Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(22)

Každý jsme nějaký. A každý jsme jiný. Ale vždy máme něco společného... Hlavními hrdiny seriálu Kdyby bylo kdyby jsou tři manželské páry z různých společenských sfér. Igor (Ján Koleník) a Adéla (Zuzana Fialová) nemají děti a žijí idylický život v domě s výhledem na celou Bratislavu. Užívají si peníze, které vydělali ne vždy poctivým způsobem. Tomáš (Roman Luknár) a Ingrid (Diana Mórová) mají šestnáctiletou dceru Mirku (Kristína Svarinská), krásný byt a slušnou práci. Nemají se úplně špatně, přesto jim něco chybí. Monika (Anna Geislerová) a Honza (Marián Miezga) mají tři děti, jsou s nimi natěsnaní v malém bytě a neustále se hádají. Osudy manželských dvojic se vzájemně proplétají. Na první pohled odlišné životy jsou ve skutečnosti úzce propletené rodinnými, přátelskými a mileneckými vztahy a vazbami. Jejich touhy a tajemství se den za dnem postupně odkrývají. (TV Prima)

(více)

Recenze (54)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Pre mňa nuda. Skvelá kamera a HD kvalita potešia oko. Betka Stanková a Ľubomír Paulovič, tiež potešia ale inak samé okukané tváre, nesympatické postavy a tie "videoklipy" na začiatku a na konci každej časti s komentárom Helenky Krajčiovej naozaj rušili. Dokázal som pozerať dva mesiace, potom som pozerával už len pol hodinku z každej časti a o nič som neprišiel. Nie, toto vážne nie ()

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Minimálne sa pätnástky naučia kombinatoriku prostredníctvom systému "každý s každým". Beverley hills na toto potrebovalo 100 + n dielov, Slováci to zvládnu za dvanásť v najdrahšom slovenskom televíznom seriáli všetkých čias. Inak netreba pozerať, stačí počúvať a je jasno, že je to opäť "matkinovsko-urbaníkovský" seriál o "realite" dneška. P.S. k druhej sérii : Kraus je vrchný chuj na slovenskom scenáristickom "nebi". ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

22/22 Od rozdělení republiky jsem prakticky nezaznamenala žádný slovenský seriál a z minula si pamatuju jen na Lekára umierajúceho času, což není mnoho. Co se ohlasů týká na současné populární slovenské seriály, zřejmě to tak je i dobře, alespoň jsem neměla vůči KBK žádné předsudky. Dolehla ke mě pouze informace o spojení JOJky a Barrandova a světe div se, ono je to výborné. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Neviem v čom Keby bolo keby tak nákladné, že sa stalo vo svojej dobe najdrahším slovenským seriálom vôbec. A scenáristicky sa Andy Kraus tiež príliš nevytiahol, pretože mi to prišlo len ako taká skrátená verzia Paneláku. Na druhej strane, v porovnaní s dnešnými produkciami typu Rodinné prípady/Policajné prípady je to ešte klenot (najmä po technickej stránke) 25% ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Keby scenáre písal niekto iný, ako " ja som Kraus, všade som bol, všetko som videl, mám vysokú školu a scenáre píšem dobré, pretože panelák stále ľudia sledujú" možno by to bolo o inom. Hodnotím na slovenské pomery. PS: Pozrel som si jednu časť druhej série a bol som prekvapený, pretože bola scenáristicky, režíjne, herecky aj hudobne na pomerne vysokej úrovni. Zvyšujem teda na tri... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (6)

  • Technologie zpracování seriálu Nikdy neříkej nikdy - použití moderních kamerových systémů, kde každý obraz je propracovaný do nejmenšího detailu, čímž vznikl jeden z technicky nejkvalitnějších a nejdražších slovenských seriálů vůbec. (ČSFD)
  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)
  • Novou pravidelnou postavou v 2. sérii se stala Eva (nová přítelkyně Jána) v podání Moniky Hilmerové. (NinadeL)

Reklama

Reklama