Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (146)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o množství krve, tak se tento film řadí jednoznačně na přední příčky. Je to prostě krvavý masakr, ve kterém si užijete veškerého řezání, sekání, porcování, kuchání, drcení, pálení, mlácení, střílení, vláčení, bodání a tak podobně. Na nějakou logiku se docela zapomíná, což by se dalo v některých momentech odpustit, ale občas je to až moc přitažené za vlasy. Film se v mnoha momentech inspiroval francouzským Uvnitř, takže se zde setkáme s množstvím stejných věcí a situací, což chvílemi trochu kazí dojem. Mysteriózní motiv filmu se ještě dá snést a působí celkem zajímavě. Pokud máte rádi krvavé filmy, kde o nějaký děj moc nejde, tak s chutí do toho. 55% ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci exploiťák novej vlny. Fakt sila, kopec násilia, krvi a odporností v rozumnej stopáži 95 minút. Síce to má pomalší rozjazd, ale hneď ako sa hlavné postavy dostanú ku rodinke, nastupuje atmosféra a ten zlý pocit, že čosi nie je v poriadku. Potom to už začína, jedna vražda za druhou s excelentnými gore efektmi. Síce niekedy idú mimo kameru, ale je to celkom šikovne natočené, takže si to veľmi ani nevšimnete. A tá rodinka to je fakt sila, niečo na štýl TCHSM, len trochu vážnejšie. Pointa je tak trochu mysteriózna a do filmu mi nejako nezapadla, čo už. Singapúrsky exploiťák tu asi ešte nebol, takže odporúčam pozrieť. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý singapurský exploitation, který sice nedosahuje až takových kvalit, ale hodně mi připomněl například francouzské Frontiers. Ve zkratce - banda mladých nebožáků ztvrdne na samotě u džungle, která je konečnou stanicí a zároveň masokombinátem na zpracování lidského. Konec, i přestože byl slušně vygradovaný a filmu tak hodně pomohl, mohl být ještě pumpnutý démonem, satanášem nebo čarodějnicí, potom bych tomu napálil plnej bez váhání. 85% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to pouze směska Texaskýho masakru a franzouzského Uvnitř v singapurském provedení, takže o originalitě nemůže být řeč. Chybí tomu atmosféra, film absolutně postrádá logiku a je našlapaný chybami od chování postav, po změny oblečení atd. V jednom se však odlišuje od valné většiny hororů. Je to neskutecná řežba se spoustou postav, originálních řezání, sekání, propichování, prostě krvavá gore, jak se sluší a patří. I díky rychlému spádu už po pár minutách film rozhodně nenudí, takže budu hodný a ještě ty 3 hvězdičky dám. Ale pokud hledáte opravdový horor pro fajnšmekry, tak si nejdřív pusťte Uvnitř! :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Sprav niekomu dobre, peklom sa ti odmení. Partička priateľov sa zmiluje nad premočenou, úbohou stopárkou a rozhodnú sa ju vziať domov. Ona a jej rodina si však pod pojmom vďačnosť predstavujú niečo celkom iné... Od momentu, kedy sú nešťastníci uväznení v tom dome, snímok sa preklopí do totálnej krvavej mäsiarčiny, kde sa seká, reže, pichá, strieľa, lámu väzy, sekajú hlavy, štvrtí, píli..... jednoducho je tu toľko krvi, že by sa s ňou dal pokropiť celý panelák. Čo sa týka hercov som celkom spokojný, až na tú matku, svojou rečou, intonáciou a pohybmi mi pripomínala Khalesi z Hry o tróny a to mi tu akosi nezapasovalo, skôr to pôsobilo komicky. Tiež som si lámal hlavu, že odkiaľ poznám toho jej podareného synáčika a on to bol grázlik z Prepadovky 2 :). Inak spokojnosť, fanúšik hororu si pošmakuje. 75/100 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Julie Estelle musela pri príprave na svoju úlohu pribrať niekoľko kíl. (beso74)
  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)

Reklama

Reklama