Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (146)

lamps 

všechny recenze uživatele

Chce se mi zvracet.... Ne z nechutností, které v tomhle případě už stejně nikoho nešokují, ale z té neodpustitelné drzosti tvůrců takhle násilně zesměšňovat můj selský rozum. Ještě větší průšvih než bezpáteřní You are next - nesouvislé vyprávění, zmatený střih, nesympatické a místy takřka nezranitelné postavy a hlavně neexistující příběh, jehož schéma by vycucalo z prstu i průměrné muslimské dítě a jehož jednotlivosti, od toporných dialogů až po přepálené gore, vyznívá zcela nesmyslně, nepůvodně a nechutně samoúčelně. Sorry lidi, ale mě bylo v závěru už úplně šumák, jestli se někdo zachrání, nebo podstoupí důkladný klystýr motorovou pilou a jeho ledviny skončí na jídelním stole průměrné singapurské rodinky - tuhle pohádku fakt nežeru... ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Vow, hustej masakr se z toho nakonec vyloupne. Originální na tomhle filmu není skoro nic. Parta mladejch, najdou dům s divnou rodinou, z těch se vyloupnou pošuci...no kolikrát už jste to někde viděli. Děj se postupně rozjíždí, někomu se může zdát na vyvražďovačku až trochu krkolomně a netradičně, ale to je Asie. Laťku kvality ale tenhle film drží docela vysoko. No a finální jatka, ty jsou notně povedeny. Čtyry hvězdy pro Macabre a Flipnicovi díky za tip :-) . ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to pouze směska Texaskýho masakru a franzouzského Uvnitř v singapurském provedení, takže o originalitě nemůže být řeč. Chybí tomu atmosféra, film absolutně postrádá logiku a je našlapaný chybami od chování postav, po změny oblečení atd. V jednom se však odlišuje od valné většiny hororů. Je to neskutecná řežba se spoustou postav, originálních řezání, sekání, propichování, prostě krvavá gore, jak se sluší a patří. I díky rychlému spádu už po pár minutách film rozhodně nenudí, takže budu hodný a ještě ty 3 hvězdičky dám. Ale pokud hledáte opravdový horor pro fajnšmekry, tak si nejdřív pusťte Uvnitř! :-) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asijský masakr nejen motorovou pilou. Příběh tu není žádný, nad logikou postav jsem kroutil hlavou a střih občas taky dost špatný. Jenže na tu dobu, kdy ten film vznikl (na mé sladké 18. narozeniny) a vidět ho v té době tak určitě pětihvězdičkuji. Protože to hlavní na Rumah Dara je Gore. Řežou se tu hlavy, porcují těla, podřezávají krky, vzduchem lítají končetiny a tak dále. Pro fanoušky krvavých prasáren, povinnost vidět. Potěší vidět herce z The Raid a hlavně Julii Estell, která hraje snad v každém režisérovo filmu a za tu krátkou dobu už jsem ji viděl 4x jinak. Doporučuji. (687. hodnocení) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak že partiu mladých ľudí zastaví trasúca žena a požiada ich či by ju nezobrali domov a tak aj urobia.Pre šťastie alebo radšej pre nešťastie všetkých zúčastnených sa dostali nie do celkom normálnej rodiny a onedlho to zistia na vlastnej koži.Lebo po malom občerstvení všetci zaspia a keď sa preberú už nič nieje tak ako predtým.Príbehová stránka filmu no žiadna labutia pieseň sa nekoná,chcem tým povedať že je tu veľa odkazov na iné filmy.Spomínať ich nebudem,to za mňa už spravili iný a tak nemá čim prekvapiť asi okrem toho nadprirodzená,lebo to som nečakal ale hodilo sa to sem.Ale celkové spracovanie je svižne a nenudí už od začiatku.Je to veľmi krvavé,má to zmysel pre estetiku(tzv.rez motorovou pílou).Len škoda že to je predvídateľné a niektoré tie postavy sa chovali ako hovädá ale to je asi tak všetko čo môžem tomuto snímku vyčítať.Lebo malo to svoju atmosféru,dosť dusné napätie a aj silno krvavý podtón.Adam bol niečo ako Terminátor-buchli mu sklenné poháre o hlavu,prepichli ho samurajským mečom,upálili ho,pichli mu ihlicu do rozkroku a pri tomto všetkom by už zomrelo 5 ľudí a on sa ešte bil,až to konečne rozhodla odseknutá hlava a to som mal obavy či ešte nevstane.Logika sa tomuto filmu oblúkom vyhla ale zas tak celkom mi to nevadilo,lebo som sa dosť bavil.Tí ktorí nemajú radi krvavé filmy,nech si ho ani nezapínajú a pre všetkých ostatných smelo do toho.Amen. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Tento film se stal prvním indonéským snímkem, který byl zakázán v Malajsii. (Polgedney)
  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)
  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)

Reklama

Reklama