Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Co je lepší než tento film: strhávání strupů cizím lidem, strhávání strupů sobě, pád z 18 metrů koulema na stojan od vlajky, řezání ucha rozpáleným nožem, zajíždění skalpelem pod lůžko nehtu, vrtání ruční vrtačkou do stehna nohy či jiného libovolného údu, housenka lezoucí z penisu mající chloupky obrácené po směru výlezu, vánoční stromeček zaražený v pr*eli (a jeho následné vytahování), pád z letadla na dětskou prolízačku, setkání s laserem ala resident evil, čtení tohoto šíleného komentáře, herecké výkony v tomto filmu (to jsem hodně přehnal), Lorenzo Lamas v Odpadlíkovi. 1% ()

Mispu odpad!

všechny recenze uživatele

To že jsem tento film viděl, posouvá v mém pomyslném žebříku Zdeňka Trošku z nejhoršího režiséra na druhého nejhoršího režiséra. Nehodnoceno, jelikož bych pak musel všechny své ostatní hodnocení o hvězdičku posunout nahoru. A vzhledem k tomu, že na odpadu je Ulice, Ordince, a podobné seriály, tak to vážně nechci dělat :-D ()

Pugo odpad!

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem. Môj prvý stret s filmom od producentov superfilmovej spoločnosti Asylum. Ako som ja len ľutoval po 5 minútach že som to zapol. Takýto prúser často nevidíte. Tu ani hodnotenie odpad! nevystihuje moje 90-minútové trápenie. Deborah Gibson je síce kosť, jej šikmooký kolega/frajer (ľúbostná dejová linka je obrovské WTF) je rovnako, ako celé osadenstvo, zlý. Kto ich ale všetkých tromfol? Odpadlík Lorenzo, ktorý je už fakt odpadlík (ak ním vkuse nebol...). Jediné plus: momentálne už legendárna scéna útoku na lietadlo a vrámci nej asi najlepší herecký výkon. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

We're dealing with a menace. Návrat klasického céčkového umění, kde název rovná se prakticky celý scénář. Geniální zápletku skvěle doplňují průhledné efekty, odporná střihová skladba, laciný tv look, "charismatický" Lorenzo Lamas, trio nejtopornějších vědátorů v čele s Deborah Gibson, neustále se opakující záběry (v jedné scéně až 5x!) a šílená kadence hlášek. Co víc si přát? Zábava pro nejotrlejší. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama