Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak být spokojený a přitom nebýt sám?
Pozoruhodné herecké výkony v čele se Simonou Babčákovou v realistické komedii o šestici bilancujích třicátníků. Kdysi spolu studovali a postupně se všichni přestěhovali z Jablonce do Prahy. Po společném setkání na večírku ve svém rodném městě je jim jedno jasné - vědí, co v životě nechtějí, ale zároveň ještě nepřišli na to, co by chtěli. Zatímco první z nich se snaží urputně otěhotnět, druhá pije o něco víc, než je "společensky" přijatelné, třetí zjišťuje, že žije v manželství s neškodným tyranem. O nic lépe na tom není ani trojice mladých mužů - jeden studuje devátým rokem vysokou školu a jeho přítelkyně ho podvádí se svým bývalým, další čeká na příležitost, jak sdělit matce, že je gay a třetí neváhá konzultovat své trable s psychiatrem. Na řadu tak přichází dávný nápad - společný život na statku, po kterém kdysi všichni tak toužili. Vyjde jim tenhle nový pokus o štěstí? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Nebylo to vůbec zlý, občas dokonce dobrej vtip v dialogu či situaci. Sám takový lidi neznám a jsem tomu rád, nejvíc mě těší, že moje vlstní děti, jen o něco mladší než naši hrdinové, takhle bezradní a zoufalí ve svejch životech nejsou. Ale to neznamená, že zoufalci neexistujou; sondička do jejich pocitů a životů vlastně docela potěšila. Slušná hudba, dobrý herectví, kamera mi neseděla. Tři hvězdy si to zaslouží. Kdyby to bylo líp vypointovaný a přišla třeba nějaká katarze, dal bych i 4.

madline24

madline24 (hodnocení, recenze)

Nejde mi dat hodnoceni hvezdickami, klikam a klikam a nic se nezobrazuje :( Nemate nekdo podobny problem?

Jan Preissler

Jan Preissler (hodnocení, recenze)

Přiznám se, že jsem čekal něco horšího. Film zase tak špatný nebyl. Určitě se v tom hodně lidí najde. Je to film o adolescentních snech a následném vystřízlivění v dospělosti. Za nejlepšího zoufalce považuji Radima, ten byl hodně reálnej.

A.MacGyver

A.MacGyver (hodnocení, recenze)

Ještě jsem nezažil, aby během filmu odešlo půl vyprodaného kina - peklo!!!!

ziki666

ziki666 (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že někdo v sále pronesl... Co by jste chtěli za 50,- (Filmánie).. Jinak bych to asi neustál :D

Verwest

Verwest (hodnocení, recenze)

tož šel sem se zoufalcama na Zoufalce :D ...ale znova bych to asi videt nechtel

silent cut

silent cut (hodnocení, recenze)

ty vole, nejsem zrovna králem obsáhlých a konkrétních komentářů, ale o tomhle filmu jsem se z hodnocení nedozvěděl ještě ani ň... RESPEC´ :))))

dawid

dawid (hodnocení, recenze)

TheNail: hraje tam jednoho z ústřední šestice - Radima. Na plakátu (viz. odkaz na web) nebo na fotkách ve fotogalerii je to ten jediný s brýlemi. Případně mrkni na web Dejvického divadla, kde je v angažmá...

dawid

dawid (hodnocení, recenze)

to TheNail: Václav Neužil v tom může hrát jednoduše, před pár dny jsem si s ním připíjel ke třicátinám. Datum narození a úmrtí v profilu se vztahuje k Vaškovo dědovi...

TheNail

TheNail (hodnocení, recenze)

Jak v tom může hrát Václav Neužil,když před deseti lety umřel??...

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Reklama

Reklama