se nevyskytuje ani jedna jediná sympatická postava, všechny do jedné jsou otravné, na hlavu a s děsivými dialogy a ty dialogy jsou nejspíš tím, co film zařazuje pod hororový žánr. Téměř všechny dialogy jsou tu totiž opravdu strašidelným způsobem špatné a úplně mimo místu, čímž z postav dělají ještě větší ťuldy bez nápadu nebo motivace. Občas, to znamená asi tak dvakrát za celý film, se v jejich hovorech objeví něco zajímavého, ale následně je to zabité nějakou úplnou stupiditou, kterou si autoři vymysleli, aby nějakým způsobem mohli tohleto natáhnout na hodinu a půl. Dokonce to někde kolem prvních 40 minut vypadá, že se diváka snaží navnadit na nějakou předvídatelnou pointu, ale nakonec utopí i tohle a přijdou s nějakou vlastní pointou, která je předvídatelná až teda v těch posledních dvaceti minutách no :), každopádně je ale hloupá a nemá absolutně žádný účinek na diváka, nejen kvůli tomu, že je tak šíleně průhledná. Co je na filmu ale úplně nepochopitelné je využívání jednoho pianového motivu a jakéhosi kytarového cajdáku, oba jsou totiž výhradně používané jen tehdy, kdy se do scény absolutně nehodí. Pro příklad: naši dva slizcí honimírové objeví zombie a co se nestane, začnou se zaplavovat fucky až nakonec jeden druhému dá pěstí a řeší se co se teda s jejich nově objevenou živou mrtvolou stane a do tohohle hraje teskné piánko. Takhle to vypadá i ve zbytku filmu. Jeden z těch dvou honibrků, ten jakože "hodný", se taky půlku filmu opravdu potlouká po škole a doma, kde jsou úplně nesouvisející scénky s chlastajícím otcem a podobně a pak samozřejmě pokukování po jedné ze spolužaček, která ale má očividně dost rozumu na to, aby se od něj držela dál, jenže celá její postava tam je čistě účelová. Film není hororem kvůli tomu, že obsahuje zombie nebo že obsahuje jednu lekačku (třikrát opakovanou během deseti sekund) nebo, že zombie někoho kousne (to není spoiler, na to jsme čekaly jak na druhý vánoce v téhle nudě), ale prostě proto, že je tak děsivě špatný se špatnými herci a vůbec vším, jen ten nápad zůstává, který dával autorům prostor vůbec třeba nějak prozkoumávat morálku lidí, co by se dostali do takovéhle situace, nebo to prostě brát z nějakého psychologičtějšího hlediska, ale oni si bohužel zvolili cestu nudy a bídných dialogů jako náhradu za úplně absentující příběh. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama