Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je dobojováno. Daenerys drtivě porazila vojska Cersei, která sama v bitvě podlehla. Pro Daenerys ovšem dobojováno není. Ne všichni zcela souhlasí s jejími způsoby a jsou ochotni udělat vše pro to, aby se královnou nikdy nestala. Začíná pravá hra o Trůn. (Klajondr)

Videa (1)

Trailer

Recenze (255)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záchrana přišla za pět minut dvanáct a k mému překvapení se jedná nakonec o hodně důstojné finále, které, když už ne na chladnou logiku a promyšlený děj, hraje alespoň na city a nostalgii, což v mém případě zafungovalo. Nicméně je škoda, že tenhle seriál desetiletí uspěchaným a nedomrlým writingem ve výsledku skončil jen na úrovni lehkého nadprůměru. Výsledná pachuť se smývá jen těžko, ale pravý fanda na ty nejhezčí chvíle nezapomíná. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snaha o epičnost dílu a příběhu, když bereme v úvahu všechny předchozí scénáristické faily v dílech této série, je neskutečně absurdní. Pokud někomu vadila nelogičnost předchozích dílů, tak tady si bude vrtat do mozku, vypichovat oči a propíchávat bubínky. Slátanina, jakoby sami tvůrci nevěděli, jak to ukončit. Nuda, nuda, nuda, nuda. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po příběhové stránce můžu říct, meeeh. Víceméně happyend, ale o to tu nejde. Máme tu konec, který se nepovedl, respektive nedosáhl na už tak slabá očekávání. Opět je to dost uspěchané, chybělo zde strašně moc nevyřčeného a co z toho, že je to zpracované dobře. Když je holt scénář špatně, tak to už nic nezachrání. . Jinak jsem rád za dá se říct otevřený konec, nabízející hromadu sequelů s dost zajímavými náměty. Jen se bojím, jak to může dopadnout bez Martina, když jsem viděl ten propastný rozdíl v kvalitě. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaképak finále? Do dvou let očekávám 9. řadu. Chci vidět skutky malé rady, co Arya našla na západě a co vytvořil Jon na Severu. Všechny otravné postavy zdechly a mohlo by být slušné pokračování. Dělám si prdel. Zklamání ani nejde vyjádřit, dostali jsme totální happy end. NK mrtvý,Cersei mrtvá dokonce i Daenerys. Co je na tom bittersweet. Vždyť všichni skončili šťastně a tak jak chtěli. V závěru není snad nikdo se špatným koncem snad jenom ten kretén Torgo Nudho. Asi jsem očekával moc, když jsem chtěl aspoň trochu smutný konec...ale to bych asi musel být fanda Daenerys a to radši chcípnu. No co už, jednou se snad dočkám. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je opravdu konec, vážení. A lepší být nemohl. Co bylo osmé sérii kladeno za zápor, uspěchanost a nesmyslnost scénáře, je zde pryč a v pomalu nastoleném tempu poslední epizoda dává ZASLOUŽENÝ prostor, solidní dialogy a vlastní konec snad všem žijícím postavám, které se v seriálu objevily. Přesto to, soudě dle hodnocení, není dobře. A tak už mi v hlavě vyvstává jediný dotaz: Co víc jste chtěli? Pokud jste vydrželi 8 sérií proto, abyste sledovali, kam se děj vyvine, budete spokojení. Pokud jste těch osm sérií sledovali jen proto, abyste v pondělí ráno měli důvod si stěžovat, ušetřete 80 minut a ten odpad tomu napalte rovnou. Silné zakončení výjimečného seriálu s několika dost emotivními momenty - a já chci do Západozemí zpět. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Daenerys (Emilia Clarke) poznamená, že si železný trůn představovala mnohem větší. Jde o odkaz na knižní předlohu, kde je železný trůn skutečně popisován jako obrovský, dokonce s přístupovým schodištěm, též vyrobeným z natavených mečů nepřátel Aegona Dobyvatele. (vojtaruzek)
  • Ve scéně, v níž se sejde rada vysoce postavených lidí, můžeme za židlí Samwella Tarlyho (John Bradley) vidět plastovou láhev vody. (Sayko)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama