Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou líčí Martin Dejdar. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Dítě, co jí citron, medvěd, co se koupe se svým medvědářem ve vaně, na tyhle videa asi sotva zapomenu... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních českých pořadů se skrytou kamerou vůbec..Pořad se mi zejména v jeho začátcích moc líbil..Zedníčkovi abych se přiznal už moc nepamatuji...Dejdar (a to se píše všude na netu) přišel až v roce 97'. Pokud bych měl trochu srovnávat, tak se mi zdál lepší než pozdější Hrubešovo "Neváhej a toč" ale zas tak zhruba na stejné úrovni s Rychlého "Natočto"... ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ptákoviny, nebo také Chujoviny, je poněkud starší pořad z produkce TV Hovna, který nás masíroval několik let zpátky, než někomu na Hovně došlo, že s tímhle prehistorickým formátem daleko nedojdou, asi jako s Gumáky. Postupně se tam ztrapnila celá řada herců a mnozí už tam jako ztrapnění přišli. Scénky jen dokazovaly, jak blbý národ jsme a jak provinčně dokážeme realizovat převzatou zábavu. Zkrátka, bylo to strašné, strašlivé, asi jako ty komunistický estrády pro zájezdy JZD v dobách nedávno minulých. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

abych pravdu řekl, moderátory už si pamatuju jen matně, ale narozdíl od Neváhej a toč! či Natočto zde byly scénky vymyšlené a ne náhodně natočené, což oceňuji víc... bohužel ne vždy se to povedlo, ale to je v téhle branži asi se vším... pro připomenutí mrkněte na youtube...60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ptákoviny si prošly několika fázemi. Nejdříve relativně originální Štěpánová s Rychlým, potom nevýrazní Zedníček se Zedníčkovou a pak angažovali Dejdara, který je pro podobný typ pořadů nejadekvátnější. Postupem času se však pořad vymačkal z témat, začal stagnovat a už se jednalo jen o povinné zaplácnutí ve vysílání. Mé hodnocení: 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Náhodnou to byla ve své době docela prdel. Dejdara, Zedníčka, ale i Rychlého jsem měl kdysi hodně rád a sic byl někdy jejich humor i dost trapný, pořád s nimi byla větší prdel, než když se do všeho dneska sere Mareš, Cibulka nebo Bouček. I tento pořad měl slabší momenty, občas divák nevěřícně kroutil hlavou, ale zas se i slušně zasmál. Když to teď občas opakují, tak se na to klidně i po tolika letech podívám. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dejdar a jeho verzia Čo dokáže ulica. Zároveň Dejdarovo temné obdobie, kedy mal chlupatú p*ču na ksichte a k tomu sako z krávy. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

V době, kdy píšu tento komentář dávají reprízy Ptákovin s Dejdarem na televizi Smíchov. Dnešní televizní zábava v čele s úspěšným Prostřeno a Ano, šéfe, následovaných vztahovými seriály, ve kterých si česká herecká "elita" přivydělává na žvanec hraním banálních rolí v takřka závadných seriálech (psychologové dokázali, že sledování seriálů a především telenovel, vede ke zhoršení partnerských vztahů)... nějak mi unikla niť, chci napsat, že Ptákoviny jsou rozverný, trochu tupý zábavný pořád, který je v pro mě v porovnání s výše zmíněným docela přijatelnou alternativou, jak se příjemně a nenáročně pobavit. Dejdar je uličnický tak jak takový pořad vyžaduje, nepřijde mi jako kašpar v tom pejorativním slova smyslu. Určitě se mi na Ptákovinách líbí i lehký nádech erotiky. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Ptákoviny" podle zahraničního (no jak jinak) vzoru přinesla na televizní obrazovky Nova už v roce 1995 a uváděli jej původně Pavel a Lucie Zedníčkovi. To nejlepší pak v roce 1995 na dvou videokazetách jako "Ptákoviny 1, 2" vydal Hollywood Classic Ent (HCE) v Edici Nova. Moderátorský post potom vystřídal Martin Dejdar. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Je to bomba i po letech. Mám slabost pro tyhle typy pořadů a pro talkshow. Dejdar je úžasný moderátor a z obrazovky na mě nepůsobí ani trochu strojeně. Jasně, že je to jednoduchý, možná trapný, ale tak co. Lidi by se měli trochu uvolnit a užít si každou srandu a né jen nadávat, kritizovat a hejtovat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Snad první pořad se skrytou kamerou po revoluci u nás. Dobré a zajímavé nápady se střídaly s trapnějšími, stejně tak jako moderátoři (Zedníček vs Zedníčková) a jejich hosté. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Některý ptákoviny zato opravdu stály , nejvíc si pomatuju jak nahráli pohřeb mafiána a pozvali jednoho z ulice ,aby jich nebyl lichý počet u stolu , pak se začli hádat a chtěli se pomlátit , krásný bylo vidět jak ten dotyčný je z toho v pr... ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Chvílemi hrozně ____ trapná a ubohá NOVOvská kravina a blbůstka ____ a chvílemi ____ prvky dobrého českého humoru. ____ ()

Reklama

Reklama