Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak nevím... Je tohle zombie film nebo ne? Těžko říct, protože pod typickým zombie filmem si většina lidí představí něco úplně jiného, ale přitom tady očividně jeden zombie (nebo spíše zombice) je... no, rozhodnutí nechávám na jiných, pro mě to zombíkovina je:). K filmu samotnému řeknu tolik, že příběh je zajímavý a poměrně originální. Dva výrostci se poflakují po starém blázinci (mimochodem docela děsivém) a v jedné odlehlé místnosti najdou holku zabalenou do igelitu. Myslí si, že je mrtvá, ale ona se nakonec probere... ovšem není tak docela normální. Nejen, že nemluví, ale jak později chlapci zjistí, nejde ani zabít. Co s ní? V tomto ohledu mají hoši dost rozdílné názory. Jeden je pro to nějak jí pomoci a druhý si z ní chce udělat sexuálního otroka. V tenhle moment se začíná děj rozjíždět. Spory mezi chlapci se vyhrocují, o mrtvé dívce se dozvídá stále více lidí a spory se vyostřují, až vše skončí tragicky. Tolik k ději. Herecké výkony sice nejsou kdovíjak brilantní, ale téma a místy docela hutná atmosféra posouvají film na úroveň těch lepších hororů, které byste si neměli nechat ujít. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dvaja mladý flákači sa potulujú po miestnom ústave,ktoré je roky zatvorené.A troška ho tam demolujú a idú do pivnice toho ústavu a tam nájdu spútanú ženu.A v tej chvíli ešte netušia že pre nich nastanú krušné chvíle a one sa postará práve ta žena.Film bol dobre rozbehnutý ale ako postupoval tak strácal dych a už potom išiel svojou kludnou cestou.V tomto filme sa tu miešajú viaceré žánre ako komédia,romantika,zombie a oveľa väčší žánrový rozsah a vôbec sa nedá určiť ktorý z nich prevyšuje.Má to kus originality.Aj keď film ma viaceré nudné časti a niekedy postráda logiku.Ale kompenzuje si to zaujímavým príbehom,niekedy veľmi silnou atmosférou a spletenom veľa žánrov. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Né. Zmršený dobrý nápad. Zápletka: dva outsideři se místo školy vydají do prostor starého opuštěného blázince, v jehož útrobách najdou tělo na první pohled mrtvé dívky. Ta je ale k jejich překvapení stále naživu, a to i poté, co ji několikrát za sebou zabijí. A pěkně dravá, vychrtlá mrcha je to. Tak co s ní..... svázat a šukat přece. První půlka by šla, jenže pak to zabředne do teenagerských sraček a nezajímava, navíc hlavním hrdinou je mně nesympatický emo typ. Mrtvá holka mohla být hezčí. Jako film to pořádně nemá hlavu ani patu - onen 'slepenec žánrů' (včetně romance) a podivnost mi v tomto případě přišla na škodu. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Zombie exploitation trošku jinak a vůbec ne špatně. Ve filmu není moc hluchých míst, sice se dočkáme několika logických faux pas ze strany protagonistů, z nichž všichni podávájí hodně přesvědčivý výkon, děj však slušně graduje a lehce průhledné finále vám nevyrazí dech, ale kulantně zakončí celý snímek. Po všech stránkách lehký nadprůměr. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno