Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kritika si na tomhle filmu musí smlsnout, a kdo se na něj vydá do kina, bude hořce litovat, protože psychickou újmu a vyhozené peníze za kino, mu už nikdo nevrátí. Stejně jako mně. Sandler natočil film s velmi trefným označením "chci vrátit vstupné". Pokud jeho předchozí unylé "Zkus mě rozesmát" bylo filmem nudným, o jeho nejnovějším počinu se dá napsat jediné: ZOUFALOST NON PLUS ULTRA. Kdy Sandler nabyl přesvědčení, že je schopný zahrát si ženskou roli v děsné paruce, našminkovaný a překvapivě svalnatý?! Vypadal jak vysloužilý transexuál před operací pohlaví s nepříjemně uvřeštěným hlasem, jimž zřejmě demonstroval komičnost svojí (dvoj)role. Jenže něco jako scénář evidentně neexistovalo a vše bylo jako hustá improvizace nahrazující scénář, který se někam těsně před natáčením ztratil. Kloudná zápletka neexistovala, vypointované dialogy neexistovaly, vtip se nevyskytoval a jen se vše natáhlo do 90. minut, které byly tak ubohé, jak už dlouho nic nebylo. A jak se sakra Sandlerovi podařilo přemluvit Al Pacina?! Al Pacino zřejmě za a) musel být zfetovaný, za b) je na tom špatně a bere každou roli, za c) dostal královský honorář. Věřil bych od každé možnosti trochu a jeho zesměšnění v závěru sám otráveně komentoval výstižným slovem "SPÁLIT". Přeneseně by se to dalo použít i na tento film. Měl by se spálit. Johnny Depp se ve filmu také krátce objeví jako návštěvník zápasu NBA, ale působil trapně. A vrcholem byl David Spade jako obletovaná transka s poprsím! Bada-Bada...že nevíte, co jsem právě napsal?! Ani já to nevím, ale tohle je například jedna z replik řeči, kterou mezi sebou dvojčata Sandlerovi v mládí komunikovali. A vtipy antisemitické, rasistické a jim podobné se vůbec nepovedly, stejně jako nevtipný adoptivní indický chlapeček lepící si na sebe předměty. Přísahám, že jsem se ani jednou ani neuchechtl. Tak stupidní film nepamatuji. Zlatá Malina ho jistě nemine. Někdo může namítnout, že po technické stránce to nemělo chybu a nebylo poznat, že dvojčata hraje jeden herec, ale na to se nehraje. Důležitý je především obsah, a v případě komedie zvláště. Sandlerovi připadal život dvojčat nějakým způsobem vtipný, a proto se rozhodl o něm natočit tuhle otřesnou komedii. Kolik dvojčat však po zhlédnutí jeho opusu spáchalo dobrovolný odchod ze světa, se mně už zjistit nepodařilo, ale počet možná bude vysoký. Tahle komedie však ode mě získává nejnižší možné hodnocení. 0% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem zatvrzelý obránce Adama Sandlera a jeho filmy se mi líbí. V poslední době mě zaujali "Machři", ale i "Zkus mě rozesmát". Snad to bylo i tím, že se trochu mírnil. Jenže díky Jill se mohl vrátit ve své póze, která je pro někoho otravná. A v tomhle případě byla. Sandler jako Jack ujde. Drží si standard, je i vtipný. Sandler jako Jill je nesnesitelný. Má děsný hlas, který je skutečně protivný, navíc je sama postava hodna nenávisti. Sandler se asi rozhodl udělat to, co Eddie Murphy: Zničit si kariéru na filmech, kde bude hrát všechny role. doufám, že se vzpamatuje, protože mu pořád věřím, ale dalším podobným filmem si akorát zabije slibnou kariéru, která už je pro mnohé stejně mrtvá. Mimochodem, všimli jste si, že ve filmu hrála Katie Holmes? Já skoro ne. Al Pacino je pan herec a je hezké, že si ze sebe umí udělat srandu. Ale stačil by k tomu finální scéna. Potěšila přítomnost Johnnyho Deppa. Když se objevil na plátně, hodnocení filmu se hned zvedlo o 50 %. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/03/diar-milovnika-filmu-c-0001-cista-duse.html ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film splnil účel - pobavil mě. Sandler ve dvojroli byl super. Zejména první půl hodina měla hodně vtipných scén, které člověka maximálně rozesmály (Jill na skůtru v bazénu, Jill hraje fotbal, atd..). Je mi jasné, že to byla strašná volovina, takže kvalita filmu je na odpad. Ale tak co, pokud člověk není kritický a umí se nad tím povznést a nechat se bavit, tak film s úsměvem dokouká. Al Pacinova role byla trochu mimo, to je fakt. No a aby se film nedostal do černých čísel, podpořím ho 4 hvězdičkami. 70% (with J.) // Cože, já jsem se na film podíval znovu po 24 hodinách od prvního dokoukání? To není možné :))) ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jako když se dva faráři perou v bahně o malého chlapce, ale taky to nebylo tak dobrý, jako když se perou dvě kozatý blondýny v plavkách o mě. Nicméně děvčatům se to líbí. Kino jich bylo plné a já byl v sále jediný mužnější typ, tedy pokud nepočítám tu brunátnou paní s pečlivě upraveným knírkem a deseti litrama koly. Holky se smály furt s krátkýma přestávkama a já jsem se paradoxně smál v těch vzácných chvílích ticha, což ze mě udělalo UWO - undefined wierd object ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl "sandlerovku" a nemůžu říct, že by mě to nějak vážněji obtěžovalo. Pár povedeným věcí se zde najde. Nejlepší byl podle mě Al Pacino, životní role :D Co mi, ale vadilo bylo, že Sandler hraje i Jill klidně to mohla hrát normální ženská a filmu by to stejně neubralo, spíš naopak dle mého názoru, ikdyž je to o dvojčatech. Řekl bych, že u tohoto filmu platí pravidlo jednou a dost. Ale dal bych si jedno Aldoccacino... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)
  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)

Reklama

Reklama