Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Chernaya Molniya (Чёрная молния / Black Lightning) Zajímavý nápad a pěkná realizace, ke které stačila pouhá Volha a nanokatalizátor. Hudební i efektová složka filmu byly zpracovány velmi dobře a k filmu se hodí. Ve filmu si zahrál záporáka Kuptsova pan Viktor Verzhbitskiy, který hrál již záporáka Zavulona v Noční Hlídce a u ní se film nejspíše nechal i jemně inspirovat jak kamerou tak i hudbou a efekty. Velice sympatický ruský popcorn, který se může směle poměřit i z Hollywoodským Iron Manem 2. 75 % ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Původně jsem byl nakloněn dát filmu poměrně štědré hodnocení, protože jsem byl příjemně překvapen tím, že Rusové dokázali natočit film, který vypadá koukatelně i v mezinárodním měřítku, ale pak mi ta ruská nota začala vadit. Ženský se v Rusku zásadně balí jenom na mercedesy a když máte v ruce iPhone, tak v podstatě držíte v rukou klíč k ženským kalhotkám. Na to ještě kopie spiderman (motiv studenta, role otce) a ironmana (auto). Celý film přes prvotní pozlátko postrádá to, co by takový film měl mít - jenom to, že se ve filmu skloňuje slovo nano asi na padesát možných způsobů, mi k dobrému hodnocení nestačí. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Trochu podobné americkému filmu Zelený sršeň, ale více pitomé a o trochu více nelogické i nepřehledné v akčních scénách. Přesto nelituji času stráveného nad tímto snímkem. Žánrové klišé je sice značné, ale funguje, což je to podstatné. Přesto ale na čtyři hvězdičky je to stále málo. I kvůli záporáku, který mě prostě nenadchl a vlastně docela i nudil. 65% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Starý, krásný GAZ 21 není ještě do šrotu, ale naopak si zahraje hlavní roli v tomto snímku. Retro Volha, kam se hrabe Fantomas. Pro vzlétnutí sešlápnout oba pedály současně. Je to takový zmixovaný, zjednodušený Ruský příběh, který už jsme mohli vidět ixkrát. Tento příběh se odehrává v Moskvě a hlavní hrdina sice není Superman, nýbrž obyčejný student, ale který vlastní neobyčejné létající auto z nanokatalizátorem ohromné síly. Trochu jednoduché trikové efekty, které však nebudí pohoršení. Je to zábava a já se bavil. Co myslíte, má Černý Blesk děvče ? ....ovšem že jo.... Tak co myslíte ? O čem to bude ? Podívejte se, ten film za to stojí. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nastěnka je tu podruhé! Né, nebojte se. Nejedná se o žádné pokračování Mrazíka, nýbrž o jednu představitelku z Černého blesku. Ono trochu chování všech a řekněme i celý příběh vyznívají hodně podobně pavoučímu hrdinovi. Takže narovinu, všichni jsou dost stupidní, mají své problémy a řídí se svými názory, které jsou jedině ty pravé. Nuž, i tak jde místy o dobrou zábavu s ucházejícími triky, kterých ovšem není mnoho. Mno...a taky jsem nepřišel na chuť té ruštině... 45% ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno