Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (Cinemart)

(více)

Recenze (608)

Markeee 

všechny recenze uživatele

nemal som žiadne extra očakávania, ale musím povedať, že som sa fakt bavil, s výnimkou hluchých cca 10-15 minút medzi márnicou a záverečnou jachtou to bolo fakt pozerateľné a záverečné titulkové scény taktiež pobavili :) ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Za tři... škoda na čtyři to boužel nebylo... Kdybych mohl dát 3,5 dal bych ale nemohu... Byly tam momenty které byly fakt dobré... Ale jako celek to prostě nevyšlo tak dobře... ()

Tomko87 

všechny recenze uživatele

Nová Pobrežná hliadka je fajn. Taká večerná jednohubka. Už z traileru som čakal, že to bude zbesilejšie než originál seriál. Vtipy sú dobré, keď sa zadarí aj dobrá hláška padne. The Rock je sympaťák , idú mu aj komediálne úlohy. (Okrem Zúbkovej píči) Frndy sú ako som čakal riadne, samozrejme, vyniká božia Alexandra Dadario. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nelze brát úplně vážně a pokud si to s tímto vědomím pustíte, věřím, že se celkem pobavíte. Dobře se na to kouká - moře, pláž slunce, holky, dobrá hudba a trochu i nějaký ten děj. Já jsem více nečekal a jsem spokojený. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě blbost, ale já se překvapivě dobře bavil. Je to taková trochu parodie na původní pobřežní hlídku, což předpokládám byl i záměr scénáristů - udělat si srandu sám ze sebe. ()

DmKK 

všechny recenze uživatele

Hodně perverzní , kýčovité , laciné herecké výkony. Ale tak pro průměrné IQ diváků to asi stačí. Dobře , párkrát jsem se zasmál. ()

stanyko 

všechny recenze uživatele

Schuti som sa nezasmial ani raz, ale sileneho humoru je tam neúrekom. Velmi mi prekážali samoucelne vulgarizmy na zaplenie bezduchych dialogov. Je to same: fuck, shit, holy shit, mutherfucker, balls, shit, dick, fuck up, ohh shit, cock, bitch. Boze dobry, veď sa to ani nedalo pocuvat. Film je prepchany 20 sekundovymi scenami, kde sa este aj jeda a ta ista nadávka opakuje 3-4 krat - to scenarista nemal uz fantaziu ani synonymický slovnik po ruke? 1* za Davida H - asi jediny kto z toho velkeho H vysiel obstojne. ()

existimator 

všechny recenze uživatele

No myslím, že pro většinu lidí je důvod, proč tento film sledovat jasný. Jsou to herečky a pro někoho herci. A pokud máte tento zájem, na film se můžete s klidem podívat. A teď něco k samotnému scénáři. Neočekával jsem žádný super propracovaný příběh, který by mě zaujal a přemýšlel bych nad ním. A ten tam také nebyl. Pokud ale budete Baywatch sledovat jako komedii, bude vám stačit. Musím podotknout, že to si filmaři uvědomovali a a točily film s dostatečnou nadsázku. Ať už máte tedy jakýkoliv důvod, stojí to za zhlédnutí. ()

kyrysar 

všechny recenze uživatele

Představoval jsem si tu úplně jinak. Na oddych docela dobrý, ale to by muselo mít 90 minut. Zmařený potenciál a ani ty Dudario tam moc nebyly. ()

Lukys 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibná průměrná oddychovka, na konci zbytečná bezhumorná trapnost. Slabé dialogy, scény bez humoru, nemastná neslaná, lehce nepřehledná akce, opravdu hnusné CGI a na logiku se vykašlete taky. Podle téhle logiky když dáte svému šéfovi pěstí, tak dostane padáka a vy novou super kozatou šéfovou nebo postava dokonce zapomene, že šla zachraňovat tři lidi a ne jen jednoho. Tohle už nezachrání ani Rock. SCÉNÁŘ 2/5. POSTAVY 2/5. VIZUÁL 2/5. HUDBA 1/5. AKCE 2/5 = Koukněte se na Jump Street a uděláte líp ()

izolator odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se chcete dívat na partičku barbínek, co jim hopsají při běhu ňadra v rozepnutých plavkách, poslouchat trapné fórky o zaseknutém penisu a sledovat "okouzlujícího" Zaca Efrona, jak se popichuje s Dwaynem Johnsonem, tak by se vám mohl tenhle film líbit. Pokud patříte k "alespoň" podprůměrně inteligentní části populace, tak tenhle film můžete s klidem vynechat, protože za to opravdu nestojí. Jediný "The Rock" se tu snažil občas vtipně hláškovat, ale celkový dojem bezduchého scénáře od autora, jež se zasekl v pubertě a režiséra po lobotomii, film bohužel nezachrání. ()

Indian0 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia s priemerným akčným filmom zmiešaná dokopy. Všetko zachránil skvelý herecký výkon Dwayna a Zaca. Mnoho scén bez logiky a tiež množstvo šťastných náhod. Iné herecké obsadenie by som hodnotil 3 hviezdičkami, ale tí dvaja spomínaný herci aspoň z priemeru vyštavili všetko to čo sa dalo. 70% ()

whale 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na tenhle film jako na "béčko". Slyšel jsem spíše samá negativa, a nic nenasvědčovalo tomu, že by se dalo navázat na seriál. Tedy nic jsem od něj neočekával, a v tomto duchu se mi film jevil jako lehčí průměr béčkovýho filmu, tedy za ***... ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Neublíži, ale je to ďalšia hollywoodska hovadina, naplácaná do dvojhodinovej stopáže, hrajúca sa na niečo nové, striktne sa držiaca zaužívaného chodníčka.. toto je presne ten štýl obsahu, pri ktorom stačí nahradiť pár premenných a dostanete iný film - zápletka, hlavný záporák, finále a ostatné sú navlas podobné. Napríklad namiesto hlavných protagonistov dosadiť avengers, pláž zmeniť na new york a drogy zmeniť na iných mimoženšťanov, máme tu avengers.. alebo namiesto miča bjúkenena dať bena cucfleka, namiesto pláže gotham city a namiesto drog dať nejakých lotrov a máte tu batmana... presne - začiatok, predstavenie, zápletka, rana (tak volám pred koncom, keď sa hlavný protagonista ocitne v úzky, v tomto prípade ho vyhodili a bol chudáčik celý bez seba a vzdal to), rozuzlenie, finále, happy end.. čiže... ďalšia katastrofa... ale za tie rite a cecky to stálo aspoň na dve hviezdičky.. no dobre, tak som chlap a čo.. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Taková klasická americká komedie (docela vtipná) s béčkovou grafikou a nesmyslnými scénkami. Efron s Johnsonem a moje oblíbená herečka Daddario tomu dali jakš takš šmrnc, ale 3 herci nezachrání vše. Jinak příběh nic moc. Celkem ohraný scénář bych řekl. 60% ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama