Reklama

Reklama

Internát

(seriál)
  • Španělsko El internado
Thriller / Drama / Mysteriózní
Španělsko, (2007–2010), 91 h 37 min (Minutáž: 69–88 min)

Hrají:

Martiño Rivas, Yon González, Elena Furiase, Blanca Suárez, Luis Merlo, Carlos Leal, Damián Alcolea, Eduardo García, Lolita Flores, Guillermo Campra (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Internátní škola se stává domovem studenta, který musí dospět, aby mohl chránit svou mladší sestru, mladá matka se při hledání svého synka zaplete do milostného trojúhelníku, skupina teenagerů se rozhodne, že odhalí skrytá školní tajemství, charismatický učitel chce změnit svět v lepší místo pro život, přísná vychovatelka skrývá pod zdánlivě tvrdou slupkou laskavé srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel Kri-kri smazal svůj příspěvek.

D3NJI

D3NJI (hodnocení, recenze)

Je to fenomenální seriál, doporučuji a s přítelkyní si to rozdhoně užijte. Když se to vysílalo 1x za týden, tak to byly muka týden vydržet a dumat nad pokačováním :D

M1R3K

M1R3K (hodnocení, recenze)

Začali jsme s přítelkyní sledovat tento skvělý seriál. Zatím jsme u třetího dílu a jsme nadšeni. Docela mě ale rozesmálo, když cca v 42:30 min třetí epizody vleze do záběru mikrofon :-)

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

7. řada Internátu (která je zároveň poslední řadou) by měla v české premiéře odstartovat na stanici AXN Crime ve středu 2. května ve 14:50, repríza prvního dílu bude tentýž den ve 21:05. Druhý díl této řady je na programu o týden později, ve středu 9. května opět ve 14:50 a repríza opět tentýž den ve 21:00.

Frollka

Frollka (hodnocení, recenze)

Ahoj lidi, mám dotaz, kolik sérií má vlastně tenhle seriál ? 7 ? Pak se další nepřipravuje ?  Díky

dejv123

dejv123 (hodnocení, recenze)

D3NJI No mas pravdu ze asi nejsem dost velkej fanda me staci kdyz se na to kouknu, ale tohle je dost zasadni informace a ja to terba vubec nevedel a sem zrovna z tech co mu vadi kdyz vi veci dopredu, ale to uz je jedno jinak sem zvedavej jak to vsechno dopadene a hlavne to sem nepis :)

Uživatel D3NJI smazal svůj příspěvek.

dejv123

dejv123 (hodnocení, recenze)

jak muze normalni clovek vykecat takovou zasadni informaci v polovine serialu? nechapu

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

D3NJI: Díky za informaci, já bych ji jenom trochu poupravil, 5. řada Internátu nebude na stanici AXN, ale na stanici AXN Crime ;-)

D3NJI

D3NJI (hodnocení, recenze)

Takže srdečně oznamuju, že od 2.5. bude zase na AXN 5. řada :)

sweetyACS

sweetyACS (hodnocení, recenze)

Přidávám se k dotazu viz. níže ... nemáte či nevíte kde sehnat titulky k 5.6. a 7. sérii?

Uživatel D3NJI smazal svůj příspěvek.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak na facebookové stránce AXN se mi dostalo odpovědi, že pátá a šestá série budou odvysílány v Česku během letošního roku, tak snad se co nejdřív dočkáme, taky mě ty zvraty na konci čtvrté série zaskočily, obzvláště žijící Marcosův otec a vlajky s hákovým křížem...

D3NJI

D3NJI (hodnocení, recenze)

Ale je fakt škoda, že si musíme tak dlouho počkat :D Fakt extra seriál. A na konci 4. série bylo tooolik překvapení: Ivan ví, kdo je jeho matka, ukázali Marcosova otce... :)

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

D3NJI: Těžko říct, AXN zřejmě zatím nemá práva, ale jsem přesvědčen, že když už odvysílali čtyři série, tak že už odvysílají i zbytek seriálu, jen si asi budeme počkat, pauza mezi premiérovým vysíláním druhé a třetí série na AXN trvala zhruba jeden rok, chce to zkrátka trpělivost...

D3NJI

D3NJI (hodnocení, recenze)

Pro mě to je jako droga. Těším se na pondělky. Je to čímdál zajímavější...zatím *****

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak konečně se i my v Česku dočkáme třetí série. První díl třetí série se bude vysílat v pondělí 14. června v 16:30 na AXN Crime...

P.ary

P.ary (hodnocení, recenze)

Je to zajímavý seriál, co jsem viděla těch pár dílů na AXN... tak zatim supr...

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Po prvním dílu je to zatím za pět hvězdiček, ohodnotím až po skončení první série, nepatřím totiž k lidem, kteří hodnotí už po jednom dílu, a takováto hodnocení odsuzuji. Zvláště v tomto případě, kdy se jedná o mysteriózní záležitost a diváci zůstávají v napětí, jaká vlastně bude pointa, je takové hodnocení po prvním dílu zavádějící a předčasné. Ale zpět k seriálu. Je to zase něco nového, je to zajímavé, a navíc považuji za zajímavý nápad natočit seriál v žánru mysteriózní thriller, kdy každý díl bude mít délku nějakých 75 minut. První díl mě naprosto dostal a zaujal. Prostě další vynikající seriál ze Španělska. A navíc jsem rád, že mohu představitele hlavní role, Luise Merla, vidět i v jiné roli než jako homosexuála Mauriho v seriálu Tady se nedá žít. Už se těším na další díly.

Reklama

Reklama