Reklama

Reklama

Ali opouští rodnou Iowu a míří přímo do L.A., aby si splnila svůj sen a stala se zpěvačkou a tanečnicí. Hned první den narazí na noční podnik Varieté, který řídí vysloužilá kabaretní zpěvačka Tess se svým kamarádem a krejčím Seanem. Podnik má své dny slávy dávno za sebou a Tess bojuje o to, aby chátrající divadlo udržela při životě. Ali se do tohoto místa hned zamiluje a za podpory číšníka Jacka se v něm snaží prorazit. Tess je k jejímu snažení vrcholně skeptická. Ali nezbývá než vzít do ruky podnos a v roli servírky čekat na svou příležitost a bojovat o své místo na jevišti. Události však naberou rychlý spád, když její silný hlas způsobí, že se z ní nakonec stane hvězda, jakou vždycky chtěla být. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (406)

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný scénář, hmm, ani moc nevadil; tři hvězdičky. Taneční čísla, super; plus hvězdička navíc. V konečném součtu pěkné čtyři hvězdy. Christinu moc nemusím,abych pravdu řekla, ale tady se mi vcelku líbila, a to především její tanečně-zpívající vystoupení. Jiný její herecký projev byl takový nemastný-neslaný, neurazí, ale ani nenadchne. Stanley byl ovšem neodolatelný. Každý film, ve kterém hraje, pěkně oživí, a jeho postavy se stávají těmi oblíbenějšími z celého filmu. Jen ještě škoda, že se Cher moc nehýbal obličej, občas jsem si musela procvičit své obličejové svaly, abych zjistila, že při pohledu na ni neztuhly. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $39,440,655Tržby Celosvetovo $89,504,400Tržby za predaj DVD v USA $18,949,078 //počet predaných kusov 1,134,494║ Nepozerá sa na to zle ale keď si človek uvedomí na akom chatrnom prevarenom deji je všetko postavené ostanú len videoklipové spomienky na pár dobre natočených hudobných choreografii, postavy odbité doslova bez zaujímavejších charakterov, chladné. Cher je tak trošku do počtu a taktiež neviem na čom tu bol utopený ten rozpočet, že by asi na honorároch? /40%/ ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jakoby nám chtěl někdo připomenout, že Cher ještě žije. Mnohokrát omletý příběh dívky, která se z ničeho vysápala na vrchol, odrazila tak trochu uměle se vyskytnuvší potíže a našla toho pravého. Velký úsměv, opona. Christina Aguilera a Cher umějí sakra zpívat. Jen to jaksi někdo za kamerou neuměl prodat!! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Christina Aguilera se může pyšnit jedním z nejkrásnějších hlasů na světě a velkým rozsahem. Nemůže jí příliš zpěvček konkurovat, takže v tomhle filmu bylo jasné, kdo bude hrát první housle. Nestárnoucí Cher se samozřejmě nenechala zahanbit, ale bylo jí svěřeno spíše hraní - nehraní. Diváci si mohou vychutnat několik velmi povedených pěveckých a tanečních čísel, bohužel zakotvených v naprosto tuctovém a nezajímavém příběhu. ()

Bubble74 

všechny recenze uživatele

Burlesque je melodická, zářivá třpytka, na které není po filmové stránce co hodnotit. Příběh průhledný, scénář spíchnutý horkou jehlou, dialogy ztuhlý. Jestli Christina Aguilera hrát umí, musí to dokázat někde jinde, protože tady toho hereckého prostoru příliš nedostala. Ale zpívá a tančí fantasticky, to je bez debaty. Songy mě nebraly, protože můj vkus si lebedí na jiné vlně. V závěru mě ale docela otrávili tou dlouho očekávanou hitovkou, kterou náš barman šmudlal celý film, a která aspirovala na nejdojemnější slaďák večera. To, co z toho vzniklo raději komentovat nebudu. Stanley Tucci představuje jedinou filmovou uměleckou hodnotu. Jako by si odskočil z natáčení „Prady“ a je to vždycky borec, ať jako gej nebo jako psychopat. Plastická ikona Cher má mimiku úplně v háji, což je v herecké profesi největší průšvih. Ale hlas má sílu jako za mlada. Být patnáctiletá puberťačka, vyvěsím si okamžitě plakát sexy cukrouše Cama Gigandeta nad postel. Burlesque je zábavné pozlátko, které na okamžik očaruje, ale rychle vybledne. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (21)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím název Former Glory. (oje)
  • Většina šatů Cher byla z jejího vlastního šatníku. Některé byly navrženy jejím dobrým přítelem Bobem Mackiem. (oje)
  • Podnik Burlesque Lounge bol v ateliéri postavený v priebehu 6 týždňov. (drake31)

Související novinky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama